Sacrilegii pagane la tabara bisericii lui John MacArthur – Partea a IV-a

Robul acela, care a ştiut voia stăpînului său, şi nu s’a pregătit deloc, şi n’a lucrat după voia lui, va fi bătut cu multe lovituri. Dar cine n’a ştiut -o, şi a făcut lucruri vrednice de lovituri, va fi bătut cu puţine lovituri. Cui i s’a dat mult, i se va cere mult; şi cui i s’a încredinţat mult, i se va cere mai mult. Luca 12:47-48

John MacArthur si sacrilegiile comise la tabara de tineret numita REGENERARE 

Inainte de a intra in subiect trebuie sa prezint o persoana cheie care corupe studentimea si tineretul de la biserica unde slujeste John MacArthur. Numele lui este Austin Duncan. El este omul principal la taberele de sacrilegiu ale bisericii lui MacArthur. Duncan a evoluat rapid de la pozitia de pastor de adolescenti la pozitia de pastor al studentilor, inclusiv director adjunct de departament in importantul seminar teologic Master’s Seminary. Austin Duncan este un mare mistocar si zeflemitor. Este in total contrast cu personalitatea lui John MacArthur. 

Se pune intrebarea, cum a fost posibil asa ceva? Detalile despre arogantul Austin Duncan ne spun despre declinul vertiginos a lui MacArthur si a bisericii unde slujeste. Cum este posibil sa se savarseasca sacrilegiile pe care le vom vedea la tabara de vara a bisericii unde chiar MacArthur predica? 

Ritualul occult al porcului, degradare in namol,
si u
raciunea numita muzica rap toate la tabara REGENERARE

Poza aceasta ati vazut-o in articolul trecut pe care unii l-ati citit dar nu am explicat simbolistica ei. Capul de porc are implicatii oculte in religia druida. Nu-l acuz pe MacArthur de druidsm dar sunt niste aspecte foarte grave aici. Capul de porc in jurul caruia se invart tinerii si tinerele de la tabara aceasta este un cap de porc cu sange pe el, si mutilat. Ii s-au taiat ploapele ca sa arate mai grotesc. Mutilarea cadavrelor o fac Satanistii. Iata cum acel tanar intr-un mod abominabil atinge cu limba ochiul porcului decapitat. Si aceasta este parte din ritualul Satanic. Tineri si tinere danseaza in jurul capului de porc decapitat. Si aceasta este o expresie Satanista. 

Pig 1   

Numiti aceste sacrilegii crestinism?!? 

Dupa ce tinerii au fost murdariti spiritual, sunt bagati si fizic in namol. Ce bataie de joc! Si mai grav este faptul ca fete si baieti se inamolesc impreuna ca porcii! Iata un articol bine scris, de unde am luat pozele (sursa).

Si totul se incheie cu abominatia numita muzica rap care in fapt este o toccata Satanista menita sa induca stari de transa constienta cum vom vedea mai departe ca se intampla la Mark Dever, mare personalitate Neo-Calvinista. Acest cantaretz de rap, pe nume Lecrae l-a lansat John Piper carismaticul, si de la el s-a dus ca o epidemie de holera la John MacArthur, Mark Dever, Al Mohler si altii. Marele carismatic C.J. Mahaney are o afinitate speciala pentru aceasta abominatie numita rap. 

 

In urmatorul videoclip la tabara Regenerare din 2016 a lui MacArthur rapper-ul a facut gesturi sexuale explicite! Tinerii sunt in transa rap. Si-au pierdut mintile Neo-Calvinistii?! Ce se intampla aici este abominabil, este o scarba, este o rusine gigantica, este un sacrilegiu, o ofensa maxima adusa Evangheliei! Si John MacArthur a predicat la aceasta tabara, iar omul lui de incredere zeflemistul Austin Duncan a coordonat totul! 

 

Va urma! 

52 thoughts on “Sacrilegii pagane la tabara bisericii lui John MacArthur – Partea a IV-a

 1. Pingback: Sacrilegii păgâne de neimaginat la tabăra bisericii lui John MacArthur – – ARMONIA MAGAZINE – USA

 2. Aici este tabara din 2010 unde capul de porc a fost folosit ptr un joc. Nu lipseste muzica rap, dansurile sau luptele in noroi impreuna cu multa indecenta. Trist, dar adevarat. Situatia este deja cronica.

  • Ei pot sa il numeasca joc. Inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor normali este un sacrilegiu si o abomonatie. Chiar daca a fost in 2010, pacatul lor ramane, nu s-au pocait niciodata, iar scarba aia de rapper din 2016 arata cat de decazut este tot sistemul lui MacArthur.

