Bravo unor Penticostali! Rusine altor Penticostali!

Sa incepem cu Penticostalii care merita apreciati la scena deschisa

Nota: Nu corespondez cu, si nu cunosc personal, pe cei de mai jos. 

Primul ar fi pastorul Cristian Ionescu care a primit harul sa organizeze si sa conduca eliberarea familiei Bodnariu. Slava Domnului! L-am vazut la emisiuni in direct in timpul protestelor cum arata de nerecunoscut datorita postului prelungit. Asa da exemplu. 

A fost printre putinii care a avut curaj sa ii stea impotriva crislamistului Emanuel Contac. Vezi aici

Alt Penticostal de onoare este doctorul Cristian Prunean. Acesta a dus o campanie internationala remarcabila pe blog-ul lui impotriva Norvegiei si Barnevarnetului. Cuvantarile lui au fost instrumentale in campania de eliberare a familiei Bodnariu. 

Familia Pop din Orange County o cunosc prin doi din fii lor. Ei fac onoare Domnului si Ardealului. Sunt buni profesionisti, gata sa ajute, le place doctrina sanatoasa, si din spusele lor pastorul Stefan Crinisor este printre cei mai buni pastori Penticostali din America. Sunt de acord cu ei. 

Penticostali nerusinati care au fost un scandal national intre Evanghelici

Cap de lista este crislamistul Emanuel Contac. Acest infam a promovat pe blogul lui pe parintele crislamismului, marele apostat Miroslav Volf, cu cartea odioasa numita “Allah, un Raspuns Crestin” (vezi sfarsitul acestui articol). Mai mult, impreuna cu partenerul lui in crislamizare a Romaniei si anume, Corneliu Constantineanu, au organizat odioasa conferinta cu Miroslav Volf la ITP Bucuresti. 

Cand opinia mondiala s-a schimbat impotriva Islamului radical, Emanuel Contac a sters orice urma de promovare a crislamului pe blogul lui cat si orice urma de Miroslav Volf. Si pe urma s-a sters la gura si a zis ca nu a facut nimic. Desigur l-au crezut cei de la ITP cat si Penticostalii naivi dar multi dintre noi nu am uitat fapta lui ticaloasa. 

Crislamistul Contac totdeauna s-a prezentat pe blog ca un neinfricat, ca un fel de atotstiutor si analist a tot ce se misca pe pamant, demn de atentia lui. Insa s-a dovedit ca este unul dintre cei mai mari laș ai Romaniei, care daca Dumnezeu nu ii statea impotriva lui si lui Constantineanu, incet dar sigur ar fi facut din Miroslav Volf si Crislamismul lui un subiect ce ar fi infestat pe multi evanghelici, in special tineri. Si uite asa, nici pocainta, nici “iertati-ma oameni buni ca sunt fara minte, dar plin de aroganta”, nimic din ce ar fi fost nevoie sa faca un credincios adevarat nu a venit de la Contac. Acest Contac este un apostat! 

John Tipei, fost rector la ITP a fost omul din umbra in lansarea lui Emanuel Contac. 

Mentorul lui intru crislamizare este marele apostat Danut Manastireanu. Acesta a semnat pactul cu musulmanii de la Yale. Manastireanu si Contac promovau pe blogurile lor infintarea Statului Palestinian. Iata adevarata fatza a celor doi. 

Alt infam intre Evanghelici este apostatul Corneliu Constantineanu. Acesta ca fost rector al Institutului Teologic Penticostal Bucuresti, l-a primit pe parintele crislamului, Miroslav Volf, cu onoare prezidentiala si a organizat o “conferinta” ca acesta sa poata seduce audienta spre crislamism, folosind aparent o tema neutra. In urma campaniei sustinute de acest blog si de altii, crislamistul Constantineanu si-a dat demisia, dar alti Penticostali lași l-au rasplatit cu un loc la Arad ca mare profesor la Universitatea Aureliu Vlaicu. Ce rusine! 

Ioan Brie si Moise Ardelean, nu vi se face rusine? 

Dr. Ioan Brie care esti noul rector al ITP Bucuresti, cum ai putut sa reprezinti asa de bine familia Bodnariu in campanile duse in tara si sa performezi asa de grav ca nou rector si sa-l lasi pe crislamistul Emanuel Contac, care este si un liberal in teologie, zic cum de l-ai lasat sa profeseze mai departe la ITP? 

Frate Moise Ardelean, din cele citite, multi isi puneau sperante in dvs. cand ati luat conducerea cultului Penticostal. Chiar v-a fost frica de Emanuel Contac? Eliberarea lui din functie era fapta cea mai logica si care onora pe Dumnezeu. De ce nu ati facut-o? 

Ati citit vreun articol despre Emanuel Contac? Iata niste linkuri pentru dvs. si toti cititorii: 

Actualizare: La ITP Evanghelia s-a tradat cu zambetul pe buze

Actualizare 2: Mare tradare la pentecostali! Emanuel Contac si Corneliu Constantineanu

Ce incearca E. Contac sa ascunda in mod disperat? 

John Tipei omul din umbra complice la Crislamism promovat la ITP

Emanuel Conțac nu se dezminte! Rămâne expert în arta manipulării subminând Evanghelia

Învață de la Emanuel Conțac cum să-ți speli trecutul ca să manevrezi și în prezent!

