Lectie Poloneza! “Pastore” Emi Fedur ai gresit adresa! Trebuia sa aterizezi undeva in Orientul Apropiat

Este abominabil ce a afirmat cu tupeu grosolan “pastorul” Emi Fedur in Decembrie 2015, dar care are legatura cu prezentul. Inainte de aceasta, va rog sa vizionati un video de un minut si jumatate unde un polonez in Consiliul Europei pune lucrurile la punct cu privire la invazia musulmana. Fedur sa ia lectii de acolo! Dupa video discutam cazul Fedur. 

 

Prestatia execrabila a lui Emil Fedur 

Sosit in Phoenix Arizona ca noul pastor a bisericii penticostale Elim, Fedur fara educatie, fara bun simnt, calcand in picioare simntamintele celor ce au suferit in urma genocidului si terorismului islamic, acest “pastor” da lectii Americii, evanghelicilor de aici, si presedintelui Trump. 

Poate stiti ca, nu de mult, Fedur a fost oprit sa re-intre in America dintr-o vizita din Romania. 

In Decembrie 2015, pe blogul agnus dei, Fedur a fost postat cu o predica execrabila numita “Lasati musulmanii sa vina in America si nu-i opriti!” Predica aceasta este o nebunie ce trebuie taxata ca atare.

O prima intrebare: de ce nu se duce Fedur la musulmani? De ce sa vina musulmanii in America fara o verificare stricta? Din 2015 si pana in prezent nu am auzit ca acest individ sa se fi dus si sa se fi ocupat macar de musulmanii din ghetoul cel mai grav al Americii, din Hamtramck Michigan. 

Fedur confunda libertatea religioasa din America cu libertatea ce o vor musulmanii de a desfinta orice alta religie, si in primul rand crestinismul. El crede ca suntem chiar asa de prosti si nu stim ce se intampla in Europa, unde musulmanii au creat ghetouri si unde autoritatile nu mai au control? 

Pe urma Fedur folosindu-se de o analogie falsa, spune ca interdictile impotriva musulmanilor in viitor pot fi schimbate in interdictii impotriva penticostalilor, baptistilor…
Cata obraznicie! Fedur insusi stie ca asa ceva nu este posibil, dar manipuleaza emotiile bisericii, folosindu-se de minciuna. 

In continuare, Fedur a mai spus ca reactile acestea sunt datorate fricii. Lui ii convine sa vorbeasca din confortul cu aer conditionat din biserica din Arizona si de acasa, impotriva temerilor legitime ale celor care sufera dupa urma islamului. Asemenea demagogie nu este specifica crestinismului autentic, ci oportunismului de tip pastor-tanar-cauta-cariera-bine-platita-in-America. 

Cu o afirmatie simplista, el ne spune ca raspunsul la invazia de 1,2 miliarde de musulmani il are Dumnezeu. Da, asa este, numai ca raspunsul la invazii musulmane care pun in pericol securitatea tarilor, Dumnezeu nu-l da pro-islamistilor ca si tine, ci il da armatei si servicilor de securitate nationala!
Da-ti demisia domnule Fedur! 

Spre sfarsitul predicii, Fedur manipuleaza din nou grosolan, spunand ca noi ca si crestini nu suntem majoritari, si ca sa nu ne consumam cu ce se intampla in jurul nostru in domeniul financiar etc. 

Iata un raspuns pentru acest incompetent. Cand crestinii sunt minoritari intr-o tara musulmana, nu au de ales si vor merge pe drumul prigoanei cu toate ca cei care pot fugii trebuie sa o faca. 

Dar cand America este fondata de crestini, cand America inca are institutii crestine si o morala cat de cat crestina, si cand America este majoritate declarata crestina, si cand Dumnezeu a mai ingaduit libertate pentru Evanghelie in America, ESTE IMPOTRIVA VOII LUI DUMNEZEU SA IEI LIBERTATEA DATA DE EL SI SA O DAI INVAZIEI MUSULMANE! 

