Cine-i Andrei Croitoru, “vedeta” multor evanghelici romani? Partea I

Naivul crede orice vorbă, dar omul chibzuit ia seama bine cum merge. Înţeleptul se teme şi se abate dela rău, dar nesocotitul este îngîmfat şi fără frică (Proverbe 14:15,16).

Deasupra in stanga este apostatul Crislamist James White, iar in dreapta este Andrei Croitoru reprezentantul neoficial a lui White in Romania 

Cum abordezi un caz foarte dificil? 

Andrei Croitoru este o “personalitate” tanara evanghelica. Cazul lui Andrei Croitoru este foarte dificil. Este tanar si ar trebui ajutat, dar a fost impins prea sus de evanghelicii superficiali. Andrei, la stadiul in care se afla nu este dispus sa asculte un sfat intelept. De aceea Andrei trebuie confruntat si vom vedea de ce, in cele ce urmeaza. 

Andrei Croitoru minte fara mustrari de constiinta. Este el regenerat? 

In momentul cand l-am abordat pe Crislamistul James White pe ioan8, Andrei, loial stapanului sau, a dezlantuit pe Facebook un atac furibund la persoana. Din tot ce a spus el in postarea de pe Facebook impotriva mea, nu a dovedit nimic concret. In tot ce el a spus, a mintit la fiecare paragraf. Poate un om nascut din nou sa faca asa ceva? El a luat apararea si lui John MacArthur. Cum poate cineva justifica dansul ocult in jurul capului de porc decapitat ce s-a petrecut la tabara de tineret a lui MacArthur? Cum poate cineva scuza ereziile grave ale lui MacArthur dovedite pe acest blog (aici, si aici si aici)? Ce stie Andrei despre elitismul, indecenta grava, si muzica rock de la biserica unde MacArthur predica? 

Cum poate Andrei sa urmeze orbeste pe James White, crislamistul si adulatorul imamului Yasir-Qadhi? 

Andrei ii ia apararea lui M.L. Jones. A citit Andrei pana la momentul acestei postari, biografia oficiala de 1,100 de pagini a lui Martin Lloyd Jones scrisa de colaboratorul lui Iain Murray? Pe acest blog s-a tratat intr-un mod documentat falsa trezire din Tara Galilor care l-a influentat pe marele carismatic Martin Lloyd Jones. 

Andrei Croitoru, “consilier comunal” si narcisist şef

Croitoru este tanar si fara expertiza, dar ofera sfaturi “variate” pe Facebook si Youtube. El vorbeste despre autostrazi, sfatuieste credinciosi mult mai in varsta decat el despre viata de familie, si abunda in prezentari video din masina. Ca presedintii! 

Andrei ii depaseste pe multi narcisisti evanghelici. El este şeful. Ori de cate ori are ocazia spune despre el, cum s-a casatorit, ce ii fac copii, etc. Important este sa apara el, sfatuitor comunal. 

Ce face A. Croitoru este jenant. Insa consumatorii de video si adulatorii de personalitati fara merit sunt hraniti de acest narcisist şef. Cum poate un om care are Duhul Domnului sa se promoveze atat de mult? 

Andrei Croitoru complice voit la Crislamism impreuna cu Ninel Lazar 

Andrei stie ca Domnul ne-a dat harul mie si altora sa contracaram crislamizarea in Romania adusa de E. Contac si Manastireanu. Si totusi liberalul si decazutul spiritual Emanuel Contac e postat cu sfaturi pe Facebook a lui Croitoru. De ce? De ambitie. Iata inca o dovada ca pentru Andrei, Adevarul nu conteaza, ci orgoliul personal, rautatea si razbunarea de Iudă. Il doare ca şeful lui, James White a fost deconspirat pe ioan8 si atunci si-a dat mana cu alt crislamist, Emanuel Contac. 

Andrei, aceasta personalitate ecumenica este cel care sprijina secta Magna Gratia unde Ninel Lazar este om important. N. Lazar stie bine cine este Emanuel Contac, dar Ninel slujind cartilor si nu lui Dumnezeu, nu are nici o problema sa fie pe acelasi Facebook cu marele crislamist Contac si sa scrie in aparaea lui J. White. Andrei Croitoru si Ninel Lazar sunt parteneri in sprijinul decazutilor si sectantilor de la 9Marks asupra carora vom mai revenii. 