  • REDEFINIREA “PACATULUI” PRIN INTERMEDIUL AGENTILOR FACILITATORI SI DINAMICII DE GRUP DIN TABERELE CRESTINE!

   Ceea ce mi se pare o adevarata inselatorie este ca toate aceste “actiuni” ale neocalvinistilor (de genul celor din taberele organizate de GCC) desi pretind o conectie si o intoarcere la valorile moral-crestine practicate de PURITANI (care nu doar invatau separarea de lume ci si o practicau) sunt orice altceva decat actiuni in SPIRITUL PURITANILOR!

   Raspunsurile acestor tineri care au participat la aceste tabere “crestine” de “REGENERARE” dovedesc ca ei au inghitit de fapt momeala postmoderna din carligul unditei de pescuit cu plutitor cu tot! DE CE spun asta?!? Fiindca ei vorbesc de “lupta si impotrivarea” in fata “PACATULUI” (pe care cica ar fi inteles-o din mesajele prezentate de vorbitorii din tabara, ca ar trebui s-o practice mai intens in viata lor) cand de fapt in tabara asta ei au PRACTICAT PACATUL si nu numai atat dar ei au fost INVATATI SA-L PRACTICE sub camuflajul “jocurilor idioate cu iz pagan si ritmurilor oligofrenice de rap”.

   JALNIC!

 3. Tabără de REGENERARE – asta ar însemna: creștere, refacere, readucere, înviorare, primenire, înnoire, înviere (o sporire a stării duhovnicești, nu în aceea a spiritelor satanice).
  Înseamnă și restabilire, iar “omul de încrerede”, Austin Duncan, omul negru, și-a făcut bine treaba, tinerii s-au primenit și consolidat (restabilit) pentru lumea de unde se presupune că au ieșit, adică s-au întărit în omul din afară (firesc, lumesc, drăcesc).

  CORECT – Emi Zarnescu a sumarizat bine starea generală: “asistam la o inselatorie spirituala. Avem doctrina corecta prezentata frumos, un program de biserica normal, dar in spate lucrurile stau total diferit.”

  S-a ajuns la amplificarea acestei stări: avem membri, dar o mare parte dintre “ei” nu sunt și mădulare în trupul lui Hristos. Probabil nu au nașterea din nou și atunci e nevoie de predici de pocăință, e nevoie de mult har și de cercetarea Duhului care să le dea pocăința și credința, e nevoie ca Dumnezeu să-i atragă la Fiul. Nu de programe lumești cu muzică rock, cu tăvăliri prin noroi și ritualuri diavolești! Domnul să ne păzească de astfel de momente de rătăcire!

  Mi-am amintit de Apoc. 22:11, unde ni se cere ca fiecare dintre noi să ne consolidăm starea în care ne găsim (cu lumea; ori cu Domnul). “Cine este nedrept să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe!”

  “Iată, Eu vin curând […] Da, Eu vin curând.” Amin!

 4. ASTIA SUNT CRESTINI?!?
  ASTIA SUNT POCAITI?!?
  ASTIA SUNT NASCUTI DIN NOU?!?
  IN ASTIA LOCUIESTE DUHUL SFANT?!?

  Cum de ne mai suporta inca Dumnezeu?!?

  Astia-s tinerii “CRESTINI” de la o tabara “CRESTINA” organizata de GCC…, de biserica pastorita chiar de dr. John MacArthur?!?

  Cum de ne mai suporta inca Dumnezeu?!?

  Ma rog Domnului si postesc pentru baiatul meu si incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta ca sa-i explic Evanghelia fiului meu de 14 ani si jumatate, ca sa NU AJUNGA ca ASTIA si sa mearga in iad in timp ce crede ca-i “crestin”!

  Daca ASA arata o TABARA “CRESTINA” atunci asta e cel mai periculos loc spiritual pentru un adolescent!

  INCREDIBIL!!! Asta e neo-paganism in biserica! Asa faceau paganii celti!

 5. Ce cauta starpitura aia saltareatza de LECRAE sa le “cante” pana-i baga in transa pe tineri la tabara REGENERATION (REGENERARE), a bisericii lui John MacArthur?!? Pe cine “REGENEREAZA” in felul asta tabara asta?!? Poate doar pe draci!

  Neo-calvinistul JOHN PIPER s-a prostituat cu rap-ul lui LECRAE de la inceput ca sa-si atraga masele de adolescenti neregenerati, dar dr. John MacArthur nu e John Piper adoratorul ecumenicului Rick Warrren! Dr. John MacArthur nu a condus ca si John Piper cateva zeci de mii de tineri pe un stadion in practica mistica (oculta) catolica numita LECTIO DIVINA.

