Un miracol! “Izabela” Hillary Clinton a pierdut alegerile! Glorie Domnului!

Este ora 1 dimineata aici in America pe coasta de vest. Am urmarit, in timp ce rezolvam alte lucruri cum evoluau voturile in statele Americane. S-a intamplat un miracol. Masina de propaganda si minciuna a lui “Izabela” Hillary Clinton a fost infranta de Dumnezeu personal! Si o sa va spun cum. 

Coruptia si minciuna mass mediei Americane a depasit propaganda Sovietica si propaganda Ceausista! 

Am trait in Romania pana in anul 1984. Stiu bine ce insemna propaganda comunista pro-Ceausista. Dar ziare ca New York Times, Washington Post, Los Angeles Times, plus statiile TV au depasit orice limita imaginabila in minciuna si subversiune incercand sa o prezinte pe “Izabela” Hillary Clinton ca si castigatoare in alegeri. 

Iata un exemplu de tupeu propagandist Clintonian. Titlul articolului a fost formulat ieri dimineata plin de incredere ca “Izabela” v-a castiga alegerile: Optimism in tabara lui Hillary Clinton si intuneric in tabara lui Donald Trump la sfarsitul campaniei, spune MSN news.

Dumnezeu insa a dat peste cap pe toti statisticienii, pe toti politicienii, pe toti vrasmasii lui, si Trump a castigat alegerile in pofida oricarei impotriviri. Spre sfarsitul campaniei luminile s-au stins si intunericul a patruns la tabara lui Clinton si toti acesti oameni de nimic au plecat rusinati acasa. 

Cum s-a intamplat miracolul infrangerii lui “Izabela”?

Simplu, prin post si rugaciune. Sute de mii de frati si surori s-au rugat neincetat si unii au postit. Domnul ne-a pus pe inima in ultimele 3 saptamani ca familie sa postim, si sa ne rugam neincetat alaturi de multi alti sfinti din America si din Romania. Victoria nu este despre Trump, ci despre faptul ca Dumnezeu a intervenit direct acolo unde anticristii si uratorii de credinta crestina credeau ca vor putea impune islamul, prigoana bisericii, avansarea avorturilor si distrugerea Americii. 

Prin infrangerea lui Hillary Clinton s-a stopat invazia islamica a Americii! 

Asa cum Merkel a nenorocit Germania si Europa, aducand 1 milion de islamisti care au comis 142,500 de infractiuni doar in primele 6 luni din 2016, tot asa Hillary Clinton se pregatea pentru o politica de granite deschise, unde invazia musulmana ar fi facut ravagii chiar mai rau decat in Europa. 

Dar Domnul isi iubeste biserica, ii multumim din toata inima ca ne-a scapat de “Izabela” Hillary Clinton cat si de planurile de islamizare ale Americii.

Evanghelici romani, treceti la post si rugaciune ca Domnul sa va scape de tirania Uniunii Europene care incearca sa va impuna homosexualitatea si islamizarea.

Inchei cu Psalmul 96 pe care va rog sa il cititi si sa va bucurati impreuna cu noi.

 

Cîntaţi Domnului o cîntare nouă! Cîntaţi Domnului, toţi locuitorii pămîntului!

Cîntaţi Domnului, binecuvîntaţi Numele Lui, vestiţi din zi în zi mîntuirea Lui!

Povestiţi printre neamuri slava Lui, printre toate popoarele minunile Lui!

Căci Domul este mare şi foarte vrednic de laudă. El este mai de temut decît toţi dumnezeii.

Căci toţi dumnezeii popoarelor sînt nişte idoli, dar Domnul a făcut cerurile.

Strălucirea şi măreţia sînt înaintea Feţei Lui, slava şi podoaba sînt în locaşul Lui cel sfînt.

Familiile popoarelor, daţi Domnului, daţi Domnului slavă şi cinste!

Daţi Domnului slava cuvenită Numelui Lui! Aduceţi daruri de mîncare, şi intraţi în curţile Lui!

Închinaţi-vă înaintea Domnului îmbrăcaţi cu podoabe sfinte, tremuraţi înaintea Lui, toţi locuitorii pămîntului!

Spuneţi printre neamuri: ,,Domnul împărăţeşte! Deaceea lumea este tare, şi nu se clatină.“ Domnul judecă popoarele cu dreptate.

