Indemn pe Cristian Barbosu la pocainta, in numele dragostei crestine!

 

Un canal de stiri crestine anunta ca, Cristian Barbosu de la Harvest Metanoia Arad are cancer. El insusi a spus asta in predica postata acolo.

Desigur ca se pot face tot felul de speculatii, dar cel mai Biblic este ca atunci cand vine o incercare asa de mare, este bine sa ne punem intrebari serioase si sa facem o retrospectiva a vietii sa vedem ce trebuie indreptat. Aceasta este valabil pentru noi toti. 

Acest scurt articol este scris in numele dragostei crestine. Ca atare, il indemn pe Cristian Barbosu sa isi aduca aminte de lucrurile care nu au fost bine deloc in activitatea lui. Iata cateva: 

 • Demisia nebiblica de la biserica pe care a plantat-o si marturii devastatoare impotriva lui (vezi aici).
 • Folosirea distorsionarii si neadevarului (vezi aici).
 • Critica si lupta impotriva Crestinismului Biblic conservativ din Romania (vezi aici).
 • Piratarea bisericilor slabe din Uniunea Baptista si nu numai (vezi aici si aici).
 • Promovarea in Romania a lui Bill Hybels, cel mai notoriu ecumenist si semnatar al pactului cu musulmanii (vezi aici).

In articolul de pe blogul de stiri era indemn la rugaciune pentru vindecarea lui Cristian Barbosu. Foarte bine! Si eu ma rog la fel. Dar inainte de orice, chem la rugaciune pe cei cu inima curata sa cerem Domnului ca sa ii dea pocainta cea adevarata. Sa aiba curajul sa isi schimbe stilul de lucru, si public sa isi ceara iertare fatza de toti carora le-a gresit. Doamne ajuta!

Cine ar trebuii sa se mai pocaiasca?

Toti trebuie sa ne pocaim in fiecare zi, dar intr-un mod mai specific trebuie sa se pocaiasca pastorii din Romania cat si alti lideri crestini care l-au incurajat orbeste pe Cristian Barbosu sa construiasca un mic imperiu tip Harvest. La fel trebuie sa se pocaiasca si pastorii din SUA care l-au sustinut in aceasi directie. 

Trebuie sa se mai pocaiasca toti adulatorii lui Cristian Barbosu care au fost luati pe sus de “succesul” miscarii Harvest. Indemn membrii bisericii Harvest Metanoia Arad sa se pocaiasca de un crestinism modernist care corupe Aradul cat si alte biserici din tzara si din afara. Doamne da izbanda! 

“Doamne, nouă ni se cuvine să ni se umple faţa de ruşine, da, nouă, împăraţilor noştri, căpeteniilor noastre, şi părinţilor noştri, pentrucă am păcătuit împotriva Ta! La Domnul, Dumnezeul nostru, însă, este îndurarea şi iertarea, căci împotriva Lui ne-am răzvrătit!  N’am ascultat glasul Domnului, Dumnezeului nostru, ca să urmăm legile Lui pe care ni le pusese înainte prin robii Săi, proorocii; ci tot Israelul a călcat Legea Ta, şi s’a abătut astfel ca să n’asculte de glasul Tău. De aceea, ne-au şi lovit blestemurile şi jurămintele scrise în Legea lui Moise, robul lui Dumnezeu, pentrucă am păcătuit împotriva lui Dumnezeu.” (Daniel 9:8-11)

 

7 thoughts on “Indemn pe Cristian Barbosu la pocainta, in numele dragostei crestine!