Nu este nimeni in biserica Elim din Phoenix Arizona sau din Asociatia Penticostala din America ca sa il ia de guler pe acest abuziv care predica inafara contextului si care aduce ofensa adevarului Scripturii, si sa-l invite inapoi in Romania? 

Fedur, du-te in Orientul Apropiat ca sa te vindeci de a da lectii pe care nu le-ai facut! 

Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el. Răspunde însă nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept (Proverbe 26:4-5).

Addendum

Emanuel Fedur este licentiat in studii transculturale la Fuller Seminary in California. Va pueti intalni cu el la o ceasca de ceai (in cazul in care-l lasa sa revina). La scoala aceasta a invatat cum sa-i inteleaga pe musulmani. Nu de putine ori el a afirmat ca exista si mult adevar in religia musulmana.

Asta spune tot! Multumesc pentru aceasta informatie! Da, Fuller Seminary cel mai prostituat seminar cu religiile false din America!
Fedur are nevoie sa fie dexintoxicat de ce invatat stramb.
Ii recomand urmatoarele:

https://www.jihadwatch.org/
http://www.answering-islam.org/
https://exposingheresy.files.wordpress.com/2011/11/allah-a-christian-response-book-review.pdf

 

51 thoughts on “Lectie Poloneza! “Pastore” Emi Fedur ai gresit adresa! Trebuia sa aterizezi undeva in Orientul Apropiat

 1. Pingback: Emi Fedur critricat in termeni duri de un pastor din America – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

 2. Pingback: Lecție Poloneză! – “Pastore” Emi Fedur, ai greșit adresa! – ARMONIA MAGAZINE – USA

 3. Nota 10 pentru polonez!

  Nu-l cunosc pe pastorul sau predicatorul asta tinerel, numit Fedur. Am auzit foarte recent de el cu ocazia interdicției ce a primit-o ca să revină în S.U.A. Am înțeles că este plecat din Arad.

  Nu cred că Fedur este atât de rău intenționat, cu mesajul lui manipulativ intitulat “Lăsați musulmanii să vină în America și nu-i opriți”, cât este la fel ca și mulți din pastorii și predicatorii de azi, un ULTRA-AERIAN și LIPSIT DE DISCERNĂMÂNT BIBLIC în legătură cu situația reală pe care o traversează Biserica creștină și lumea în aceste zile din urmă.

  Nu cred că pastorul Fedur a înțeles vreodată CORECT și TEMEINIC de înseamnă ISLAMUL! Aștia sunt din păcate produsul final al facultăților de teologie de azi. Niște oratori iscusiți (de la caz la caz)…și cam ATÂT! În mod normal un asemenea exemplar de pastor ca și Fedur (care poate debita asemenea predici, a cărui nivelul “teologic” nu-l depășește pe cel al desenelor animate cu Scufița Roșie sau Ciocănitoarea Woody), nu cred că se poate califica să dea învățătură și să cârmuiască o biserică. Dacă eram profesorul lui de apologetică, la facultatea de teologie, nici nu-l treceam anul!

  JALNIC!

   • Absolut, absolut! Manipularea audientei sale, in calitate de pastor, ca sa se obtina deschidere pentru invazia migrantilor musulmani in S.U.A, trebuie taxata! Altfel omul nu-si va invata niciodata lectia.

    Doar acum am vazut ca Fedur este licentiat in studii [“teologice”] TRANSCULTURALE la Seminarul Teologic Fuller din S.U.A (o cloaca a unora din marilor erezii contemporane si locul unde au eclozat si s-au dezvoltat “teologic” unii din marii si cei mai periculosi eretici de azi) . “Studii [teologice] transculturale” este un jargon ecumenic pentru “indoctrinarea idiotilor utili cu filolozofia si ideologia globalist-ecumenica a asa-zisului crestinism progresist/progresiv”.

  • Da, Fedur nu a inteles Islamul dar stie ca noi toti despre terorismul si genocidul islamic…si si-a permis sa fie abominabil prin ce a spus.

