Obama premergatorul lui Anticrist – partea II

Şi atunci se va arăta acel Nelegiuit, pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale, şi -l va prăpădi cu arătarea venirii Sale. (2 Tess 2:8)

Nota: acest articol contine date concrete despre Obama ca figura politica, dar nu vei intelege niciodata pe adevaratul Obama daca vei trece peste aspectul teologic legat de persoana lui. 

Tipuri de anticristi in istoria bisericii 

In istoria bisericii au fost emise diferite opinii cu privire la persoane care ar fi Anticrist insusi. Astfel Cezarul Caligula a fost vazut ca Anticrist. Mai tarziu Nero care a excelat in perversiuni si in prigonirea si omorarea crestinilor, a fost evaluat la fel. Multi Papi se potrivesc tipului de anticrist. 

Hitler este considerat cel mai important om pentru satanisti. Pentru ce a facut, ar putea fi considerat Anticrist insusi, numai ca urlaturile si manifestarile de posedat demonic sunt doar o parte din caracteristica lui Anticrist.

Obama ca cel mai aproape de ce va fi Anticrist

Acum intram in evaluarea teologica a lui Obama si aici se afla cheia intelegerii a cine este Obama cu adevarat. 

Termenul Anticrist este compus din doua parti: Antí si Xristós. Prepozitia anti are doua sensuri simultane, si anume in loc de si impotriva. Deci Anticrist va fi un fals mesia care va inlocui pe Mesia pentru cei inselati dar in acelasi timp va fi cu totul impotriva adevaratului Mesia. 

Ca anticrist sa poata sa isi implineasca misiunea la inceput nu se va manifesta ca Hitler, cu urlete si manifestari demonice. Anticrist va fi o persoana zambitoare ca Obama si ca Papa Francisc proorocul mincinos. Observati ca, astazi datorita indobitocirii populatiei cu filme si tot felul de emisiuni derizorii, cei care zambesc pot  sa manipuleze populatia asa cum vor ei. Vom vedea mai incolo cum Obama, cu zambetul pe buze, a subminat tot ce a construit crestinismul in occident cat si orice morala crestina .

Obama ca om al faradelegii si fiul distrugerii, premergatorul lui Anticrist

Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă, şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării (2 Tes 2:3) 

Observam in versetul de sus intai manifestarea apostaziei, iar dupa aceea va aparea Anticrist. El are doua caracteristici. El este omul faradelegii si fiul pierzarii. 

In textul original, lepadarea de credinta este de fapt apostazie (apostasia). Deci, intai este apostazia bisericii dar nu totala, si pe urma dupa rapire apare Anticrist, omul faradelegii, fiul pierzarii. Din nou trebuie sa apelam la textul original si sa observam ca fiul pierzarii (huios tes apoleias) poate fi tradus si cu fiul distrugerii. Multe versiuni ale Bibliei in limba engleza in Tesaloniceni 2:3 readu la fel: fiul distrugerii. Anticrist va produce cea mai mare distrugere din istoria omenirii prin razboaie totale, dar inainte de distrugere Anticrist va legifera faradelegea. 

ExpresiaFiul disrtugerii” ne arata originea satanica a lui Anticrist ca acela care vine de laDiavolul. Satana este numit si Distrugatorul in Cuvant (Ioan 10:10)

Obama omul faradelegii, in timp ce zambea a promovat LGBT, a introdus oficial homosexualitatea in armata Americana cu scopul de a o degrada. A dat ordinul abominabil ca la scolile din America fetele si baietii sa foloseasca aceasi toaleta. Exprimarea ambigua si minciuna au fost la ele acasa in administratia Obama. 