  • Nu ma bag in discutiile cu cap de porc, ocultism si celelalte lucruri care le discutati.
   Mi se pare cam deplasat felul in care vorbiti despre starpitura de Lecrae, by the way , ratati o starpitura din videouri, Tripp Lee. Este al doilea rapper.
   Nu cred ca intelegeti clar niste lucruri care tin de cultura in primul rand. In speta, cultura afro americana din America. Ce va asteptati sa cante? La vioara? Sunt rapperi. Asta le este darul.Baietii astia stiu mai multa teologie decat jumate din predicatorii din Romania. Nici nu cred ca le intelegeti mesajul. Ati cautat sa vedeti cum vorbesc in afara unui concert?
   Tripp Lee este pastor de exemplu. Ati ascultat predici sa vedeti ce predica starpitura? A scris doua carti. Ati citit sa vedeti ce scrie starpitura?
   Aveti idee de conferintele lor anuale? In unul din ani a luat parte si a vorbit Paul Washer( asta daca nici el nu este descalificat sau eretic sau starpitura ). Oameni din HeartCry ( organizatia lui Paul Washer) au spus despre Flame – alta starpitura de rapper – ca au ramas super impresionati de teologia, credinta, si felul in care vorbeste Biblia.

   In comunitatea lor ( care este uriasa in America) ce mesaj credeti ca o primeasca afro americanii? Sau de la cine? Sau pe cine o sa asculte cu interes sau fara sa isi bata joc? Pe voi?

   Inteleg ca nu vreti show in biserica. Nici eu nu vreau. Intr-o tabara sau un context unde se poate face un concert nu mi se pare nici o problema.

   Si nu stiu de unde concluziile astea cu atata scarba si ura.Inteleg ca nu va place rap, hip hop. Foarte bine, nu va cere nimeni asta.
   Cine va garanteaza voua ca fata care de exemplu canta la vioara la biserica unde va simtiti voi bine nu are doua vieti si traieste cu cine apuca?

   Incerc sa aduc putin echilibru pe o parte nu sa caut cearta.

   • Stefan,
    Comentariul tau are valoare de document. Ce vreau sa spun? Vorbesti de la distanta. Nu cunosti, probabil, istoria muzicii americane de culoare. Nu cunosti fenomenul evanghelic american. Am lucrat cu, Conventia Baptista de Sud. Prin harul Domnului analizez fenomenul religios american cam de 30 de ani. Aici mi-am facut si studiile teologice. Vreau din comentariul tau sa fac un articol in viitorul apropiat.
    Multumesc,
    Paul Dan

   • Stefan, chiar acum când am reintrat pe articolul acesta al lui Paul Dan ti-am citit postarea ta. Știi ce făceam chiar cu puțin timp înainte?!? M-am uitat la o predica și la un interviu cu Tripp Lee “rapper-ul pastor”. Trecând peste faptul că pare total alt om…, când predică și când vorbește blajin în interviu, față de ipostaza cu zbenguielile erotice când performa pe scenă din videoul postat la acest articolul al lui Paul Dan, vreau să-ți precizez clar faptul că dacă cineva poate predica, are talent de orator, sau chiar dacă cineva poate să fie în stare să enunțe doctrinele calvinismului (în cazul lor), sau faptul că scrie două sau trei, sau mai multe cărți, etc., acestea nu-l “transformă” într-un creștin născut din nou, regenerat de Duhul Sfânt!

    Ștefan, când te uiți la prestația execrabilă de pe scenă din clipul video cu rapul lui Tripp Lee, cu mișcările acelea absolut vulgare din șold (care știi tu ce imită), etc., să știi că nu e vorba neapărat de genul muzical sau de felul cum se manifestă vreo cultură a vreunei minorități, fie ea afro-americană, etc. Am fost în S.U.A și am văzut negrii creștini și nu se comportă DELOC în halul acela când cântă cântece creștine. Da, pot fi mai vulcanici ca noi în manifestare, dar ceea ce face Tripp Lee este TOTAL, ABSOLUT TOTAL DEPLASAT pentru un creștin, nici nu mai vorbesc pentru unul care mai și e pastor.

    Ceea ce văd eu în comentariul tău, și probabil aceasta o să te deranjeze cel mai mult în ceea ce-ți spun aici, este că tu ai înghițit momeală postmodernă a bisericilor emergente care postulează că “TREBUIE SĂ FIM RELEVANȚI CULTURALI” (adică noi creștinii trebuie să adoptâm cultura lumii, în cazul ăsta afro-americană contemporană, chiar și ceea ce presupune decadența culturii hip-hop, etc.) DACĂ vrem ca ei să PRIMEASCĂ Evanghelia pe care noi le-o aducem. NIMIC MAI FALS!