   • Da, asa e. Dar spalarea creierului prin “studiile sale TRANSCULTURALE de la Seminarul Teologic Fuller” se pare ca si-au facut din plin efectul la Fedur! Acolo sunt indotrinati sa sintetizeze opusele/contradictiile in mod irational, acceptand faptul ca idei contradictorii, aflate in perfecta antiteza, pot coabita impreuna foarte bine dupa modelul filozofiei lui Hegel (un anti-crestin biblic, iubitor de panteism si Cabala): TEZA + ANTITEZA = SINTEZA.

    Exemplu:
    Islamul, desi NEAGA direct si FOARTE clar si FOARTE VIRULENT stalpii doctrinei crestine (TRINITATEA DUMNEZEIRII, apoi pe cale de consecinta DIVINITATEA, MOARTEA ispasitoare pe cruce pt. pacatele noastre si INVIEREA din morti a Domnului Isus Cristos), TOTUSI el, Islamul, are in conceptia lui Fedur, mult adevar in el! Asta-i “alchimie” sau “magie neagra” mintala, cum spunea marele apologet evanghelic Francis Schaeffer.

    Q.E.D

  • Adagio. Ar fi cazul să vă mirați de voi înșivă. De multe ori răspunsul dat sau critică făcută asupra unei persoane definește pe critic însăși. Cum ar fi cazul dvs.

 4. Din păcate, pastorii ca și Fedur (și sunt foarte mulți aerieni de genul ăsta) nu fac altceva decât să îngurgiteze regurgitările ideologiei globalist-ecumenice care a penetrat masiv nu numai politica contemporană ci chiar inclusiv și teologia creștină postmodernă care s-a prostituat spiritual cu politica globalistă.

  “În cele din urmă ca să se poată absorbi și integra mai mult de un
  milion de migranți (musulmani) pe an, Uniunea Europeană trebuie să mobilizeze sectorul privat (ONG-urile), grupurile și organizațiile BISERICEȘTI (creștine), și mediul de afaceri (pe post de sponsori).” – George Soros

  “Principalul obstacol, în realizarea unei oridini mondiale stabile și
  drepte, este S.U.A” – George Soros

  “George Soros e un om curajos care e dispus să
  acționeze când e necesar și S.U.A are nevoie de asemenea oameni” – Hillary Clinton

  SURSA: http://apologeticindex.info/wpn/2017/03/07/george-soros-si-legatura-financiar-ideologica-cu-unii-lideri-neo-evanghelici-americani/

 5. Emanuel Fedur este licentiat in studii transculturale la Fuller Seminary in California. Va pueti intalni cu el la o ceasca de ceai (in cazul in care-l lasa sa revina). La scoala aceasta a invatat cum sa-i inteleaga pe musulmani. Nu de putine ori el a afirmat ca exista si mult adevar in religia musulmana.

 6. Eu sesisez aroganta si in anuntul facut de Fedur aici:

  Jongleaza cu cuvintele in mod smecheresc, tipic unor predicatori care vor sa impresioneze o categorie de ascultatori (cu nivel scazut al capacitatii de evaluare).

 7. Am cautat pe youtube numele “Emanuel Fedur” dar n-am gasit mai nimic. Voiam sa ascult cel putin o predica de la cap la coada sa imi dau seama ce hram poarta.

 8. Emi Fedur este precedat de cazul Andy Olariu de la Ekklesia din Arizona. Individul acela s-a laudat in biserica cum i-a mințit pe vameșii americani spunându-le ca toate lucrurile personale din truck “sunt pentru donație”. Mare tupeist si oportunist Olariu. Cei din Kitchener i-au băgat mult fanatism in cap dar nu l-au invatat ca minciuna e pacat. El foloseste cale minciunii sa vina in America si sa acceadă la pastoratie dupa care strecoara tintarul. Adica sa inchida oamenii ochii la camila lui Olariu dar sa umble după țânțarii altora. Oricum are prieteni cu un trecut foarte controversat, asa ca nu e de mirare ca aia il susțin. E strigator la cer sa chemi lumea la post si rugăciune pt Adrian Olariu in timp ce acesta se lauda cu minciunile proprii chiar din altar. In curand voi expune mai multe date concrete despre ipocrizia lui Andy Olariu.