Obama distrugatorul, a sustinut asa numita primavara araba care a avut ca scop decimarea cu salbaticiune islamica a crestinilor din orientul apropiat. A fost cel mai mare sustinator al islamului in lume si in America. A simulat lupta impotriva Statului Islamic dar i-a lasat sa comita atrocitati impotriva crestinilor. Angela Merkel este autoarea invaziei islamice in Europa, iar Obama dupa ce a favorizat pe musulmani in America dincolo de orice imaginatie, urma sa o lanseze pe Hillary Clinton care ca si Merkel pregatea invazia islamica a Americii. Scopul era distrugerea crestinismului American si ruinarea economica si financiara a acestei tari. 

Obama a avut oameni cheie in administratia lui care erau musulmani devotati. La Casa Alba a instalat simboluri islamice pe care Trump a dat ordin sa fie date jos. 

Obama nu este numai islamist ci este si adeptul unui crestinism eretic si apostat in acord cu secta numita The Church of Christ. Obama de fapt este crislamist si este exact ce vrea sa faca diavolul, adica sa pacaleasca pe crestinii nominali ca Obama este crestin, cand in realitate el este musulman. Iata declaratile pe fatza ale lui Obama ca este musulman:

In urmatorul film iata istoria personala a lui Obama formata de comunisti notorii din America. Mass media americana a ajuns mai jos decat propaganda comunista din timpul lui Ceausescu, si a ascuns toate aceste lucruri sinistre din viata lui Obama. Filmul trebuie vazut, dar versiunea youtube datorita dreptului de autor pe care nu o are, face ca vizionarea sa nu aiba calitatea cea mai buna. Cine stie engleza si nu a vazut filmul, are datoria sa o faca. 

Cine poate, merita sa achizioneze filmul acesta pe DVD. Este o documentare exceptionala facuta de un crestin recunoscut apologet din America. 

Ce trebuie sa faci tu?

 

Un singur lucru. Sa te rogi. Si daca poti, sa si postesti din cand in cand, mai ales daca locuiesti in Statele Unite. Rasturnarea planurilor islamiste si anticrestine ale lui Obama, ale lui Hillary, si ale lui Soros, inclusiv ale lui Merkel si decazuta elita europeana, zic dar, rasturnarea aceasta de situatie care a paralizat expansiunea islamului a fost facuta doar de Dumnezeu. Insa, cand Dumnezeu face o lucrare, ne face parteneri in lucrarea respectiva. Partea noastra, repet, este rugaciune ca El sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput. 

Ne asteptam la prigoana progresiva, dar Dumnezeu ne-a luat prin surprindere. Slava Lui! Sa ne rugam fratilor si sa ne lasam sfintiti asteptand venirea Lui. 

 

12 thoughts on “Obama premergatorul lui Anticrist – partea II

 1. Văzînd primul video îmi vine să pun o întrebare naturală:
  Cum a putut să falsifice certificatul de naștere?
  Sau, mai bine spus, cum s-a putut sustrage de la (sau cum a păcălit) controalele minuțioase ale oamenilor legii?

  Pare o poveste de bestseller, nu realitate!
  Foarte ciudat.

  Pe de altă parte, dacă este adevărat, Obama fost „Minciuna” de la conducerea SUA.

  • Asa cum Anticrist va veni la putere prin lucrarea Diavolului, tot asa si Obama a avut de partea lui fortze oculte care au suprimat adevarul si l-au lansat la conducerea Americii.

 2. Lupii aştia sunt infiltrați peste tot. Unii se numesc Obama, alții Clinton, alții Merkel, alții Johannis, s.a.m.d. De la liderii politici nu văd în Cuvântul lui Dumnezeu că ar trebui să ne așteptăm să salveze creștinismul de la faliment, aici predicatorii au datoria de a veghea. Eu nu m-aș grăbi cu entuziasmul față de Trump, că noi românii ne-am mai fript odată cu “mesia” Johannis. Timpul va demonstra cât de patriot este Trump și cât de mult îi iubește el pe creștini. Dacă citiți istoria, marii dictatori cam atât de populari s-au făcut față de poporul lor. După care au schimbat foaia. Eu nu zic să nu ne bucurăm că nu a ieșit Clinton, ci să nu fim lesne crezători în cazul lui Trump.

