Eveniment Major Apologetic la Biserica Şega, Arad

 

O tratare remarcabila a fenomenului zilelor din urma si a carismatismului. Va recomand cu toata caldura sa contactati Biserica Şega din Arad, ca fratele care a expus sa poata fie invitat si la bisericile voastre la servicile de duminica dimneata sau seara, si la seri de tineret sa lectureze despre acest subiect important.

8 thoughts on “Eveniment Major Apologetic la Biserica Şega, Arad

 1. Pingback: Eveniment Major Apologetic…. – Cetatea de scapare.

 2. Mesaj la obiect! Cu subiect si predicat. Domnul sa-l binecuvinteze pe fratele!
  In noua ordine mondiala am intrat deja de cateva luni. Va dau link-ul, poate ati citit deja memorandumul, poate nu:
  http://www.apologeticum.ro/2016/03/super-memorandumul-si-noua-super-religie-masonica-mondiala-si-biserica-in-perioada-2016-2020/
  Se vede cum lucrurile incep sa se alinieze la ce este scris aici, unele deja s-au intamplat, s-au finaizat, altele au inceput si sunt in curs… Se pregateste rapid de tot terenul pentru antihrist.
  Stim si vedem clar cat de aproape e rapirea! Sa fim treji, vorba fratelui care a predicat: post, rugaciune, lepadare totala de sine, dezlipire de pamant si de ce iubim aici.
  Domnul sa ne ajute cu harul Lui!
  Fiti binecuvantat frate Paul Dan!

  • Nu vreau sa te dezamajesc, dar nu citesc si nu imi pasa de diferite declaratii de tip “memorandum”. Iti garantez ca nu se va implinii la litera ce zic ei. De aia nici nu pierd vremea cu ei, Dumnezeu le da planurile peste cap tot timpul. Sunt de acord, este vremea lor si puterea intunericului, dar ma intereseaza ce spune Scriptura.

  • Un frate mi-a trimis o înregistrare cu lecturarea acelui articol (Supermemorandumul) și îți voi răspunde în aceeași manieră:
   1. Site-ul nu este unul de încredere (nu numai pentru că este ortodox)
   2. Memorandum nu înseamnă neapărat că se și aplică sau că este legiferat:
   MEMORÁNDUM ~uri n. 1) Document diplomatic în care se expune punctul de vedere al unui guvern asupra unei probleme, ce va constitui obiectul viitoarelor negocieri. 2) înv. Carnet de note. /<lat. memorandum, germ. Memorandum, fr. mémorandum
   Sursa: NODEX
   3. Așa zisele articole ale așa zisului memorandum conțin lucruri care fac referire în mod direct la forme ale ortodoxiei (de ex. purtarea de barbă de către preoți – care se pare că se vrea abrogată :)) ), ceea ce ridică semne de întrebare
   4. În Biblie scrie că Anticristul va unifica religiile, nu un memorandum adoptat de unele țări europene.
   5. Nu vei găsi informația preluată de site-uri de încredere…doar încă 2 site-uri mai conțin informația și, dintre acelea, unul este de evitat total pentru că se ocupă doar cu știri false (efemeride.ro)

 3. De ce sa ma dezamagiti, ca doar nu l-am conceput eu? Si daca era asa, nu aveati cum sa ma dezamagiti! Suntem crestini.
  Cand singurele asteptari le am doar de la propria mea persoana, iar pentru semenul meu (crestin si necrestin) am doar dragoste, acceptare, ingaduinta si iertare, nu exista dezamagire.
  Domnul sa va binecuvinteze!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s