  • David,

   Unde se va putea gasi si citi aceasta expunere a ta despre acest “Pinocchio evanghelic” (AndY Olariu), “lider spiritual” din diaspora penticostala romana din S.U.A.???

   In urma cu cativa ani, dupa terminarea programului de biserica, la o biserica penticostala din Oradea am auzit personal cum un misionar crestin penticostal (care a misionat printr-o tara ecuatoriala din America de Sud) se lauda fata de un prieten de al meu cum printr-o minciunica gogonata “evanghelica” i-a pacalit pe vamesi sa poata aduce in Romania pielea unui sarpe anaconda. Situatia relatata mi s-a parut incredibil de STUPIDA si PENIBILA mai ales ca acesta era MISIONAR CRESTIN! Cu asa ceva se lauda acesti frati si copii ai lui Pinocchio!

 9. Poate ați observat și Dvs. în mai multe cazuri, trendul, printre pastorii și lucrătorii evanghelici români, e de-a face ceva (o afirmație, o predică, o postare pe un blog sau pe o RS) care să-i facă faimoși, să-i scoată cumva din conul de umbră în care sunt. Numai că majoritatea din ei nu sunt destul de pregătiți pentru a face asta, și se dovedesc la urmă a fi niște idioți. În urmă cu vreo 5-6 ani, la o conferință Peniel au invitat o trupă din lume (a lui Dan Puric) pentru a juca sceneta Fiului Risipitor. A ieșit de tot râsul, fără sens. A fost doar “o altă încercare” de-a fi altfel, ca și pocăiți. Apoi, de la “pui de daci cu pălării de oșeni” și până la hip-hoperi “creștini”, care imită pe scenă sunete din lumea animală, au trecere mare prin biserici și muzica lor se consumă ca pita caldă.
  Totul doar pentru faimă, pentru a fi tu cel care rupe hamul tradiționalismului în care ne-au ținut înaintașii nostri, pocăiți cu trei clase.

  • Îmi place asta: „hamul tradiționalismului”

   E adevărat că ei [generațiile „avangardiste”] văd în tradiționalism un ham, o greutate care nu mai poate fi purtată ușor într-o societate care „te vrea” „relevant”.

   DAR
   Întotdeauna mesajul evangheliei a fost NEBUNIE pentru cei dintre națiuni, „cei care sînt pe calea pierzării”.

   Un alt aspect
   Fiul cel mare din parabola cu fiul risipitor considerase că slujirea lui ajunsese o CORVOADĂ, pentru că nu o făcea din dragoste pentru tatăl său – ăsta era Israel.
   În schimb, fiul cel mic [adică națiunile] a fost „luminat” și a venit cu umilință pentru a primi iertarea.
   Cît de frumoasă este Evanghelia!

   Deci acest HAM menționat este doar în mintea unora care nu ascultă Evanghelia [a se citi Biblia/Învățătura].
   Altfel spus, tradiționalismul nu a fost niciodată o problemă pentru cei care s-au „ținut strîns de Cel ce este Capul”, Domnul Isus Cristos.

   Apropo, „pocăiți cu trei clase”, dar cu mult bun simț și cu o dragoste de Dumnezeu care surclasează pe foarte mulți „teologi” contemporani.
   Nu-i așa că uităm repede că este scris: 2Cor.4.7 „Dar avem comoara aceasta în vase de lut, pentru ca măreţia puterii să fie de la Dumnezeu, şi
   nu de la noi” [GBV 2001]