  • In accord cu Scriptura lupii sunt ereticii care vor sa decimeze biserica, nu politicienii! Cine a spus ca politicienii salveaza biserica? Totusi biserica nu falimenteaa total, Dumnezeu are totdeauna o ramasita credincioasa. Faptul ca vrajitoarea Hillery a fost infranta este doar mana Domnului. Pentru Trump ma rog in fiecare zi ca Domnul sa isi faca planul Lui prin el. Eu am asteptari numai de la Dumnezeu!

 3. buna seara. sper sa ajunga atash. la dvs. E un capitol din “Viata in Cristos” vol.4-cap.8. Ma rog ca Duhul Sfant sa va starneasca interesul si sa cititi acest cap. Nu pot sa va ascund tristetea care m-a cuprins de cand l-ati infierat pe M.L. Jones. mihai toriai

  • Draga frate Mihai,

   Iti inteleg intristarea si preocuparea pentru M.L. Jones, pentru ca nu ai avut ocazia sa ii citesti biografia scrisa de un pastor asistent de a lui care inca mai este in viata, si a carui nume este Ian Murray. Biografia lui M.L. Jones este de 1000 de pagini si cu toate ca acesta i-a fost prieten si pastor asistent, el da pe fatza aspecte care te vor surprinde din viata lui M.L.J. Mai mult, am lecturat marea erezie “Bucurie Negraita” a lui M.L. Jones si mi-am scos 15 pagini de notite care incrimineaza fapta lui grava. Inca ceva, am citit din surse primare despre asa zis-a trezire din tzara Galilor care este o invazie demonica de necrezut. Cand o sa citesti evaluarea despre Evan Roberts, omnul nr. 1 al falsei treziri, o sa te ingrozesti.
   Acelasi duh carismatic care l-a cuprins pe ereticul Evan Roberts s-a rasfrant si asupra lui M.L. Jones pentru ca acesta a vrut trezire cu orice pret sacrificand voia lui Dumnezeu. Sper ca intr-o luna de zile sa public evaluarea despre Evan Roberts si dupa aceea sa public recenzia ereziei “Bucurie Negraita”.

   Cu apreciere frateasca,
   Paul

 4. Frate pastor, vă admir curajul și munca. Am postat ultimul articol, foarte binevenit, ca și cel de față, dar am tot amânat să-l repostez și pe cel la care comentez, iar acum pare cumva ieșit din actualitate.
  https://ioan11.wordpress.com/2017/03/28/paul-dan-trezirea-din-tara-galilor-deviata-de-posedatul-evan-roberts/
  Aș avea o întrebare personală, cu privire la un mod existent in bisericile penticostale, concret privind mărturiile unui pastor mai in vârstă, pentru care am o părere bună. Dacă puteți, v-aș ruga să-mi trimiteți adresa pe care o găsiți pe blogul meu (about) – în eventualitatea că acceptați să mă ajutați.
  Cu stimă, George

 5. Vă mulțumesc anticipat pentru bunăvoință. Am avut o exprimare puțin confuză, e vorba oarecum de o lămurire doctrinară, vizavi de o anumită rânduială, de credință și obiceiuri, în timp ce “văd” că viața sa e una exemplară. Dar comunicarea aș dori să fie în particular, de aceea să-mi scrieți mai întâi pe adresa mea (e pe blog), ca să pot apoi să vă scriu. Pentru că, într-un fel, și viața noastră spirituală propășește dacă talpa picioarelor noastre calcă după cum i-a spus Dumnezeu lui Iosua (1:3). Mai mult mă interesează ca viața mea spirituală să sporească în curăție, debarasându-mă de tot ce-i lumesc și firesc, în detrimentul altor aspecte, adică prioritar (la vârsta mea) e să-L cunoc pe El și puterea învierii Lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s