    Sper să nu mă înțelegi greșit. Am 41 de ani, nu am vreun gen muzical preferat, nu vreau să înțelegi că o prefer cumva pe fata care cântă la vioară sau pe cel care suflă în trombon, sau fanfara sau alte forme de spectacol muzical creștin care au ajuns azi să ocupe peste o oră și un sfert din programul de biserică de duminică, iar predică e doar de jumate de oră. Stefan, jumătate din viața mea mi-am irosit-o în lume ascultând genuri muzicale în vogă atunci, zic eu mult mai “rafinate” decât rapul. Dar toate le-am socotit un GUNOI când L-an cunoscut pe Cristos!

    Orcine, inclusiv eu, dacă aș face zbenguielile ale oligofrenice ale lui Tripp Lee pe o scenă cu audiență creștină, merită epitetul de STÂRPITURĂ!

    • Intai iti raspund la presupunerile gresite despre mine.
     Nu am inghtit nici o momeala. Nu sunt pentru nici o relevanta culturala. Nu sustin introducerea in biserica a unor elemente pentru a atrage pe ” cei de afara “. Mi se pare o prostie ca sa nu stau sa dau in teologie. Felul in care cineva este atras va fi intotdeauna de Duhul Sfant prin Cuvant. Sper ca te-am lamurit pe partea asta. Si data viitoare mai usor cu presupunerile. Asta tot observ in comentariile tale.

     Bun, faci research, bravo. Mi se pare ca esti cam dezamagit ca ai vazut un alt om in interviul cu Tripp Lee? Dezamagit ca e Calvinist? Probabil si tu esti din mentalitatea care ti-o exprimi.
     Preferai ceva de care sa te legi probabil. Na uite ca nu ai gasit.

     Ce incerc sa iti explic este ca backgroundul baietilor astora este cel mai probabil strada, cartierul. Unde hip hopul este unealta no1 de exprimare si comunicare cand ai ceva de transmis.
     Talentul lor este evident in ce fac. Ceea ce clar tu nu ai in domeniu. Ceea ce nu este nici o problema. Il folosesc fix pentru a transmite adevarul biblic. Daca nu vezi o diferenta intr-un rapper secular, unde mesajele principale sunt faptul ca au nu stiu cati bani, ce femei si masini vor si cat de superiori smecheri si ce droguri trag iinseamna ca ai o problema clara. Este evident ca nu iti place stilul muzical, din nou nici o problema. Dar iti recomand cumpatare in exprimare. Atata tot.

     De miscari cred ca vezi fix ce vrei influentat fiind de scarba ca ti-o manifest fata de stilul muzical. Tot cauti nod in papura sa iti sustii cuvantul preferat ” starpitura “. La un concert de hip hop lumea se misca, asta sa iti explc in cel mai simplu mod. Omul arde fix pentru acelasi adevar pentru care arzi tu aici. Doar ca tu zbieri si jignesti, ceea ce e cam penibil. Fix ce ai considerat tu un gunoi cand l-ai cunoscut pe Cristos asta au considerat si ei. Au luat ceea ce stiau sa faca si au transformat-o fix in a transmite asta.

     Ca sa intelegi si mai bine. Au un album numit 13 Letters. Dupa epistolele scrie de Pavel. Ghici ce, Trip Lee are o piesa fix dupa ce ti-ai exprimat tu . Se numeste ” To live is Christ ” . Caut-o 😉 S-ar putea sa fii surprins ca ceea ce tu ai socotit Gunoi cand l-ai cunoscut pe Cristos asta a socotit si el. Si o canta de ii sar plamanii, pe cand tu zbieri si jignesti.
     Cand il vezi ca sare pe scena de asta o face.

     Toate bune

     • Stefan,

      Analizezi pripit si interpretezi lucrurile sub imperiul unei mari doze de subiectivism si de aceea cred ca ajungi să tragi concluzii total gresite! O SĂ ÎȚI DEMONSTREZ CUM TE CONTRAZICI FLAGRANT EXACT ÎN PUNCTELE CHEIE ALE PROBLEMEI.
      Iti voi raspunde mai jos exact în ordinea paragrafelor tale, pentru fiecare in parte. Dar, mai întâi te rog să-mi spui dacă ai cumva vreo “putere paranormală” specială cu care poți “DETECTA” din comentariile mele scrise că eu “ZBIER”. Și apropo, repeți de mai multe ori în comentariul tău că eu “JIGNESC” (referindu-te probabil la epitetele binemeritate pe care le-am pus idolilor tăi muzicali, L. & T.L., având în vedere manifestările lor din postările video respective, care te asigur că au ȘOCAT și DEZGUSTAT o GRĂMADĂ de frați români de pretutindeni, care le-au văzut acum, și te asigur că nu-s frați din aceia “old-boys”). Daaar… deși tu mă inculpi pe mine cu “jignirea” lor, totuși tu mă jignești direct pe mine personal, FĂRĂ ca eu s-o fi făcut cu persoana ta. De “chestia” aia cu “bârna din ochi” din Mat. 7:3 ai auzit așa, din întâmplare?!? (TE CITEZ: “Doar ca tu zbieri si jignesti, ceea ce e cam PENIBIL”). THANKS, THANKS A LOT, “BRO”!

