Biserica emergenta deconspirata!

 

Lucrarea de fatza in format electronic (pentru acum): BISERICA EMERGENTA – O nouă reformă în creștinism sau apostazie? este efortul asiduu si competent a lui Traian C., un specialist in fenomenul Noua Era. Recomand cu caldura tuturor cititorilor aceasta carte si sugerez factorilor de decizie de la universitati si licee crestine sa il invite pe Traian C. sa expuna acest subiect fierbinte la ordinea zilei. 

Apelez la liderilor bisericilor sa il invite pe Traian pentru a echipa bisericile in aceasta privinta. 

15 thoughts on “Biserica emergenta deconspirata!

 1. Titul lucrării este greșit. În acel context înainte de SAU nu se pune virgulă. Iar dv. de ce scrieți fără diacritice?

  • Victor, hai sa nu sarim calul. Titlul lucrarii e cat se poate de CORECT. Eventual virgula din fata lui “sau”, de care pomeneai, nu trebuia pusa.

   Am scos virgula…sa nu te “deranjeze”😉. Multumim de sfat.
   Sper insa sa citesti lucrarea. Ceea ce scrie in ea e mult mai important decat virgula respectiva.

  • Lipsa virgulei cu pricina, din acest titlu, ar indica afinitatea dintre cuvintele CRESTINISM si APOSTAZIE. Însa, nu acesta este sensul frazei, ci dimpotriva!

  • E adevarat ca nu se pune virgula inainte de sau, in general.
   In particular, ca apozitie, este necesara virgula.
   In titlul in cauza nu trebuia pusa. Corect!
   Ar fi mers alte variante care sa accentueze diferenta:
   — apostazie sau o noua reforma in crestinism?
   –crestinism intr-o noua forma sau apostazie?

   In orice caz, sensul principal si primar al lui “sau”, sau “ori”, este de alegere, optiune, nu de exprimare a asocierii sau sinonimiei (asa cum am facut in aceasta fraza).

   Dar asa cum spunea fr Traian, continutul conteaza mai mult in cazul de față. Nu a incercat sa ne vinda o carte scrisa incorect gramatical (apropo de diacritice), ci sa puna la dispozia noastra o sinteza utila si complet gratuita. Domnul Isus sa il intareasca pe fratele Traian in continuare!

  • 👍Multumesc frate Alex!
   Domnul Isus Cristos sa fie slavit! El m-a calauzit, impulsionat, motivat si pregatit pentru aceasta. Nimic din mine ca om nu are nici un merit.

   Sa faca Domnul ca informatiile prezentate in aceasta lucrare sa poata fi diseminate spre liderii si credinciosii din bisericile evanghelice romanesti. Asta e probabil la fel de important ca si lucrarea in sine.

   Urmeaza sa mai adaug inca 3 capitole revelatoare despre: escatologia, teologia dominionului si doctrinele & practicile oculte (New Age) promovate de bisericile emergente. Sunt aspecte grave (asa cum stii si tu), din perspectiva invataturii Scripturii, iar probele/dovezile sunt zdrobitoate, nu se pot contesta.

 2. Lucrarea lui “Antichrist” devine din ce în ce mai perceptibila,iar cei luminati de Adevarul Absolut,Duhul Sfânt,stiu orice lucru ! Cine citeste sa înteleaga ! (1Ioan 2:27)

  • Filip. 1:9-10
   “Şi MĂ ROG ca dragostea voastră să CREASCĂ tot MAI MULT în CUNOȘTINȚĂ şi ORICE PRICEPERE, ca să DEOSEBIȚI lucrurile alese, pentru ca să fiţi CURAȚI şi să NU vă POTICNIȚI până în ziua venirii lui Hristos,”

   AMIN…?!?

 3. Frate Paul, cine este fratele XLucian? Aveti grija mare, mare de tot! Daca imi permiteti, dati-mi voie sa va sugerez mai multa atentie la ”frati”… Sa nu fie doar ”XXX” si atat! Sper ca nu o sa ma numiti sarpe sau demon pentru acest sfat! Mare grija la ”X”… Sayonara!

  • Nu înțeleg un lucru: dacă faci afirmații de acest fel, dovedeşte!
   Nu are logică ceea ce spui!
   Arată ce este greşit ca să corectez!

   Scopul “numelui” cu care semnez aici, şi în general pe internet, este de a mă departaja de alții cu acelaşi prenume. Nu are nici o semnificație ascunsă!

   Pe de altă parte, spre informarea ta, am vizitat siturile tale de anul trecut (ştiu că nu s-a mai postat pe ele de luni de zile).
   La prima vedere par ok, mai ales că sunt combătute cele 2 “biserici” eretice majore în RO (excludem BOR şi Catolicii).
   Cele 2 situri vizitate sunt *martoriimincinosi si *minciunileadventiste.
   Dacă voi considera corecte şi utile informațiile, voi vrea să preiau cîte ceva şi de acolo (dacă îmi dai acordul) sau voi face trimitere la siturile tale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s