Blestemul lui Obama s-a incheiat! America respira din nou aerul libertatii!

Anticristul Obama a fost un blestem pentru America. Domnul l-a ingaduit. Nu a fost usor. Totul mergea in jos sub bagheta lui Obama. Economia era sabotata de reglementari artificiale. Politia era criticata pentru orice actiune mai directa. Crestinismul era subtil restrans prin decrete imorale iar pe urma, urma sa legifereze faradelegea. 

Rugaciunea la Casa Alba a fost inlocuita cu evenimente islamice pentru ca Obama este un crislamist, adica un islamist cu elemente crestine subordonate islamismului. 

Astazi America a sarbatorit Ziua Independentei si am vazut cu ochii mei relaxare pe fetzele oamenilor, fluturarea steagului American peste tot pe strada si in fatza casei.

Anticristul Obama si vrajitoarea Hillary descurajau intens patriotismul. Se incerca sa se prezinte patriotismul ca o forma de nationalism teroristic. Dumnezeu a infiintat natiunile si natiunile isi vor aduce slava lor in Imparatia Milenara. “Natiunile vor umbla în lumina ei, şi împăraţii pămîntului îşi vor aduce slava şi cinstea lor în ea.” (Apocalipsa 21:24). 

Aceasta sarbatoare a Zilei Independentei americane are o conotatie unica deoarece nu s-a mai sarbatorit asa de pe vremea presedintelui Reagan. 

Am aflat de curand ca mii de biserici s-au rugat intens fara sa faca publicitate, ca Dumnezeu sa scape America de Obama. Indemn pe evanghelicii romani sa se roage cu staruinta pentru triumful adevarului si al Evangheliei in Romania, cat si pentru introducerea in constitutie a conceptului de familie Biblic, barbat si femeie. 

Anticristul Obama, plin de un tupeu demonic, de curand din Indonezia (unde a facut scoala islamica in copilarie), indemna pe Americani sa nu fie prea patrioti! El se teme ca islamizarea Americii este infranta pentru prezent. A fi patriot este biblic. A fi patriot este logic. A fi patriot este onorabil. Romani fiti patrioti! Dar si rugati-va traind o viata sfanta, ca rugaciunile sa fie ascultate. 

Agenda islamica mondiala este infranta cand cetatenii sunt patrioti! 

12 thoughts on “Blestemul lui Obama s-a incheiat! America respira din nou aerul libertatii!

 1. Pingback: Blestemul lui Obama s-a încheiat! America respiră din nou aerul libertății! – ARMONIA MAGAZINE – USA

 2. Frate Dan, mulțumim pentru articol, Ziua Americii redevine unul emblematic. Și … felicitări! Ceilalți care puteam scrie, se vede că n-avem forța necesară pentru a surprinde semnificația colosală a momentului ZILEI INDEPENDENȚEI AMERICII de azi, 07.0 4.2017.

  Să ne aducem aminte mereu, și să punem pe prima pagină, ca să se știe de tot omul, că Domnul Dumnezeu a înclinat puternic balanța la alegerile din 2016, și ne-a scutit de iadul satanic pregătit pe pământ american de Obama și Hillary Clinton. Am repostat articolul.
  https://armoniamagazineusa.com/2017/07/04/blestemul-lui-obama-s-a-incheiat-america-respira-din-nou-aerul-libertatii/
  George

 3. Cred că madatul domnului Trump este o fereastră foarte serioasă lăsată de Dumnezeu pentru ca Evanghelia să fie vestită și credincioșii să se facă auziți. Nu știm ce va aduce următorul mandat și cel prezent trece repede…

 4. GLOBALISMUL e in mod obligatoriu anti-nationalist si anti-patriotic!

  In privinta promovarii Crislamismului nu au facut rabat nici curvarul pervers Bill Clinton si nici betivanul texan incult George W. Bush (ambii avandu-l ca si consilier spiritual pe fostul mare evanghelist BILLY GRAHAM care insa a devenit in ultimele decenii un ECUMENIC UNIVERSALIST sadea). In discursuri publice oficiale, cu ocazia celebrarii si onorarii RAMADAMULUI, atat Bush cat si Clinton au adus ODE RIDICOLE, STUPIDE si RETARDATE “religiei pacii si tolerantzei: Islamul” si “contributiei Islamului si musulmanilor la societatea americana” …in conditziile in care SUA era in RAZBOI cu terorismul ISLAMIC (care e in concordanta 100% cu invatatura Coranului, scriptura de baza a Islamului). In discursurile respective cei doi fosti presedinti de stat ECHIVALAU dumnezeul fals al Islamului (Allah) cu Dumnezeul ADEVARAT (al Crestinismului) si puneau Coranul si Biblia pe acelasi pediestal (in conditiile in care Coranul NEAGA stalpii fundamentali ai credintei crestine: divinitatea lui Isus, Sfanta Treime, moartea ispasitoare pe cruce a Domnului si invierea Lui). De aceea am afirmat ca discursurile lor au fost: stupide si retardate! Fiind EXACT ASA ERAU!

  E dezastruos insa cand vezi acelasi lucru, in grade diferite, in randul liderilor evanghelici de top (Rick Warren, Bill Hybels, Joel Osteen, Ravi Zacharias, ETC., ETC.!

 5. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de acest mesaj?

  Sunteti de acord cu ceea ce spune in primele 10 minute? Multumesc.

 6. Blestemul lui Obama ? Depinde cine priveste.. Sa spui “bine ca a venit Trump”, un bufon fara minte, si periculos, inseamna sa nu ai mai multa judecata decat el. Obama macar era un om rational si orientat spre binele global. Nu prea am auzit de sa fi calcat stramb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s