“Eroii” impostorului spiritual Andrei Croitoru 

Iata cativa dintre “eroii” cu grave atecedente ce apar pe Facebook la Croitoru. Unul este Karl Barth iar celalalt este Matt Chandler.

Cine a fost Karl Barth?

Karl Barth a fost un preacurvar cum rar s-a mai vazut (vezi aici)! A tinut in casa lui alaturi de familie, pe amanta lui Charlotte von Kirschbaum. Ea era cu 13 ani mai tanara decat el. Aceasta i-a fost si secretara 35 de ani. Ea locuia cu Nelly sotia lui Barth, si Barth, si cu cei 5 copii. Barth cand avea vacanta de la seminarul unde preda, si pleca sa se recreeze, o lua cu el pe amanta Charlotte in timp ce sotia Nelly statea acasa cu copii!!! “Teologia dogmatica” de 12 volume scrisa de Barth este de fapt in mare parte opera amantei lui, Charlotte! Asa ca dati-i inainte cu studiul dogmaticii lui Barth-Charlotte.

Karl Barth a fost un socialist si un pro-comunist. In anii ’30 ii se spunea “pastorul rosu”. Barth l-a format si pe ereticul Moltmann alaturi de multi alti eretici. Barth se incadreaza in curentul numit neo-ortodoxie care nu are de aface nimic cu ortodoxia est-europeana. Neo-ortodoscii spun ca Biblia nu este Cuvantul lui Dumnezeu, ci devine Cuvantul lui Dumnezeu cand este experimentata in viata. Astfel Barth a desfintat pentru el autoritatea Cuvantului scris ca sa poata face ce vrea cu textul sacru. Barth mai spunea ca textul Noului Testament il limiteaza pe Cristosul cel viu, ca atare trebuie sa se mearga dincolo de cea ce este scris.  Amanta lui Barth, Charlotte a murit dupa 10 ani de demenţa. Barth a cerut sa fie ingropat langa ea, iar sotia lui sa fie ingropata lange ei doi. Astazi in Elvetia, o piatra de mormant are numele celor trei… De ce mai este cazatura Karl Barth mentionat in scolile teologice?

Cine este Matt Chandler? 

Chandler este un mare carismatic care colaboreaza cu cel mai oribili carismatic si anume, Mike Bickle (vezi aici si aici). Mike Bickle face parte din asa numitii “profetii din orasul Kansas” printre care s-a aflat marele ocultist, alcoolic si homosexual, Paul Cain. Mike Bickle corupe crestinismul prin organizatia lui numita casa internationala a rugaciunii (IHOP). Iata cu cine se asociaza Chandler, si iata cum Chandler apare pe Facebook la impostorul spiritual Andrei Croitoru. John MacArthur v-a predica alaturi de Chandler si de Piper la conferinta Together for the Gospel 2018. 

A regurgita informatii nu inseamna a face teologie sau a avea autoritate spirituala

Andrei Croitoru si multi ca el sunt oameni care regurgiteaza informatii teologice crezand ca prin asta devin teologi si pot sfatuii o tara intreaga. Croitoru a dovedit ca minte, nu are nici o loialitate fatza de adevar, este un narcisist, si este unul care se inseala singur. 

De pe Facebook-ul lui Croitoru

Dati click pe poze sa cititi mai bine textul. 

Atac la persoana in privinta blogului ioan8

 

Despre Karl Barth

Despre Matt Chandler

 

Despre Emanuel Contac

 

Croitoru partener cu Magna Gratia

 

Ninel Lazar partener cu Andrei Croitoru 

39 thoughts on “Cine-i Andrei Croitoru, “vedeta” multor evanghelici romani? Partea I

 1. http://www.christianitytoday.com/ct/2017/october-web-only/what-to-make-of-karl-barths-steadfast-adultery.html

  La sfarsitul articol se pune scuza ca nimeni nu e desavarsit. Oare numai atat a putut sa spuna?

  “That being said, I admit to remaining saddened to hear the details of Barth’s affair. One may forgive, but one never forgets the occasion of being let down by someone you admire. Like many, I’ve long hoped to find a heroic human figure whom I can admire unflinchingly. But time and again, I’ve had to discover there is no such person.

  Well, except the one known as the True Man, who dialectically enough has been known to use ignoble things to shine forth his glory.”

