Tocmai am avut o viziune!

 

Viziunile par interesante… Sunt prezente din ce in ce mai mult in viata evanghelicilor astazi. In brosura atasata veti citii experienta unui pastor cu oameni cu vizuni din biserica lui. Sugerez sa dati si altora acest material. 

Lectura placuta!

“Tocmai am avut o viziune” (PDF)
“Tocmai am avut o viziune” (Word)

 

4 thoughts on “Tocmai am avut o viziune!

 1. Pingback: Tocmai am avut o viziune – ARMONIA MAGAZINE – USA

 2. Scurt si la subiect! Un articol interesant, actual si suficient de concludent. Parerea mea personala (ca unul care ani la rand am avut de-a face cu muzica “crestina”, atat ca si producator, cat si consumator) este ca MUZICA joaca un rol principal in aparitia la asfel de manifestari/viziuni false!

  Una din ecuatiile care joaca un rol important si care duce la aceste rezultate este aceasta: formatul muzicii + volumul + atmosfera creata= Babilonia care genereaza aceste fenomene! Multi nici nu-si dau seama de impactul pe care il are muzica asupra mintii oamenilor si in ce robie ii poate duce.

  Cei care se expun la astfel de tip de “inchinare” sunt intr-un MARE pericol – unul de care nici macar nu-si dau seama. Bisericile care au cedat la ispita aceasta (inchinarea de tip worship) sunt in declin spiritual si fara un viitor sanatos. Rezultatele se vad deja… uitati-va la roade!

  Ca cineva sa poate evalua obiectiv si din perspectiva biblica acest fenomen trebuie sa fie nascut din nou, sa fie matur spiritual si sa aiba discernamant spiritual. Cei care minimalizeaza pericolul carismatic (cu tot bagajul lui de manifestari) are lipsuri la cel putin unul din aceste puncte.

  Dumnezeu sa ne lumineze si sa aiba mila de noi!

  • În majoritatea covârșitoare a ritualurilor religioase de tip ocult (inclusiv cele din categoria shamanismului), fie Santeria sau Woodoo, etc., MUZICA (în special cea care este caracterizată de ritm și linie melodică repetitivă, tip MANTRA) devine un ingredient cheie în inducerea starii de transă mistică ocultă (caracterizată de apariția viziunilor false de inspirație demonică, “profețiilor” extatice, glosolaliei, etc.) practicanților!

   CARISMATISMUL A EXPLUATAT DIN PLIN ACEST ASPECT, COSMETIZÂNDU-L ABIL ÎN PRACTICI MISTICE DESTINATE CĂUTĂTII EXPERIMENTĂRII “PREZENȚEI DIVINE”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s