DOCTORUL NEW AGE, MEHMET OZ, VINE LA BUCUREȘTI! – Promovarea subtila a Islamului

In articolul urmator un frate a sintetizat pe scurt ce inseamna vizita doctorului Mehmet Oz la Bucuresti pe 25 Mai. Evenimentul are ca substrat incercarea de a da islamului o fatza umana. Scopul indirect este probabil sprijinirea constructiei mega-moscheii de la Bucuresti. 

Dr. Oz este musulman Sufi! 

——-

Dragi frați în Domnul Isus Cristos,
Cu îngrijorare vă anunț ca unul din cei mai abili promotori ai filozofiei oculte New Age (New Spirituality), la nivel internațional, care face aceasta sub umbrela medicinei, celebrul DR. OZ / Mehmet Oz (descoperit și propulsat de megavedeta TV americană, new age-ra OPRAH WINFREY,) va veni în Romania, la Bucuresti, pe data de 25 mai 2016.
Dr. Oz are fără îndoială un bagaj serios de cunoștințe de medicină la cel mai înalt nivel, și își cucerește audiența cu soluțiile sale practice de nutriție și dietă sănătoasă. Dar mare, mare atenție ! Aceste soluții minune ce oferă informații utile pentru a avea o dietă sănătoasă sunt doar ambalajul atrăgător, sau momeala din cârligul undiței.
Pe cei care doresc să se edifice, pe scurt, într-un mod mai rapid, despre ceea ce presupune megamișcarea ocultă New Age, despre intențiile și scopurile ei, analizate în lumina Bibliei, îi rog să citească aceste material:
https://comunitateacaras.wordpress.com/2013/01/18/new-age-dintr-o-perspectiva-biblica-de-basilea-schlink/
ARTICOL PROMO, DR. OZ VINE LA BUCUREȘTI !
http://droz.ro/
CLIP VIDEO PROMO, DR. OZ VINE LA BUCUREȘTI !
https://www.youtube.com/watch?v=xBSvn00yR3w
https://www.youtube.com/channel/UCahE82-nJxfCG5_1DbMTX4A

În fotografia acestui articol apare Dr. Oz, în costumul său medical de doctor, în timp ce execută o poziția specifică de meditație spirituală hindusă tip yoga, numită poziția lotus. Dr. Oz e un împătimit practicant de yoga și meditație transcedentală, pe care le recomandă fanatic. Vă rog să vă convingeți din următorul material despre pericolul spiritual al practicării acestor forme de meditație spirituală de tip hindus: http://meditatiayoga.blogspot.ro/

Pe cei care doresc informații în limba română, despre cine este DR. OZ cu adevărat, despre scopul său de a populariza filozofia ocultă și ultraecumenică New Age/New Spirituality, la nivel mondial, precum și relația sa de colaborare cu megapastorul american RICK WARREN, vă rog să citiți broșura: Pericolele Planului Daniel al lui Rick Warren de Warren B. Smith, pe care o găsiți pe acest blog la secțiunea Broșuri Apologetice.

ȘI ASUPRA ROMÂNIEI S-A DAT ȘI SE DĂ UN MARE ASALT SPIRITUAL OCULT, EXTREM DE ABIL ȘI BINE CAMUFLAT, PENTRU ÎNSĂMÂNȚAREA CU DROJDIA UNIVERSALISTĂ A NEW AGE-LUI, care învață printre multe alte lucruri oculte (ex.: tehnici de a realiza contacte/a comunica cu duhurile morților și tehnici shamanice de vindecare supranaturala), și următoarele lucruri: toate căile/religiile duc spre același dumnezeu/divinitate, omul este deja dumnezeu/sau poate deveni dumnezeu fiind interconectat cu întreaga creație care este de fapt „dumnezeu” – panteism, sau „dumnezeu” interpătrunde întrega creație – panenteism)

Pentru ca să vă scutesc timpul vă dau doar doua exemple din invazia carților, care sunt 100% New Age, traduse deja in lb. romana:
21 cărți ale megaliderului și scriitorului New Age de mare succes, DEEPAK CHOPRA, deja traduse în lb. română. Un singur citat din D. Chopra vă lamurește pe deplin: “I see Christ as a state of consciousness that we can all aspire to.”
(sursa)
11 cărți ale megaliderului și scriitorului New Age de mare succes, NEAL DONALD WALSCH, cel căruia i s-a revelat supranatural ”dumnezeu”, într-o experiență carismatică, și i-a spus: ”ERA UNUI SINGUR SALVATOR S-A SFĂRȘIT” . http://www.eusunt.ro/autor/Neale-Donald-Walsch~54/
Pentru a putea înțege rapid toxicitatea spirituală New Age vă redau și alte lucruri dictate de ”dumnezeul” lui N. D. Walsch și consemnate cu grijă de acesta în celebra lui carte New Age “Conversatii cu Dumnezeu” :
“Tu (omul) ești deja un Dumnezeu . Dar pur si simplu nu o știi .” (pag.202)
“Tu (omul) ești Creator si Creat .” (pag.395)
“Tu (omul) ești exact literalmente Cuvantul Lui Dumnezeu , făcut trup ” pag.395
“Mulți au fost Cristoși nu numai Isus din Nazaret . Tu poți șă fii Cristos , deasemenea .” (pag.202)
“Tu (omul) gândește , vorbește , și comportă-te ca și Dumnezeul Ce Ești . Viitorul tău este creabil . Creazăți-l așa cum îl dorești . ”
*(paginația corespunde originalului din limba engleză)

Sursa: apologetica crestina 

3 thoughts on “DOCTORUL NEW AGE, MEHMET OZ, VINE LA BUCUREȘTI! – Promovarea subtila a Islamului

  1. Buna precizarea despre Dr. Oz ca este musulman Sufi !

    In brosura despre “Planul Daniel al lui Rick Warren” apare precizarea ca atat dr. Oz, cat si sotia lui care este si maestra Reiki (o forma de misticism budist japonez), se identifica cu ramura mistica a Islamului (Sufismul).

    Asta poate parea contradictoriu pentru persoanele care nu inteleg ce este Misticismul si premisele lui false. Miticismul afirma ca la nivelul fundamental, adica mistic, in esenta lor, toate religiile inclusiv crestinismul, vorbesc despre si afirma aceeasi divinitate, fiind cai DIFERITE catre ACELASI Dumnezeu.

    Zen este misticismul Budist cel mai cunoscut, la fel Vedanta este misticismul Hindus, iar Sufismul este misticismul Islamic.

    Marii cercetatori si aplogeti americani au demonstrat deja ca Misticismul are un rol primordial, esential in realizarea ecumenismului radical .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s