   • Am ajuns (ca și evanghelici) în situația în care dacă în biserica ta nu ai grup de laudă și închinare (după model american), cu lider/lideră pe măsură, dacă nu ești la curent cu ultimele piese ale unor trupe consacrate de peste “baltă”, dacă nu ai decor și nu te manifești americănește cu mâinile pe sus și cu ochii închiși, mimând un fel de semitranșă, ești pe nicăieri. Chiar și în multe bisericuțe mici, unde în trecut funcționa principiul: “dacă cineva are un psalm, o cântare de laudă, un îndemn, etc.” lucrarea este făcută doar de “profesioniști”. Cărțile de cântări (imnuri) au dispărut aproape în totaliate, Biblia e pe perete (nu e rău neapărat), iar tu ca enoriaș poți veni la închinare cu mâna în buzunar. A, da, să ai și zece lei la tine, pentru colectă 😀, și telefonul mobil, sa faci poze închinătorilor de pe scenă și să-i pui pe facebook.
    Cine nu dorește să transforme biserica din care face parte în așa ceva, este considerat unul cu trei clase și prins în hamul tradiționalismului, iar tradiționaliștii (pe românește) ” nu mai au niciun viitor”, ne spun “profesioniștii”. La asta mă refeream mai sus. Și tot profesioniștii ne spun că “o biserică pentru a crește trebuie să fie relevantă în societatea secolului 21.” Ok, înțeleg. Însă mai înțeleg și faptul că o biserică relevantă în sec. 21 nu poate fi decât o copie la indigo a acestei societăți, iar Întemeietorul Bisericii avea altă parere despre Biserica Lui, care nu avea nimic de-a face cu lumea, indiferent din ce secol făcea parte.

    • De fapt, ca sa reducem la o fraza tot ce foarte bine ai semnalat tu, curentul acesta teologic care promoveaza “RELEVANTA CULTURALA A BISERICII IN POSTMODERNISM” sfarseste de fapt prin a fi IRELEVANT D.P.D.V. SPIRITUAL/BIBLIC pentru o lume care se afunda tot mai mult in pacat si faradelege mergand astfel spre iadul cel vesnic…dar ce e mai rau e ca TRAGE si pe multi din biserici dupa ei!

  • Alex,

   Peniel (de Romania), din cate stiu eu, este o creatia a acelei parti care se considera de “elita”, moderna, “relevanta” a penticostaltismului din Romania. Peniel vizeaza tineretul, evident.

   Dan Puric (liderul acelei trupe de teatru) de care ziceai tu ca e din “LUME” (si BINE ziceai, ca asa este!) este cunoscut insa ca un ortodox (rasaritean) FOARTE convins care venereaza Biserica (Ortodoxa) si “Sfanta” ei Traditie. E si-a exprimat de multe ori in public (emisiuni TV) atasamentul lui serios fata de credinta lui ortodoxa (rasariteanana)! Nu vreau sa par ironic si sa fiu inteles gresit, de aceea nu am pus GHILIMELELE la cuvantul ORTODOX/A, desi biblic, teologic as fi avut perfecta dreptate sa o fac!

   Daca te uiti atent la C.V-ul unora din liderii penticostali, mai ales la unii considerati vedete de catre cei care participa la conferintele Peniel, vei vedea ca acestia au o predispozitie spirituala CIUDATA de a-si face studiile postuniversitare la facultatile de teologie ortodoxe (unde se preda teologia Bisericii Ortodoxe Rasaritene care nu este una biblica/evanghelica ci una MISTICA). Chiar si unii din teologii lor (Dumitru Staniloaie) recunosc asta!

   MISTICISMUL, DE ORICE CULOARE DENOMINATIONALA AR FI, ESTE FLAGELUL /BOALA CONTAGIOASA SPIRITUALA CONTEMPORANA CARE VA DUCE TREPTAT LA REALIZAREA ECUMENISMULUI RADICAL!

   MISTICISMUL este una din cele doua catene nucleotidice care alcatuiesc ADN-ul spiritual al Bisericii Emergente.

   PENIEL (CU TOATE PROBABIL BUNELE SI SINCERELE INTENTII ALE UNORA DIN ARTIZANII LUI SI CU PROBABIL UNELE REZULTATE CHIAR BUNE SPIRITUAL: POT FI CAZURI, CA SI EXCEPTIE!, DE TINERI CARE CHIAR SE POCAIESC PRIN INTERMEDIUL CONFERINTELOR LOR) ESTE IN REALITATE, O INCERCARE DE PENETRARE TREPTATA A UNUI SPATIU EVANGHELIC CONSERVATOR DIN EUROPA DE EST CU TEOLOGIA (ECUMENICA) A BISERICILOR EMERGENTE.