      Stefan, spui asa: “Nu sustin introducerea in biserica a unor elemente pentru a atrage pe ‘cei de afara’.” Stefan, TE CONTRAZICI! In primul tau comentariu spuneai altceva: “In comunitatea lor (care este uriasa in America) ce mesaj credeti ca o PRIMEASCA afro americanii? Sau de la cine? Sau pe cine o sa ASCULTE cu INTERES sau FARA sa isi BATA JOC? Pe VOI?” Stefan, asta nu e o “presupunere”, ci dovedeste DIN PLIN ca tu ai inghitit deja conceptul emergent de “RELEVANȚĂ CULTURALĂ”. Dar e și mai trist fiincă tu NU realizezi asta sau, poate, că nu esti tu destul de transparent ca s-o recunosti. Te-am avertizat ca asta o sa te doara cel mai tare, fiindca uneori adevarul e ca si sarea pusa pe rana (dar dezinfecteaza!). Da Stefane, cu asta cu adevarat “m-ai lamurit” si pe mine si pe oricine citeste obiectiv aceste comentarii ale tale! Q.E.D

      Crezi ca sunt DEZAMAGIT…?!?…eu…?!?, de faptul ca Tripp Lee parea ALT om in interviul respectiv (fata de dezlantuirea vulgara de pe scena cu repăreala lui)??? Eu,… să fiu dezamagit ca e Tripp Lee “CALVINIST”…?!? Si mai vorbesti de “presupuneri gresite”! Stefan, Stefan, Stefan, nu e vorba de nici o dezamagire! E STUPEFACTIE amestecat cu DEZGUST, nu dezamagire, dragule! E vorba despre cum poate JUCA TEATRU un personaj care face pe pastorul-predicator mieros si cand colo el traieste si promoveaza DECADENTA prin MUZICA lui ( muzică pentru care e mult mai cunoscut decat faptul ca e “pastor”)!

      Stefane, nu te supara dragule, dar TU incerci sa-mi “explici” MIE (sau ORICUI citeste acest comentariu) ca “backgroundul baietilor astora e STRADA, CARTIERUL”, de parca NU AR FI EVIDENT si la mintea cocosului pentru oricine! (Personal am lucrat 20 de ani in profesia mea in special cu categoria asta de oameni, dar cu cei mai rai dintre ei). Stefane, spui asa: “HIP HOPUL este unealta no1 de EXPRIMARE si COMUNICARE cand ai ceva de transmis [‘băietilor de cartier’, nota personala]… [Tripp Lee & Co.,] îl FOLOSESC fix pentru a TRANSMITE ADEVARUL BIBLIC.” Stefane, IAR TE CONTRAZICI, fiindcă deși tu negi deschis ca ești pentru RELEVAȚĂ CULTURALĂ, tocmai ai dovedit-o din nou cu ceea ce tocmai te-am citat! Tu postulezi că fără HIP HOP (care e “bagheta magică”/unealta nr.1) NU putem să EXPRIMĂM, sa COMUNICĂ, să TRANSMITEM ADEVĂRUL BIBLIC “băieților de cartier” sau afro-americanilor postmoderni! Sunt doar cuvintele tale, dragule! Q.E.D

      Stefan, spui asa in al patrulea paragraf al comentariului tău: “De miscari cred ca vezi FIX ce VREI…”, “…cauti nod in papura”…, etc. Deci, în concluzie, ochiul meu ală rău e de vină, nu manifestările alea execrabile ale lor. REDEFINEȘTI PĂCATUL/IMORALITATEA, Stefane! Ești pe o pantă foarte periculoasă! În manifestările respectine Lecrae si Tripp Lee ARD de pasiune pentru DISTRACTIE,…si mai ales, dar mai ales, pentru FAIMA adusă de furnizarea distractiei! Nu ai văzut cum se hrăneau cei doi ( L. și T.L.) cu adulațiile mulțimii de “idioți utili” (e un termen precis, uzitat în marxismul cultural).