Să se bucure cerurile, şi să se veselească pămîntul; să mugească marea cu tot ce cuprinde ea!

Să tresalte cîmpia, cu tot ce e pe ea, toţi copacii pădurii să strige de bucurie

înaintea Domnului! Căci El vine, vine să judece pămîntul. El va judeca lumea cu dreptate, şi popoarele după credincioşia Lui.

10 thoughts on “Un miracol! “Izabela” Hillary Clinton a pierdut alegerile! Glorie Domnului!

 1. Si eu m-am bucurat ca nu a castigat Clinton. Totusi dupa putina cautare pe net, am gasit asta. http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm
  Ce parere aveti? Cand am vazut la CNN imaginea lui proiectata pe Trump Tower mi-am adus aminte de unele lucruri negative despre aceasta cladire. Va rog sa cititi cu atentie articollul din link. Sunt cateva expresii pe care Trump le-a spus si care pot fi gasite pe net usor. Una din expresiile lui este ” Voi fi cel ma bun presedinte pe care Dumnezeu l-a creat vre-o data”

 2. Intotdeauna am considerat postul de stiri american “CNN” ca fiind un canal de stiri un etalon al modului de a prezenta stirile. Cu ocazia campaniei electorale a lui Donald Trump, MI-AM SCHIMBAT RADICAL PAREREA DESPRE ACEST POST DE TELEVIZIUNE. Toate stirile lor legate de aceasta campanie electorala au fost prezentate intr-un mod cit se poate de evident pentru oricine il duce mintea cit de cit, in favoarea “Izabelei”, fara nici o jena, fara nici o rusine sau bun simt si fara absolut nici un respect fata de de telespectatorii sai, pe care probabil ca-i cataloga si considera o turma de prosti sau idioti. Iata ca acum si-au primit ce meritau. Dar sint convins ca nu doar CNN a apelat la aceasta practica ceausisto/stalinista, si atunci inseamna ca raul este mult, mult mai mare si situatia “in teren” este mult mai grava si mai extinsa. Si iata ca totusi poporul american a dat dovada la alegeri de discernamint, fara sa tina seama sau sa se lase influentat, asa cum a crezut sistemul ce o sustinea din spate pe “Izabela” lor alias Hilary Clinton, de propaganda parsiva de manipulare si de otrava aruncata pe tot parcursul acestei campanii electorale, zi de zi, si seara de seara, de aceste posturi americane, si nu numai, de televiziune. Nu zice nimeni, pe de alta parte, ca Donald Trump ar fi un inger, nici vorba de asa ceva. Dar ramine sa vedem ce va face odata ajuns la butoanele Casei Albe si sa dovedeasca de ce este capabil si in stare sa faca pentru milioanele de americani care l-au ales si care si-au pus toate sperantele in el. Iti multumim Doamne, inca odata, ca i-ai dat peste nas atit acestei Izabele, si ca nu ai lasat-o sa ajunga sa conduca poporul american spre faliment si dezastru.

   • Copii lui Dumnezeu nu sunt In necunostinta de cum lucreaza Dumnezeu sa-si protejeze pe cei rascumparati ai Lui. Iata ce face Dumnezeu In timp ce lumea se agita.

    Psalmul14;2. Domnul Se uită dela înălţimea cerurilor peste fiii oamenilor,
    să vadă de este vreunul care să aibă pricepere,
    şi care să caute pe Dumnezeu.

    Psalmul 75;7. Ci Dumnezeu este Cel ce judecă:
    El scoboară pe unul, şi înalţă pe altul.

 3. Am fost ocupat cu alte lucruri şi nu am acordat prea mare importanță evenimentelor electorale din U.S.A.
  Totuşi, cu cele cîteva “porții” de informație citite în grabă acum cîteva săptămîni, am ajuns la aceeaşi concluzie: fenomenul şi manifestările electorale sunt izbitor de similare cu ceea ce s-a întîmplat “pe vremuri”, dar şi cu ceea ce se întîmplă în Romînia.
  Pare că s-a jucat cineva cu indigoul :D.
  Numai că de data aceasta romînii pot oferi consultanță (gratuită) americanilor.
  Parcă lumea “dezvoltată” a început să “declineze”, dar nu verbe.

  Totuşi, încrederea noastră este în EL!
  EL este imuabil! Glorie (doar) Lui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s