Noi am avut dreptate cu privire la Hybels, am fost ironizati, dar adevarul a triumfat!

Despre ce este vorba? 

De cativa ani buni, Bill Hybels si asociatia lui “educau” lideri de biserici din Romania. Acest blog, Emi Zarnescu, si altii, cu ajutorul Domnului am tras semnale de alarma cu privire la cine sunt Bill Hybels si oamenii lui, si am fost priviti cu dispreț. Unul din promovatorii de frunte a lui Hybels a fost Cristian Barbosu. 

Spuneam ca Bill Hybels este un apostat. A semnat pactul de impacare cu musulmanii. De curand Hybels a pus ca pastor peste biserica lui o femeie, pe nume Heather Larson. Hybels este un mare rebel. A facut acest lucru ca un gest de razbunare, probabil, si ca un gest de rebeliune fața de ordinea lui Dumnezeu cu privire la pastorat. 

Ce mai spune acum Cristian Barbosu? Dar cei care l-au susținut? 

Indemn sa cititi doua articole remarcabile scrise de Emi Zarnescu cu privire la intregul fenomen al “pastoriței” Heather Larson si la raspunsul evanghelicilor romani la ce s-a intamplat. 

Bill Hybels numește o femeie ca pastor conducător

Summitul de conducere România continuă colaborarea naivă și nocivă cu Bill Hybels și Willow Creek

12 thoughts on “Noi am avut dreptate cu privire la Hybels, am fost ironizati, dar adevarul a triumfat!

 1. Pe cand oare va fi numit si un pastor gay la Willow Creck (biserica lui Hybels)…?!? De ce nu?!? Se practica la bisericile seeker-sensitive???

 2. Multumim, frate Paul, si de linkurile trimise cu articolele lui Emil Zarnescu pe aceasta tema!

  Nici nu-i de mirare ca Bill Hybels si-a numit ca succesor o pastor-ITZA. Iata mai jos pe ce starpitura eretica, ecumenica si imorala a promovat el la Summitul Global de Conducere:

  Mega starul rock BONO, de la U2, si pastorul BILL HYBELS, impreuna pentru aducerea “impatatiei lui dumnezeu” pe Pamant prin ecumenism, globalism si evanghelia sociala!
  http://apologeticindex.info/wpn/2016/12/29/megastarul-rock-bono-de-la-u2-fost-vorbitor-la-summitul-global-de-conducere-este-superman-ul-postmodern-al-bisericii-emergente/

 3. Pingback: Noi am avut dreptate cu privire la Bill Hybels, am fost ironizati, dar adevarul a triumfat! – ARMONIA MAGAZINE – USA

 4. În „EPISTOLA ÎNTÂI A LUI PAVEL CĂTRE TIMOTEI”, a cărei temă este „Conducerea și ordinea în Biserica locală”, apostolul Pavel, cu referire la ROLUL FEMEII ÎN BISERICĂ, a scris:
  *
  * *
  1 Timotei capitolul 2
  11 Femeia să înveţe în tăcere, cu toată supunerea.
  12 Femeii nu-i dau voie să înveţe pe alţii, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere.

  13 Căci întâi a fost întocmit Adam, şi apoi Eva.

  14 Şi nu Adam a fost amăgit; ci femeia, fiind amăgită, s-a făcut vinovată de călcarea poruncii.
  *
  * *
  Prin apostolul Pavel, călăuzit de Duhul Sfânt, îndemnurile din versetul 11 și versetul 12 sunt o PORUNCĂ de la Dumnezeu DATĂ BISERICII.

  Versetul 13 reprezintă MOTIVUL pentru care apostolul Pavel a lăsat scrisă această poruncă: ORDINEA CREAȚIEI.
  PRIMUL CREAT a fost Adam, apoi Eva.

  Versetul 14 reliefează ROLURILE INVERSATE din creație, dintre Adam și Eva, în momentul ispitirii de către „…ȘARPELE CEL VECHI, numit Diavolul și Satana, care înșeală întrega…” LUME DIN BISERICI, care nu a fost botezată cu Duhul Sfânt de către Domnul Isus Hristos (Apocalipsa 12:9; Ioan 1:32).
  *
  * *
  INTERPRETAREA EXEGETICĂ CORECTĂ a Cuvântului lui Dumnezeu, dat apostolului Pavel prin Duhul Sfânt în acest pasaj, reprezintă o NORMĂ divină cu CARACTER UNIVERSAL pentru toate Bisericile locale din toate timpurile:

  – DOAR BĂRBATUL ARE ROLUL DE CONDUCERE ÎN
  ÎNVĂȚAREA ȘI GUVERNAREA BISERICII.