      Stefane, ultmul tău paragraf, mai ales ultima ta afirmație e un DEZASTRU. Spui asa: “Cand il vezi [pe Tripp Lee] că SARE pe scena [se zbenguie oligofrenic, ca să fim mai preciși] de A-S-T-A o face.” Adică, Stefane, tu concluzionezi că RAPUL și toate zbenguielile alea a lui Tripp Lee, care sunt TIPICE pentru manifestarea muzicală decadentă a culturii IMORALE hip-hop, Tripp Lee le face pentru… ISUS. INCREDIBIL!
      ASEMENEA REPREZENTARE DISTORSIONATĂ A REALITĂȚII EXTREM DE RAR AM MAI ÎNTÂLNIT-O LA CINEVA!

      Nici măcar cei din lume, majoritatea din ei, nu gândesc în modul ăsta deplasat de sincretistic, în care să asocieze o manifesatre muzicală si o cultură ca si hip hop- ul, creată în și din imoralitate/păcat și pentru ca să promeze imoralitate/păcatul cu ÎNCHINAREA față de ISUS.

      RAPUL ȘI CULTURA HIP-HOP NU SE POT “SFINȚI” PRIN NICI UN EDICT RELIGIOS NEOCALVINIST!

      Dumnezeu să se îndure de sufletul tău Stefan!

     • Stefan, raspunde-ți ție, deseara, înainte de rugăciunea de seară, la întrebarea următoare:

      Dacă Domnul ISUS CRISTOS sau profetul Ioan Botezătorul, sau apostolul Pavel, sau Petru, sau Iacov, sau profetul Daniel, ori Ieremia, sau Isaia, ori patriarhul Avram, sau martirul Ștefan din Fapte, etc. ar trăi astăzi în zilele noastre, și presupunând că ar avea talentul muzical al lui LECRAE ar cânta ei rap și ar lua DOUĂ PREMII GRAMMY (echivalentul oscarului în muzică) pentru asta, premii ce le dă cei din LUME pentru cei a căror muzică LUMEA o APRECIAZĂ și ar strânge ei de pe urma acestei activități suma de 13 000 000 (13 milioane) de $ ???

      Lecrae Net Worth
      sursa: https://thenetworthportal.com/celeb-net-worth/actors/lecrae-net-worth/

      SOMN UȘOR!

     • Omule, tu nu ai culturã muzicalã, ce sã mai zic de “culturã” biblicã.
      Nu neg cã existã lucruri bune în ceea ce promoveazã rapperii, hip-hoperii, rockerii, poperii :), cre#tini, DAR tocmai aici e problema.
      Unei minciuni îi trebuie atît adevãr cît sã supravietuiascã.

      Filipeni 4.8 este cel mai bun filtru pentru asemenea specimene.

      De vreme ce pînã si unii mai “credinciosi” din lume spun ca muzica aceea este aproape blasfemiatoare, ce sã mai spunem de testarea spiritualã a acesteia.

      Cuvintele/versurile au mult mai putin impact decît ritmul si sunetele…!
      Think about it!

     • În acel clip de mai sus postat de fratele T. Lecrae spune la un moment dat cã el a creat muzica pe care vor ascultãtorii sã o audã.

      Nimic mai clar decit faptul ca nu este cãutatã în primul rînd gloria lui Dumnezeu.

      Am mai observat un lucru: e slab educat Lecrae ãsta al tãu. Si nu e de la faptul cã e negru si asa se exprima el…
      Nu afirm ca educatia tine loc de discernãmînt, pentru ca majoritatea celor care sînt salvati sînt de la drumuri si de la garduri…nu multi de neam ales, nu multi învãtati…
      Dar atunci cînd lucreazã Domnul Dumnezeu în inima celui credincios, acesta va vedea clar pericolele…le va evita. Apoi viata celui credincios reda niste rezultate…numite roduri…care nu mai sint fapte “de care acum va este rusine”.

      ETC.

   • Stefan, nici fratele Paul Washer și nici organizația lui, HeartCry, (pe care-i apreciez) nu reprezintă standardul suprem după care ne ghidăm când evaluăm comportamentul sau lucrarea cuiva. Ci Scriptura! Ei sunt supuși greselii ca și oricare din noi! Noi evanghelicii nu avem papi infailibili care să vorbească “ex cathedra”.

    Dacă fratele Paul Washer aprobă un asemenea comportament ca și prestația muzicală a lui Tripp Lee din clipul cu pricină atunci nu face altceva decât să contrazică TOT ceea ce el a predicat legat de separarea de lume și de păcat!