   Cred ca lucrarea de apologetica evanghelica, intitualata “Biserica Emergenta – O noua reforma in crestinism sau apostazie?” va lamuri pe orice evanghelic roman, care vrea sa fie lamurit, unde se va ajunge in timp (chiar scurt!) si in Romania daca teologia occidentala “relevanta”, “radicala”, “contemporana”, “proaspata”, anti-traditionala, neo-liberala, emergenta, a crestinismului progresist/progresiv va penetra puternic evanghelismul romanesc.

   Credinta evanghelica/biblica ce NU a putut fi daramata si distrusa timp de in decenii in perioada moderna, de catre BALAURUL fioros al Comunismului/Marxismului cu persecutia lui violenta, directa, fatisa si virulenta, va putea fi (si este!), in postmodernism, otravita de veninul imbatator, mistic, hipnotic, diliuat doctrinar!!!, ecumenic (dus treptat, in timp, pana la extrem!), dar “relevant”, “proaspat”, “contemporan”, al SARPELUI seducator al teologiei bisericilor emergente/crestinismului progresist.

   E DOAR O CHESTIUNE DE TIMP…

   • T.
    Din păcate așa e. Diavolul e șiret și și-a actualizat metodele în funcție de context. Unde nu funcționează persecuția, funcționează ca pe roate libertatea religioasă însoțită de înșelăciune, în toate formele ei. Și în România se vede asta cel mai bine, în ultimul sfert de veac: “pâine, circ – sloganul roman, și libertate religioasă”.

 10. Iata pe scurt istoria lui Adrian Olariu. Biserica Ekklesia e una din bisericile desprinse din Elim dupa plecarea lui Lascau. E clar ca toti cei care nu au plecat cu Lascau au fost impotriva lui. Deci Lascau a plecat si a format Agape. Oamenii lui s-au dus cu el. Accentul la biserica Agape cade pe socializare, la fel ca in biserica lui Crinisor Stefan din Orange County, California. Spiritualitate cat mai putina. Ei bine, dupa ce a plecat Lascau cu oamenii lui, cei care au fost impotriva lui P.L. nu s-au inteles nici ei intre ei si a mai plecat un grup de vreo 100 de persoane care au format Ekklesia. Au trudit, au cumparat cladire, au muncit la renovare, au dat bani, au dat telefoane sa adune oameni. Se stransese poate 150 de enoriasi. Apoi … a venit Andy Olariu la toate gata sa “domneasca” peste ei. Cum s-a intamplat aceasta? Au fost doi candidati, Olariu si Gelu Boanta. G.B. a luat mai multe voturi decat Olariu dar nu suficiente cat prevedea statutul. Asa ca au tras la sort si sotul a cazut pe Adrian Olariu, care, din cate am inteles nu era ordinat nici macar diacon in biserica din Kichener, inainte de-a veni la Phoenix.
  Iata cum isi prezenta el viziunea inainte de alegeri:

  Ei bine, omul isi ajunge scopul, devine pastor prin tragere la sort si imediat dupa ce se vede pastor nu se mai intelege cu niciunul din comitet. El nu stia ca autoritatea este de doua feluri: delegata (cand vine cineva, te ia de ceafa si te pune lider) si castigata (cand iti castigi credibilitatea, autoritatea in fata oamenilor).
  Olariu convoaca sedinta, la sedinta se plange ca e boicotat de comitet, ca nu se intelege cu comitetul si comitetul nu-l lasa sa lucreze. Masele credule si bune la suflet (sentimentaliste) se dau in mare parte cu “pastorul victima”. De fapt, inainte sa vina Adrian Olariu la Phoenix, biserica Ekklesia functiona, avea oameni care tineau studiu biblic, predicau etc. Cand a venit Olariu i-a pus pe banca pe toti. Din prima saptamana! Asa ca s-a rupt biserica imediat dupa venirea lui (gratie calitatilor sale de lidership).
  Desigur, din toate astea, Andy Olariu sustine sus si tare (tipic fariseilor de odinioara) ca el nu are nicio vina in toata treaba asta. La fel sustin si vreo doi ortaci de-ai lui, care, dupa plecarea celorlalti, fiind prieteni cu Olariu, au ajuns vedete la Ekklesia.

