Ajutati-l pe domnul Iohannis!

 

Ridică-Te, Doamne, ca să nu biruie omul; neamurile să fie judecate înaintea Ta! Aruncă groaza în ei, Doamne, ca să ştie popoarele că nu sînt decît oameni! (Psalmul 9:19-20)

Precizare: Acest articol este scris fara vreo intentie ironica. 

Erdogan si domnul Iohannis

Cred ca domnul Iohannis, presedintele Romaniei vrea binele tarii. Nu cred ca a putut sa instrumenteze respingerea moscheii cum ar fi dorit, in vizita facuta in Turcia. Deasemeni sunt convins ca multi nu stiu cine este Erdogan. Presedintele Turciei este devotat islamului si islamizarii crestinismului mai mult decat ne putem da seama. Pentru el, Turcia, resursele financiare in conectie cu Arabia Saudita si tot ce inseamna traficul cu petrol de la Statul Islamic au un singur scop: triumful islamului asupra crestinismului. Si aceasta prin constructia de moschei cat mai mari, in orase cheie europene, ca instrumente de propaganda islamica. Aceasta prezenta musulmana este menita sa creasca constant, schimband demografia si religia tarilor crestine. 

Sa dam cartile pe fatza, Erdogan are in spate intreaga Uniune Europeana. El negociaza cu Europa ca de la egal la egal. Erdogan aresteaza intelectuali, suprima libertatea presei, Europa recunoaste oficial ca este un dictator, dar Europa si Erdogan merg mai departe mana in mana. Asa ca ce putea sa faca domnul Iohannis prins intre Uniunea Europeana si Erdogan? 

Cum poate fi domnul Iohannis ajutat? 

Romanii sunt campioni in social media. Asta s-a vazut la alegerea domnului Iohannis ca presedinte al Romaniei. Acum din nou domnul Iohannis are nevoie de mogulii de la social media pentru a se face un referendum national de respingere a constructiei mega moscheii in Bucuresti. 

Evanghelicii ar trebuii sa participe in primul rand cu rugaciuni bine organizate, dar si cu participare pe social media. Apreciez luarea de pozitie a pastorului Sami Tutac. Ar trebuii sa fie insotit si de alti lideri evanghelici in luarile de pozitie. 

Titlurile de articole din ziarul german Der Spiegel ne conving si mai mult cat de periculoasa este prezenta mega moscheii in Bucuresti

Corespondentul de la Spiegel fortzat sa plece din Turcia

Expertul in Terrorism, Neumann zice: “Chiar și Germania face prea puțin” 

Cararea spre moarte: Cum esecurile Uniunii Europene au ajutat teorristii din Paris sa obtina arme

Brussel este cea mai usoara tinta

In interiorul revoltei impotriva Angelei Merkel

6 thoughts on “Ajutati-l pe domnul Iohannis!

 1. Johannis nu este si nu a fost niciodata un nevinovat, si faptul ca pocaitii s-au ingramadit sa il voteze ca pe un soi de Mesia al crestinismului arata ca sunt naivi si pot fi inselati foarte usor de titulaturile unora sau de apartenenta la un cult care ofera aparenta de crestinism. Numai ieri “evanghelicul luteran” Johannis s-a dus sa celebreze Pastele la … catolici, dupa ce cu vreo doua zile in urma se pupa cu islamistii. Nu-l mai scuzati atata pe omul asta, care e vandut occidentului si care vinde tara, care n-are nici o scrupula cand vine vorba de interese politice, si care a fermecat si subjugat orice fel de partid politic intereselor lui. Au trecut deja un an si jumatate de cand a fost ales si Romania sta mai rau pe toate palierele. Nimic nu s-a imbunatatit. Investitorii si oamenii de afaceri se aleg cu tot mai multe taxe, impozite si piedici in calea afacerilor lor, statul isi mareste caracatita pe zi ce trece in orice domeniu. Dar este adevarat ca, dupa ce l-ati ridicat in slavi ca fiind trimisul lui Dumnezeu sa salveze Romania, acum va vine greu sa nu il scuzati, pasamite ar fi un nevinovat care a picat in mijlocul unei situatii pe care nu o poate rezolva decat prin compromis.