   • Stefan, dacă vei încerca să te detașezi emoțional măcar puțin și să încerci să privești cu obiectivitate cele două clipuri postate aici (cel cu prestația muzicală a lui Lecrae și cel cu a lui Tripp Lee) poți observa că e vorba despre un singur lucru acolo: DISTRACȚIE, DISTRACȚIE și iar DISTRACȚIE! Despre asta-i vorba, omule! Audiența lor din aceste clipuri nu sunt o comunitate de negri de care trebuie să te apropii cu “manuși de catifea” pe ritmuri de hip-hop ca să nu-și bată joc, chipurile, de mesager, ci audiența lor sunt ALBI, cât se poate de ALBI…!

    JALNIC!

 6. Frate Paul, mi se “pare” mie sau tot mai multe biserici evanghelice incep sa semene tot mai mult ca si “ortodoxiei” si “ortopraxie” cu miscarea bisericilor emergente (Biserica Emergenta)???Vorbind despre Biserica Emergenta, in mod halucinant, ilustrul “teolog” neoclavinist John Piper spunea ca GATA, S-A TERMINAT cu ea, e MOARTA miscarea, nu mai e nici un PERICOL, cand de fapt apologetii crestini autentici au tras semnale de alarma ca pericolul nu numai ca NU e mort si ca NU e departe ci ca el este acum chiar in ADN-ul majoritatii covarsitoare a bisericilor evanghelice occidentale!

   • Exact! Cand de fapt virsul emergent nu numai ca nu a murit dar el e bine mersi acum chiar in structura genetica a majoritatii bisericilor evanghelice.

   • SURSA: John MacArthur Says Emerging Church in “Disarray and Decline” – Evidence Shows Differently!!!
    http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=7167

    CITAT DIN ARTICOLUL DE MAI SUS:
    “Ironically, John MacArthur’s article states that a huge number of young people are turning to Calvinism instead of the emerging church. But perhaps he does not realize that there is a huge portion of Calvinism that is now beginning to embrace contemplative mysticism. Some call it the New Calvinism, but we call it just another form of the emerging church. It isn’t a name that makes the emerging church emerging – it’s the ‘ingredients’.”

    • Este erezie cand cineva afirma ca pocainta consta (doar) din recunoasterea pacatelor si a nevoii dupa Mantuitorul? Cat de grava este o astfel de afirmatie?

     • Este erezie cand cineva afirma ca pocainta consta (doar) din recunoasterea pacatelor si a nevoii dupa Mantuitorul? Cat de grava este o astfel de afirmatie? Are legatura cu aceste dezvaluiri!

  • Frate Traian,nu va cunosc. Dati-mi voie sa va aduc Inainte ceia ce spune Mantuitorul despre biserica; Atentie ca sunt doua biserici.1) zidita de oameni pentru oameni orcare vor fi acestia cu interesele lor si nu raraeori meschine. pe aceasta personal o numesc biserica sau adunare de adunatura. Apoi, 2) este Biserica sau adunarea Domnului Hristos pe care mantuitorul o descrie ca ar fi a Lui’Matei 16;…..voi zidi Biserica Mea, şi porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui.

   Si ca sa fiu mai egzact cu privire la aceasta Biserica pe care o descrie Domnul Hristos ca e a Lui, am sa arat ce spune Scriptura din cine este zidita aceasta biserica vie.Dece Vie? Pentruca este zidita din pietre vi.1 Petru 2; 5. Şi voi, ca nişte pietre vii, sînteţi zidiţi ca să fiţi o casă duhovnicească, o preoţie sfîntă, şi să aduceţi jertfe duhovniceşti, plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.Iata deci, ca nu e zidita de om. este trist ca ne ocupam cu ce a zidit omul nu Domnul Hristos.Biserica vie a Domnului Hristos nu e emergenta. Ia ramane la ce a fost Invatat de Intemeietorul ei Domnul Hristos.

   • Frate John, nu stiu sigur daca m-ati inteles corect cu ceea ce am spus.

    “Biserica Emergenta” este un concept teologic mai recent, destul de complex, un trend eclesiologic postmodern extrem de eretic dar si bine camuflat, si totodata “Biserica Emergenta” este si o miscare contemporana care caracterizeaza DOCTRINA si PRACTICA asa numitelor “biserici emergente”. Ea a fost creata ca sa aiba caracteristicile unui VIRUS (spiritual): sa INFILTREZE/CONTAMINEZE bine CANUFLAT si apoi sa DISTRUGA cat mai multe din bisericile evanghelice conservatoare biblic (adica sanatoase doctrinar), indiferent de denominatiune! ESTE UN ADEVARAT CAL TROIAN (SPIRITUAL) POSTMODERN INTER-DENOMINATIONAL.
    “B.E” a contaminat treptat in ultimele doua decenii ADN-ul majoritatii bisericilor occidentale, indiferent de denominatiune, (de aceea colcaie ereziile in ele ca niciodata) si si-a inceput de cativa anisori buni invazia subtila si disimulata chiar si in bisericile (mai conservatoare) de pe plaiurile Mioritei prin “lucrarea” multora din vedetele evanghelice contemporane din Romanica. In centrul compozitiei spirituale “genetice” a Bisericii Emergente stau foarte bine camuflate doctrinele si practicile mega-miscarii oculte NEW AGE.