 1. M-as bucura sincer ca focul prin care trece acum pastorul Cristian Barbosu de la biserica Harvest-Metanoia din Arad, prin boala de cancer de care sufera, sa arda TOATE ereziile pe care acesta le-a promovat in ultima vreme otravind mintile a sute, daca nu mii din ascultatorii sai, fie cei din biserica, fie cei de pe internet, etc, si sa isi dea seama cit de mult a gresit si cu ce consecinte grave pentru multi. Si daca acest lucru se va intimpla, sa iasa PUBLIC si sa recunoasca faptul ca acele invataturi nu erau de la Dumnezeu ci erau otrava SATANICA. Dumnezeu poate sa il vindece, si eu as dori sincer ca el SA FIE VINDECAT, atit sufleteste cit si trupeste, pentru ca odata cu vindecarea lui, vor mai fi vindecati multi din cei care l-au urmat orbeste. Cristian B., Dumnezeu sa-ti deschida ochii pina nu este prea tirziu !

 2. Este necesar în primul rînd să fie vindecat “Bartimeu” pentru ca mai apoi să se bată “vameşul” în piept, iar ca final să apară “Domnul Isus”.

 3. Imi pare foarte rau de pstori de felul acesta dar ce a spus Domnul prin prooroci oare nu se va face ? Da, El va implini si va reface slava Numelui Lui pe care l-au nesocotit unii ca aceia care batjocoresc cum este si cel ce se numeste Bartimeu . Saracul de el, cum sa te mai rogi ? daca va inceta si tot nupot crede ca sa pocait de aberatiile ce le scrie . A venit intunericul si ceata a cazut peste el ,totusi el se crede intelligent, nici macar nu pricepe ! Vai de cei ce umbla dupa duhul lor ! Un mare numar de pastori îmi pustiesc via, îmi calca ogorul în picioare; ogorul meu cel placut îl prefac într-un pustiu parasit. „Fiul omului, proroceste împotriva pastorilor sufletesti ! Proroceste si spune-le lor, pastorilor: ‘Asa vorbeste Domnul, Dumnezeu: «Vai de pastorii care se pasc pe ei însisi! Astfel, ele s-au risipit, pentru ca n-aveau pastor; au ajuns prada tuturor fiarelor câmpului si s-au risipit. Cei ce le cumpara le taie si nu se simt vinovati. Si cel ce le vinde zice: ‘Binecuvântat sa fie Domnul, caci ma îmbogatesc!’ Si pastorii lor nu le cruta De aceea*, poporul meu va fi dus pe neasteptate în robie; boierimea lui va muri de foame si gloata lui se va usca de sete , De aceea îsi si deschide Locuinta mortilor gura si îsi largeste peste masura gâtlejul, ca sa se coboare în ea maretia si bogatia lor, cu toata multimea galagioasa si vesela De aceea, cum mistuie o limba de foc miristea si cum arde flacara iarba uscata, tot asa ca putregaiul le va fi radacina lor si floarea li se va risipi în vânt ca tarâna, caci au nesocotit Legea Domnului ostirilor si au dispretuit Cuvântul Sfântului lui Israel. Dar si El este întelept si aduce nenorocirea si nu Îsi ia vorbele înapoi, ci Se ridica împotriva casei celor rai si împotriva ajutorului celor ce savârsesc nelegiuirea. Cine este întelept sa ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput sa le înteleaga! Caci caile Domnului sunt drepte si cei drepti umbla pe ele, dar cei razvratiti cad pe ele. Caci Domnul asaza iarasi slava lui Iacov si o face iarasi ca slava de odinioara a lui Israel, pentru ca i-au jefuit jefuitorii si le-au stricat butucii de vie…
  Scuturile vitejilor sai sunt rosii, razboinicii sunt îmbracati cu purpura; fulgera carele de focul otelului în ziua sorocita pregatirii de lupta si sulitele se învârtesc.
  Duruie carele pe ulite, se napustesc unele peste altele în piete, parca sunt niste faclii la vedere, si alearga ca fulgerele… Vuietul ajunge pâna la marginea pamântului, caci Domnul Se cearta cu neamurile, intra la judecata împotriva oricarei fapturi si da pe cei rai prada sabiei’, zice Domnul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s