  E adulterul la acelasi nivel cu alte pacate?
  Este adevarat ca nu e niciun om desavarsit, dar putem sa cernem oamenii prin cuvantul Scripturii.
  Noi suntem chemati sa ne indepartam de faradelege.
  Mai cu seama de faradelegile grosolane.

 2. Andrei B, comentariul tau este pastrat integral. Eu am sa iti raspund sub diferite sectiuni ca si ioan8 in bold

  Ma mir cum de Nelu Istrate, Cristian Barbosu, Contac, Manastireanu si toti ereticii tai nu sunt si ei parteneri cu Magna Gratia asta si cu Andrei Croitoru…

  Lista asta iti apartine. Eu nu l-am pus pe Nelu Istrate pe lista ereticilor. Ce faci aici este o incriminare ieftina, o generalizare de duzina.

  Mama, cata-i alianta impotriva marelui apologet!!! Scrie mare cat capul dumitale chiar in poza aia “CE SPUN CITITORII DESPRE NOI”.

  Exprimarea aceasta cu “mama” o stiu din Romania. Apartinea derbedeilor sau betivilor. Iti alegi tu grupul unde vrei sa apartii, dar esti un degradat! Restul frazei nu merita atentie.

  Asa ca de aici si pana la Andrei Croitoru partener cu Magna Gratia se poate sa fie cale foarte lunga. Dar vad eu ca, de la o vreme, nu mai vezi inaintea ochilor decat Magna Gratia asta, de parca ar fi capul tuturor rautatilor si mama tuturor ereziilor, anticristul intruchipat, curva cea mare si babilonul apocaliptic.

  Esti mincinos. Stii bine ca este un parteneriat intre Croitoru si Magna Gratia, asa cum rezulta de pe facebook. Simplu fapt ca el recomanda secta aceasta arata clar ca ei au legaturi mai mult decat vrei tu sa admiti. Diversiunea nu ti-a functionat.

  M-a amuzat faza cu “Andrei stie ca Domnul ne-a dat harul mie”. Cine vorbeste de narcisism.

  Din nou abordezi lucrurile ca un smechier dar ieftin. Iata intreaga propozitie din articol: “Andrei stie ca Domnul ne-a dat harul mie si altora sa contracaram crislamizarea in Romania adusa de E. Contac si Manastireanu.” Deci harul mi s-a dat mie si altora. Pavel foloseste aceasi expresie, ca ii s-a dat harul. Te-ai infundat din nou!

  Se pare ca ai monopolizat “harul” asta, devreme ce toti sunt eretici, cu exceptia ta si a slugilor tale. Daca tot ai atata har din asta, mai refuza si tu cand ti se da, si trimite si lui Croitoru macar cateva faramituri.

  Generalizarea este simptomul incompetentei iar generalizarea ta ieftina este simptomul incompetentei crase. Cine a zis ca toti sunt eretici? Crezi ca iti admit aceste generalizari mincinoase? Vorbesti de slugi? Tu esti sluga impostorului Croitoru!

  Prietene, ori nu mai incapi in tine de cat de valoros si providential te crezi, ori esti pur si simplu un om bolnav, ori securist. Ori toate trei.

  Nu ai stiut cum sa inchei pentru ca nu ai avut nici un argument. Ignori faptul ca articolele de pe acest blog prin harul Domnului sunt documentate si cu o autoritate data de Cuvantul Domnului. Asa ca invectivele care tu incerci sa mi le dai nu se potrivesc deloc cu calitatea lucrarii de pe acest blog. Te las cu acest verset ce ti se potriveste: “Nebunului nu -i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el.” Prov 18:2

 3. Matt Chandler se defineste singur ca un carismatic reformat – adica are convingeri si practici carismatice cand vine vorba de revelatie, vise, profetii sau minuni, si apoi are si convingeri de teologie reformata in ce priveste doctrinele harului.

  Deci iata ca cele doua curente se intalnesc iar conferintele T4G – promovate de lideri evanghelici importanti din SUA a jucat un rol major in asta. (http://t4g.org/about/affirmations-and-denials/).

  Dar de retinut noul termen – carismatic reformat. Se pare ca daca cineva se delcara reformat, pentru multi asta asigura automat veridicitate si autoritate, indiferent de celelalte doctrine.
  Numai ca conceptul de Sola Scriptura din doctrinele reformate este incompatibil cu termenul de carismatic, pentru ca un carismatic va accepta intotdeauna autoritati si revelatii alternative din partea pseudo-profetilor carismatici.
  Deci… carismatic reformat este de fapt un oximoron, adica cei doi termeni se contrazic. Dar iata cum incetul cu incetul teologia si practicile carismatice isi fac loc tot mai mult printre evanghelici, si tot mai multi lideri se aliniaza curentului.