 

17 thoughts on “Bravo unor Penticostali! Rusine altor Penticostali!

 1. Pingback: Bravo unor Penticostali! Rușine altor Penticostali! – ARMONIA MAGAZINE – USA

 2. Nu stiu daca Marele Evaluator este de acord cu analiza dvs. Crinisor Stefan a facut recent urmatoarea afirmatie: “Oricati bani ati da unui pastor tot nu sunt suficienti pt munca foarte grea pe care o face. Munca de pastor este atat de grea ca nu poate fi platita in bani”. Apoi a continuat in mod manipulatoriu: “Dar eu fac munca aceasta pentru Domnul. N-as face-o pentru nicio suma de bani”. Hai sa fim seriosi. Se contrazice singur. Daca ar face-o din dragoste nu i s-ar parea grea. Mie de exemplu imi place sa joc fotbal. Oricat alerg pe teren, transpir, depun efort mare, nu mi se pare greu si de abia astept sa merg cu prietenii la fotbal. Unul caruia nu-i place sportul acesta ar spune ca e greu. Daca iti place sa faci ceva si faci din dragoste nu ti se pare greu. Cum se face ca alti pastori care trudesc mai mult decat Crinisor nu fac astfel de afirmatii? Crinisor Stefan se plange ca e munca grea pt ca nu o face din dragoste.
  O alta elucrubratie marca “Crinisor” este ca ” daca un pastor primeste 50 de incurajari si cuvinte de apreciere si o singura critica, a aceea il poate demoraliza, il demoleaza total. De aceea, nu mai criticati pastorii”. Aceste doua afirmatii (cu greutatea slujbei) si cu critica au facute in aceeasi predica, in deplasare, pentru a se lingusi cu pastorul local din alt stat din SUA….
  Asadar, noi, toti ceilati muritori, primim toata ziua critica de la oameni (superiori, client etc) dar pastorul, carer este obisnuit numai cu laude, daca primeste o critica il demoralizeaza. Pai ce sa zicem atunci de pastorii din Iran, India, Afganistan, Pakistan etc. daca pastorii romani din SUA se demoralizeaza daca primesc o critica la 50 de laude?
  Ereziile nu se rezuma doar la pozitia unui predicator fata de crislamism. Mai sunt si alte derapaje, care inadusa adevarul.

 3. Oricine poate răbufni și a se descărca de povară, într-un fel sau altul, o dată la un an-doi. La fel, ca și alte pasiuni, sunt convis că majoritatea pastorilor sunt pasionați de “munca” complexă pe care o au, deși au și momene sau zile mai puțin faste.
  Nu bag în seamă exagerările, extremitățile de moment, care nu-l caracterizează pe om, chiar dacă e un Pele la 25 de ani, poate rata “poarta” și de la 2…3 m.
  Dar și Domnului Isus i s-a reproșat că “asta” sau “aia” sunt prea de tot, chestiuni spirituale pe care “ei” nu le puteau suferi. Dar oamenii n-aveau dreptate. EL era și este adevărul întruchipat. Iar toți oamenii sunt imperfecți, însă trebuie să fim martorii lui Isus… fără greșeală! … după harul primit de la Domnul.
  În familie (în Adunare) mai poți lăsa garda “mai” jos, între ai tăi, dar vizavi de islam, Allah, Mohamed etc NU putem trata subiectele cu ușurătate.

  Superficialitatea unor români care “iubesc” sau NU, islamul, e c[ transcriu idei din Coran, unde trebuie să fie scris Allah (Alah) și ei scriu “Dumnezeu”. Deci s-a ajuns la a se zice că “toate drumurile duc la Roma”, o aluzie falsă că și alte religii îți rezolvă scopul vieții acesteia, viața veșnică (ori nu e deloc așa).

  De aceea, trebuie să se tragă unele semnale de alarmă: Bunătatea lui Dumnezeu ne îndeamnă la pocăință – nu la ecumenism!

 4. Unde e minciuna lui Dave? Eu nu o vad. Crinisor a făcut astfel de afirmații halucinante și nu o dată. Se afla pe net. Cate predici de-a lui ati ascultat inainte sa va dati cu parerea?
  Am o întrebare: daca tot cunoasteti biserica Agape a lui Crinisor, biserica aceea este conservatoare sau liberala? Mulțumesc.

 5. Doar spre informare, in Arizona, pastorul Olariu l-a invitat de cele mai multe ori pe Iosif Ton, la Ekklesia:

  Andy Olariu are o predilectie aparte pt Ton.

 6. Cred ca ar trebui sa postati mesajul de la linkul de mai jos, rostit la Ekklesia, Arizona. El este valabil pentru multe biserici penticostale si nu numai:

  Sentimentalismele acestea reprezinta o tinta pentru diversi sarlatani, care sunt foarte iscusiti in a manipula emotional.
  Din pacate, in multe biserici daca vine unul cu un mesaj biblic si rational, nu acorda atentie mesajului, spre deosebire de altul care relateaza experiente lacrimogene sau face apel la sentimente, punandu-si mana pe inima in timp ce relateaza povesti vanatoresti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s