Nu poti sa iti permiti sa nu vezi “BREXIT The Movie” !

 

Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mîna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şase zeci şi şase (Apoc. 13:16-18)

Da, este exact asa cum ai citit – nu poti sa iti permiti sa nu vezi acest film BREXIT The Movie. 

Sunt documentat bine in privinta Uniunii Europene, dar realizatorii acestui film documentar au dat pe fatza conspiratia de demolare economica a natiunilor europene. Nu am crezut ca se poate pune la punct o dictatura atat de abominabila sub pretextul “democratiei” si “unitatii” europene. 

In fatza ochilor nostrii fiara europeana incet dar sigur domina economic tarile europene ducandu-le spre domnia lui Anticrist. Cu toate ca experimenteaza infrangeri, ei isi vor continua drumul. Se pare ca au nevoie de un lider european care va fi Anticrist insusi. Filmul care urmeaza nu face nici o evaluare religioasa. Nici nu era nevoie. Evaluarile spirituale le fac cei care apartin Domnului. 

Dati linkul tuturor pe care ii stiti! Trebuie vazut poate chiar de doua ori. Este in Engleza. Cine poate sa il subtitreze? Am sa fac o donatie in privinta asta. Primul venit, primul servit. 

12 thoughts on “Nu poti sa iti permiti sa nu vezi “BREXIT The Movie” !

  1. M-am uitat putin pe documentarul Brexit. Pare foarte interesant. Dar e genul la care trebuie sa te uiti de doua sau trei ori…dar cred ca merita. O sa imi fac timp zilele urmatoare sa il urmaresc in intregime cu atentie.

    • Cam cat ai vrea sa faci subtitrarea? Ai experienta la tradus din Engleza? Ai mai facut lucrul acesta? Pun aceste intrebari ca sa fim siguri ca efortul tau nu este in zadar. Multumesc anticipat.
      Paul Dan

  2. Am luat si eu cunostinta de articol, e super.
    Am facut subtitrarea in romana a filmului BREXIT. Vreau sa v-o trimit sa vedeti daca e ok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s