 2. Nu are dreptate Anonymous.E rău când Johanis merge la catolici ,dar e bine când merge la evanghelici! Aceasta e ipocrizie.Să nu uităm că e Preşedintele tuturor românilor ,indiferent de apartenența religioasă.El merge la catolici ,mai des ,din respect pentru soția lui.Şi e bine că nu ține partea nimănui,cum făcea predecesorul.
  În ceea ce priveşte Codul Fiscal, cu măririle de taxe şi impozite ,să nu uităm că el a întors în Parlament această lege,dar mai mult nu a putut să facă.Nu e treaba Preşedintelui să facă legi .Asta e treaba Guvernului şi a Parlamentului.
  Domnul Johanis trebuie susținut şi sprijinit în rugăciune.Mai ales că trăim într-o Europă care se îndepărtează tot mai mult de valorile creştine.Iată un ultim exemplu :refuzul Franței de a se solidariza cu creştinii din Pakistan morți în atentatul în ziua Paştelui.Aşa că ce poate face Preşedintele actual în contextul construcției moscheii ,mai ales că înțelegerea cu Erdogan a fost parafată cu mulți ani în urmă.

  • Lucian, inteleg ce vrei sa spuneti cu mersul lui Johannis la catolici. N-a pretins nimeni sa fie presedintele evanghelicilor, ca dovada ca, atunci cand evanghelicii au avut nevoie de el (vezi cauza Bodnariu), a tacut malc, n-a zis nimic, n-a intervenit mai mult decat ar fi facut-o in orice alta situatie, pentru un motiv simplu – ARE INTERESELE LUI, si nu-i pasa daca mori pe strada langa el. Daca insa ne uitam la actiunile in relatie cu Turcia, care este pe toate canalele atacata ca sprijina, direct si indirect, exodul musulman catre Europa si ca a fost implicata in traficul de petrol ISIS, L-A OBLIGAT CINEVA sa se duca in vizita oficiala, si sa discute chestiunea moscheii? Si, in contextul in care chiar si turcii au probleme cu atentate ale extremistilor, IL DUREA GURA sa spuna presei ca probabil ar fi un semn de intelepciune ca Turcia si Romania sa amane cele doua proiecte reciproce (moscheea la noi, biserica ortodoxa la ei), pentru a nu contribui la escaladarea tensiunilor? NU ar fi fost asta o abordare mai corecta, mai normala, mai in respect fata de alegatorul roman, evanghelic sau nu, ortodox sau ateu, care se uita la occident ce se intampla si isi pune zilnic intrebarea cand va veni si la noi asa ceva? Lasati-ma cu “mostenirea odioasa”, ca asa o tot tinem de la revolutie incoace si ne scuzam mereu ca suntem incapabili si incompetenti sa miscam un deget in tara asta, in timp ce occidentalii si arabii au ajuns sa jefuiasca tara asta si la negru, si oficial. Romania e de la bun inceput contributor NET la bugetul UE, dar Johannis a tacut malc la Summitul la care s-au negociat termenii ramanerii UK in UE, la care cei care au pierdut cel mai mult au fost romanii, pe cand britanicii primesc 10 lire pentru fiecare 1 lira contributie la bugetul UE. Adica noi ii platim pe britanici, si tot noi sa pierdem, nu? Asta este subminarea economiei nationale si vanzarea tarii. Nu e de mirare ca au ajuns oamenii sa ii regrete tot mai mult pe socialisti…
   Johannis, da, trebuie sustinut in rugaciune, ca orice alt conducator si guvernant, ca asa ne cere Biblia, dar mai trebuie si avertizat ca asa cum a fost pus, asa poate fi dat si jos, si ca daca rateaza si el increderea pe care romanii i-au acordat-o, sa nu ne miram ca vom avea un nou dictator, pe care il vor vota 5% din populatie, ca restul se vor fi scarbit pana atunci de votat hoti si vanzatori de tara.

 3. Anticristul care va veni nu va fi musulman, el se va da drept Cristos, se va aseza in locul Prea Sfânt (unde nu se cade sa fie urâciunea pustiiri). Dar va fi un personaj aclamat de musulmani și de hinduși și de budiști și de grupările altor religii predominante și ramase după răpirea Bisericii în necazul cel mare. Va sti sa unească toate aceste forte religioase împotriva credincioșilor adevărați care vor fi martirizați în masa.
  Acum planul cu moscheea în aceasta vreme a harului nu are decât ca scop sa lovească în Biserica Domnului Isus.
  Fratele Paul a sesizat foarte bine ca în acest val de împotrivire Bisericii Domnului Isus din toate părțile, s-a adăugat și acest proiect adus de autorități, mare necaz pentru toți creștinii născuți din nou.
  Inca un motiv de rugăciune si de lupta folosind armele luminii din dotare…

 4. Inteleg dimensiunea spirituala (sa ne rugam pentru presedinte) dar pe de alta parte, el este tot mai absent. Ce se vede din afara tarii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s