  CONCLUZIA

  OAMENII FIREȘTI din Biserici, ispitiți și energizați de Satan, RĂSTOARNĂ ordinea stabilită de Dumnezeu în Adunările creștine,
  „RĂSTĂLMĂCIND…SCRIPTURI[le]” spre pierzarea lor”
  *
  * *
  Și în acest caz este valabil adevarul afirmat de Domnul Isus Hristos
  în „Parabola năvodului”: Cuvântul lui Dumnezeu ADUNĂ TOT
  FELUL de oameni, dar TRIEREA se va face la VREMEA
  HOTĂRÂTĂ de Dumnezeu.

  • Asa este adventismul este abominabil.
   Tit cap 1
   10 În adevăr, mai ales printre cei tăiaţi împrejur, sînt mulţi nesupuşi, flecari şi amăgitori, 11 cărora trebuie să li se astupe gura. Ei buimăcesc familii întregi, învăţînd pe oameni, pentru un cîştig urît, lucruri, pe cari nu trebuie să le înveţe. 12 Unul dintre ei, chiar prooroc al lor, a zis: ,,Cretanii sînt totdeauna nişte mincnoşi, nişte fiare rele, nişte pîntece leneşe.“ 13 Mărturia aceasta este adevărată. De aceea mustră -i aspru, ca să fie sănătoşi în credinţă, 14 şi să nu se ţină de basme evreeşti, şi de porunci date de oameni, cari se întorc dela adevăr. 15 Totul este curat pentru cei curaţi; dar pentru cei necuraţi şi necredincioşi, nimic nu este curat: pînă şi mintea şi cugetul le sînt spurcate. 16 Ei se laudă că cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele Îl tăgăduiesc, căci sînt o scîrbă: nesupuşi, şi netrebnici pentru orice faptă bună.

 5. Toata echipa ’ big impact’ ar trebui sa se imbrace in sac si cenusa ,sa ceara iertare DUMNEZEULUI ATOTPUTERNIC pentru ‘”evanghelia ‘” pe care au raspandit-o prin ‘big impact’.
  EVANGHELIA LUI CHRISTOS NU-I UN PRODUS DE VANZARE LA RAFT, BISERICA NU-I UN SUPERMARKET CARE IL ARE PE ISUS DE VANZARE .CHRISTOS NU-I UN PRODUS ,CI E DOMNUL DOMNILOR.
  NUMAI CHRISTOS ATRAGE PE OAMENI LA MANTUIRE, NU PROGRAMELE SOCIALE OFERITE DE DIVERSE adunaturi.
  Ma intreb cat discernamant spiritual au cei din echipa ‘”big’”daca au fost pacaliti de bill hybels,ma intreb de ce “duh “au fost condusi pana acum ?
  Cu tristete ma intreb cat discernamant spiritual au cei din bisericile din care membrii echipei ”big” fac parte?????
  Ma intreb de ce U.B.B. nu s-a sesizat pana acum???????????
  Cum vor privi in ochi membrii echipei “big” pe cei din bisericile lor ,vor recunoaste ca au gresit ,vor renunta la inselatoria de pana acum sau va fi prea greu de renuntat la “ OS ” ????????
  Sunt atatea articole aparute pe net despre bill hybels ,rick warren si alti asa-zisi liideri spirituali de succes,care demonstreaza biblic ereziile acestora ,dar nici un membru din echipa ” big “n-a luat aminte.Ce credibilitate mai au acum, cand insusi hybels isi arata adevarata fata ?
  Mai au oare putere sa stea in fata bisericilor si sa predice?
  Sper ca macar unii dintre ei sa citeasca aceste comentarii si ma rog ca DOMNUL ISUS SA-I CERCETEZE .

  • Să știi că totuși mai au “putere” (adică mai precis TUPEU!) să stea în fața adunărilor/bisericilor și să predice în continuare, în ciuda faptului că este demonstrat biblic fără nici o îndoială (pe multe bloguri apologetice serioase și în cărți creștine remarcabil documentate, mai ales din S.U.A) că cei promovați sau în conecție cu producerea Summitului Global de Conducere (Bill Hybels, Rick Warren și o grămadă de alți lideri neo-liberali/neo-evanghelici) sunt niste eretici sadea, niște promotori de minsticism contemplativ și de evanghelie socială, niște globaliști și ecumenici fanatici, profund pro-Catolicism !

  • În anul 2012 am avut o discutie privată (față în față), de peste o oră, cu un popular pastor din România, un om inteligent și bine pregătit teologic (facultate de teologie, masterat și doctorat în S.U.A), dar care era și este chiar până azi, din păcate, profund marcat/influențat de noua spiritualitate “evanghelică”/emergentă “a la” Rick Warren & Bill Hybels. Neputând să argumenteze împotriva dovezilor de necontestat pe care i le-am prezentat în ceea ce privește problemele grave de doctrină și practică (mai ales în conjuncție cu agendă teologică neoliberală, cu profunde implicații de factură ecumenico-globalistă, cu extindere masivă la nivel internațional azi) a celor doi mega-pastori americani, mi-a răspuns foarte diplomat, dar complet ne-biblic, irelevant și pseudo-teologic: ” trebuie să ne uităm la lucrurile BUNE pe care le fac acești lideri creștini cu impact masiv internațional, nu la cele RELE”. NO COMMENT!