    Asa se explica promovarea contemporana masiva in bisericile evanghelice occidentale a MISTICISMULUI (atat carismatic cat si contemplativ romano-catolic si ortodox-rasaritean), a ECUMENISMULUI (RADICAL)/unirea religiilor planetei, a EVANGHELIEI SOCIALE (“justitia sociala” de tip neomarxist, ecologie globalista), a “RELEVANTEI CULTURALE”, a UNIVERSALISMULUI si INTER-SPIRITUALITATII, etc., etc., etc.

    Ceea ce spunea Domnul Isus in Mat. 16: 18 despre “Biserica Mea” este vorba de Biserica ADEVARATA, formata din ADEVARATII crestini (crestinii biblici, nascuti din nou/regenerati), din toata istoria crestinismului, provenind cu siguranta nu doar dintr-o singura denominatiune crestina.

    AICI MAI JOS ESTE LUCRAREA DE LICENTA IN TEOLOGIE EVANGHELICA PE TEMA “BISERICII EVANGHELICE”, A UNUI FRATE CARE SI-A DEDICAT ULTIMII 6 ANI SA STUDIEZE FOARTE SERIOS APOLOGETICA CONTEMPORANA, CU PREDILECTIE EVOLUTIA SPRE MAREA APOSTAZIE (PROFETITA DE SCRIPTURA) A MAJORITATII CRESTINISMULUI CONTEMPORAN (POSTMODERN)

    Biserica Emergenta: o noua reforma in crestinism sau apostazie?
    http://apologeticindex.info/wpn/2016/07/11/biserica-emergenta/

    • Iertati-ma frate John, tema lucrarii de licenta de care va vorbeam mai sus este despre “Biserica Emergenta” NU despre “Biserica Evanghelica”.

   • Stimate T.,
    Este erezie cand cineva afirma ca pocainta consta (doar) din recunoasterea pacatelor si a nevoii dupa Mantuitorul? Cat de grava este o astfel de afirmatie? Are legatura cu aceste dezvaluiri!

    • “Stimate” T…?!? Ce “amabil” mai te adresezi tu, ReMinder, unei persoane, când dorești să primești un răspuns la o întrebare!

     Stimabilule, nu ziceai tu că ești student la teologie, și încă la Emanuel (cred că cea mai sănătoasă doctrinar din Românica)?
     O să-ți răspund în stilul rabinic (cu o întrebare sau două), stil practicat uneori și de de Domnul Isus când avea de a face cu o anumită categorie de oameni: N-ai o Biblie ReMinder, n-ai făcut tu teologie sitematică, hermeneutică, etc., etc. de pui asemenea întrebări?!?

 7. Dragi frati, este foarte trist (pentru mine cel putin) cand vedem ca tineri din biserici crestine se comporta ca si lumea, poate chiar mai rau decat unii din lume. “Cum îşi va ţine tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după Cuvântul Tău.” Psalmi 119:19. Probabil multi dintre ei nu au nasterea din nou, Domnul sa se indure de ei si sa ii cerceteze prin Duhul Sau cel Sfant. Tinerii pot fi o momeala usoara pentru cel rau fiind departe de familie. Dar cine sunt initiatorii acelor jocuri stupie, cine a adus acel cap de porc in tabara si la expus acolo? Cine l-a invitat si a organizat concertul de rap? De vina sunt si cei care se ocupa de tineri in tabara, de organizatori, ingrijitorii lor ca nu iau masuri drastice si tolereaza astfel de iesiri, mai mult chiar organizeaza astfel de jocuri stupide si concerte. Intradevar este multa neghina. Curand vine ziua cand se va despartii graul de neghina. Pana atunci este inca har din belsug si Domnul sa dea un Duh de cercetare peste toti cei implicati in aceste tabere, atat tineri cat si adulti, pentru ca toti sa se pocaiasca. Sa ne rugam pentru ei si pentru tinerii bisericilor crestine in general, care pot fi usor momiti cand sunt departe de familie si de biserica.
  A Domnului este toata slava si gloria. Amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s