  Olariu a pastorit biserica vreo doi ani dupa care s-a dus la o nunta in Canada si la intoarcere nu l-au mai lasat sa intre in SUA. In mare parte petru ca cei de la Immigration si-au dat seama ca au fost mintiti. Biserica ii dadea salar (pe sub tejghea) desi stia ca nu are voie sa detina functie executiva sau sa fie salariat. Omul mai lucra si la negru, vopsea case etc.

  Dupa plecarea lui Andy Olariu, “vedetele” propulsate de acesta au dus o campanie de sensibilizare a maselor, portretizandu-l pe Olariu ca pe un fel de Mesia. Asa ca I-a pus la post, rugaciune si boceli dupa Olariu. Cei din frunte au tot interesul sa mentina atmosfera aceasta (fara pastor) pentru ca in timpul acesta ei sunt actori principali. Se manca unii pe altii pe la spate, se sapa, dau din coate dupa functii etc. Enoriasii din biserica ar trebui sa fie interesati de faptul ca cei din frunte se vorbesc de rau unii pe altii, ca se dau de ceasul mortii, care mai de care sa conduca programul etc.

  Am promis ca voi dezvalui mai multe aspecte legate de acest impostor erijat in miel. Pastorii Cornel Barsan si Vasile Hozan din Kitchener, Canada ar trebui sa-l puna sub disciplina bisericeasca pentru manipularile de mase pe care le-a dus la Phoenix.
  By the way, a mai facut ceva Andy OIariu in Arizona. S-a lingusit, cu varf si indesat pe langa pastorul Cornel Avram, presedintele Uniunii Penticostale din America de Nord. Cum a reusit?
  Foarte bine! El stia ca ceilalti pastori locali nu vad bine deschiderea de noi biserici si a dus urmatoarea campanie: “Fratilor eu sunt impotriva ruperilor de biserici, sunt total impotriva la asa ceva. Nu sunt de acord cu ce s-a intamplat cand s-a format Ekklesia dar cand am venit eu biserica era formata, avea nevoie de pastor, asa ca .. am acceptat sa vin sa pastoresc biserica”. Deci prin urmare, tu beneficiezi din plin de scindarea aceasta (impusti doi iepuri: toata viata ti-ai dorit sa fii pastor, ripostai ca aia din Canada nu te-au facut nici macar diacon, faceai tusa pe banca acolo) iar acum devii din start pastor (ordinat la Ekklesia) si aplici sa devii si rezident SUA!!!
  Dar, pentru ca stii, ca ceilalti pastori nu vad bine treaba asta, trebuie sa fii smecher si sa le spui ca tu, vai de mine, nu esti de acord cu asa ceva. Cata ipocrizie!!!

  Andy Olariu e plecat de peste un an in Canada, nu-l mai lasa sa intre in SUA. De Revelion a venit pentru cateva zile dar nu se stie in ce conditii pentru ca in perioada in care a fost el aici in biserica nu s-a filmat (nu s-a transmis online). O fi venit cu barca peste lacul Michigan? O fi venit in alt mod clandestin? Nu se stie si nu putem avea incredere in el. Desigur, exista oameni care au incredere orbeasca in el cu toate ca a fost prin cu minciuna de nenumarate ori si chiar el s-a laudat in biserica cum a mintit.
  Voi expune aceste nelegiuri olaresti atat in romana cat si in engleza si va voi trimite linkurile la postari aici. Din pacate grupul Speranta (care sunt tot din biserica din Kitchener) il iau pe acest individ machiavelic cu ei prin turnee. Iata-l aici in Africa, cu grupul Speranta:

  In cazul in care nu-l mai lasa sa vina in SUA, impostorul acesta trebuie demascat, sa nu ajunga sa nenoroceasca si alte biserici, pentru ca e un manipulator care, pe langa ca distruge biserici (si se asociaza cu indivizi cu un trecut reprobabil) mai joaca si rolul de victima. Prostia la penticostali este ca ei nu stiu exact ce inseamna “roada Duhului”. Daca un “pastor” manipulator ii indeamna la rugaciune si face rugaciuni lungi in fata lor, ei cred ca acest fapt tine loc de roada. Ei nu inteleg ca rugaciunilor lor sunt valide, sunt sincere, daca duc la roada. Nu ne rugam doar cu scopul sa ne rugam. Daca ii spui cuiva ca liderul lor a mintit, a manipulat, a facut politica bisericeasca mizerabila, este un lingusitor pe langa cei cu functii cultice, te contrazice brusc spunandu-ti ca liderul e sincer pentru ca ii indeamna la rugaciune…

  Apropo, dupa ce a plecat in Canada, Andy Olariu suna mereu la pastorii asistenti sa ii trimita legitimatia de pastor cu antetul si parafa Uniunii Penticostale, sa aiba cu ce se lauda “ca e pastor oficial”, prin turneele pe care le face. Omul acesta nu are in el pocaita, doar fanatism. E trist ca multe biserici legaliste formeaza astfel de specimene. Daca urmariti filmuletul de mai sus cu viziunea lui inainte de pastor, pot sa va spun ca nimic din ce a promis acolo nu s-a materializat. A facut toate lucrurile taman pe dos. El a spus ca nu va fi partizan, ca nu va fi cu un grup sau altul. Ei bine, intrebati pe oricine daca Olariu a avut grupul lui, gasca lui, oamenii lui, aici la Phoenix… Nimeni nu poate sa nege ca avea cativa oameni cu care tragea sforile. S-a dus la Bucuresti sa faca teologia la fara frecventa, asa peste noapte, fara sa spuna clar bisericii ce fel de cursuri urmeaza si pentru ce anume. A vrut doar sa-si ia si el o diploma la foc automat ca sa o bage sub nas celor care spun ca pastorul trebuie sa fie pregatit teologic. Multe lucruri a ascuns Adrian Olariu de membrii bisericii dar din pacate multi dintre membri sunt ca niste oi fara nicio busola, se lasa usor manipulati sentimental.

  • Multumesc David! Nu este nimeni intre penticostali care sa abordeze manipularea sentimentelor enoriasilor si tinerea lor in superstitii de catre impostori ca si A. Olariu ?

 11. Gandirea logica este considerata pacatul de neiertat! Din pacate.
  Manipularea grosolana are loc prin sloganuri de genul: “Cand am intrat aici am simtit prezenta Domnului”. Simturile acestea sunt relative.
  Va invit sa va uitati din curiozitate putin la programul din data de
  February 15, 2017 Wednesday Service, aici:

  http://ekklesiaro.com/index.php/archive

  Cel care vorbeste la minutul 30:00 manipuleaza sentimental.

  Al doilea vorbitor, de la minutul 1:12:00 il demasca pe primul.
  Acest, al doilea vorbitor, le spune celor de la Ekklesia sa nu se lase manipulate sentimental. L-au privit toti ca pe un dusman al adunarii…

 12. Ghidandu-se probabil dupa zicala “cainii latra iar ursul merge inainte”, Emanuel Fedur a predicat daunazi la cea mai mare biserica din Romania.

  • Probabil că în curând, pentru unii fără discernământ, pastorul Fedur va fi considerat un fel de victimă (persecutată religios) a administrației Trump. Ar fi o prostie să se gândească în felul acesta. Dânsul are probleme legate probabil de viză și dreptul de ședere, și nicidecum legat de predicile sale; nu are atâta “talent” încât să-l sperie pe Trump 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s