   AȘTIA SUNT PRODUSUL FINIT AL MODULUI “NOU” DE GÂNDIRE AL TEOLOGIE POSTMODERNE (sau altfel spus NEOMODERNE) occidentale! Nu contează că TEZA este în mod logic și natural total opusă ANTITEZEI, că doar ne-a învățat “nenea” filozofu’ panteist Georg W. F. Hegel cum să facem din uniunea lor o SINTEZĂ (reconciliind ilogic OPUSELE, CONTRADICȚIILE). Și astfel se ajunge la ceea ce remarcabil observa marele apologet și teolog creștin FRANCIS A. SCHAEFFER, vizavi de modul de gândire al teologilor postmoderniști (neomoderniști): “ei, neomoderniștii, sunt fără tăgadă copiii filozofului Hegel” 1 , a căror gândire teologică este de fapt un fel de “magia neagră în logică” 2.

   1.“Neo-modernism sau creștinism? Barthismul în lumina Cuvântului lui Dumnezeu,” pag. 3-23 din “Sabia și mistria”, edit. Agape, Făgăraș
   2.“Neo-modernism sau creștinism? Barthismul în lumina Cuvântului lui Dumnezeu,” pag. 3-23 din “Sabia și mistria”, edit. Agape, Făgăraș

 6. DEUTERONOM cap. 13: 6-11 ;
  6. Dacă fratele tău, fiul mamei tale, sau fiul tău, sau fiica ta, sau nevasta care se odihneşte la sânul tău, sau prietenul tău pe care-l iubeşti ca pe tine însuţi, te aţâţă în taină, zicând: “Haidem şi să slujim altor dumnezei!” – dumnezei pe care nici tu, nici părinţii tăi nu i-aţi cunoscut,
  7. dintre dumnezeii popoarelor care vă înconjoară, lângă tine sau departe de tine, de la o margine a pământului până la cealaltă –
  8. să nu te învoieşti şi să nu-l asculţi; să n-arunci spre el o privire de milă, să nu-l cruţi şi să nu-l ascunzi.
  9. Ci să-l omori; întâi mâna ta să se ridice asupra lui ca să-l omoare, şi apoi mâna întregului popor;
  10. să-l ucizi cu pietre şi să moară, pentru că a căutat să te abată de la Domnul Dumnezeul tău care te-a scos din ţara Egiptului, din casa robiei.
  11. Să se facă aşa, pentru ca tot Israelul să audă şi să se teamă, şi să nu se mai săvârşească o faptă aşa de nelegiuită în mijlocul tău.
  Stimata echipa “big”, carui dumnezeu a slujit bill hybels,daca a ales sa puna ca pastor o femeie? Carui dumnezeu ati slujit, daca l-ati ascultat pe hybels ? Carui dumnezeu ii veti sluji ,daca continuati cu “big impact”?
  In textul de mai sus, DUMNEZEU arata cat de grav este sa faci pe cineva sa slujeasca unui alt dumnezeu .Sa-i multumiti lui DUMNEZEU ca sunteti in vremea harului si nu in vremea lui Moise.Nu mai erati unul in viata atunci. Nici un sustinator de harvest sau Barbosu nu mai comenteaza acum.V-ati facut de ras ,dar nici unul nu aveti curaj sa veniti aici si sa recunoasteti ca ati gresit .Toti suntem pacatosi ,dar numai credinciosii adevarati au curajul sa-si recunoasca pacatul si sa-si ceara iertare.DUMNEZEU NU IARTA, DACA NU MARTURISESTI PACATUL SI NU ITI CERI IERTARE. SA STITI CA PRINCIPIUL DIN TEXTUL DE MAI SUS RAMANE IN PICIOARE.

  Luca 17
  1. Isus a zis ucenicilor Sai: “Este cu neputinta sa nu vina prilejuri de pacatuire; dar vai de acela prin care vin!
  2. Ar fi mai de folos pentru el sa i se lege o piatra de moara de gat si sa fie aruncat in mare, decat sa faca pe unul din acesti micuti sa pacatuiasca.

  Cu tristete va anunt ca “ Revista Crestinul Azi” il sarbatoreste pe Billy Graham.
  Oare cat discernamant spiritual au???? U.B.B. nu citeste revista asta?
  Frate Paul, frate Traian si frate XLucian multe binecuvantari din partea ADEVARATULUI DUMNEZEU.
  AMIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s