 4. Nu ma dumiresc defel daca Croitoru a mintit la fiecare paragraf.
  Eu vazui ca la primul paragraf nu a mintit.

  Eu zic ca asta mic, Croitoriu, nu agata prea multa lume cu capul pe umeri fiindca e doar un pustiulica momentan.
  Ce sa zic, mai are multe de invatat despre cum sa trateze lucrurile si sa nu mai fie robul lui Calvinus.

  • Uite cum sunt lucrurile, cineva care minte 95% ca de exemplu Croitoru isi pierde credibilitatea si pentru 5%. De unde stiu eu ca este adevarat ce spune el in primul paragraf cand in restul minte?

   Mai este un lucru, Croitoru asta mic zici ca nu agata prea multi cu capul pe umeri. Ei bine, nu este chiar pustiulica, este un tanar adult abuziv si mincinos. Nu incerca sa diminuezi gravitatea faptelor lui. Ai zis bine, el este robul lui Calvin nu a lui Cristos. Audienta lui este mare, formata din diletanti in teologie, robi ai oamenilor nu ai lui Cristos.

 5. Pingback: Cine-i Andrei Croitoru – ARMONIA MAGAZINE – USA

 6. „DACĂ VORBEȘTE CINEVA , SĂ VORBEASCĂ CUVINTELE LUI DUMNEZEU!”
  *
  * *
  Domnul Isus Hristos a spus:

  „Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui; dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.

  Vă spun că, ÎN ZIUA JUDECĂŢII, oamenii vor da socoteală de orice cuvânt nefolositor, pe care-l vor fi rostit.

  Căci din cuvintele tale vei fi scos fără vină, şi din cuvintele tale vei fi osîndit.”(Matei 12:35-37)
  *
  * *
  În „A DOUA EPISTOLA A LUI PAVEL CĂTRE CORINTENI”, în capitolul 6, în trei versete consecutive, 14-16, descoperim cinci întrebări ale apostolului Pavel adresate Bisericii din Corint.

  Toate cele cinci întrebări sunt menite să trezească conștiința amorțită și rațiunea adormită a tuturor „sfinților…care chemau în vreun loc Numele lui Isus Hristos”, sfinți care se lăsau ademeniți de apostolii falși, promotori ai unei false evanghelii și a unui proto-ecumenism condamnat energic de apostolul Pavel.

  Două dintre întrebări:

  – Cum poate sta împreună lumina cu întunericul?
  și,
  – Ce înţelegere poate fi între Hristos şi Belial?

  evidențiază faptul că există o anomalie fundamentală între învățătura (Evanghelia) apostolului Pavel, primită în mod direct de la Domnul Isus Hristos, și învățăturile apostolilor falși.
  *
  * *
  La fel, și în ziua de astăzi există diverși pseudoînvățători care încearcă să realizeze un sistem hibrid (toleranța între Hristos și Satan, între lumină și întuneric, între Adevăr și eroare) care să conducă la un ecumenism bazat pe toleranţă, ca singura cale de împăcare a diverselor concepții religioase.
  *
  * *
  Însă, acest lucru este imposibil fiindcă ADEVĂRUL nu poate fi niciodată TOLERANT cu eroarea și nici Domnul Isus Hristos nu poate fi niciodată TOLERANT cu Satan și pseudoînvățătorii falși!

  „Cu alte cuvinte, VALORILE ŞI ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU NU VOR FI NICIODATĂ COMPATIBILE cu non-valorile lui Satan bazate pe minciună.
  *
  * *
  Domnul Isus Hristos a afirmat despre Satan că,

  „El n-are nimic în Mine.” (Ioan 14:30)
  *
  * *
  ALUATUL, pe care PSEUDOÎNVĂȚĂTORII din zilele noastre îl pregătesc pentru hrana celor care nu le verifică cu Scriptura pseudoînvățăturile, NU ESTE ALTCEVA DECÂT OTRAVĂ SPIRITUALĂ.
  *
  * *
  CITAT:
  „Niciodată în Scriptură aluatul nu reprezintă binele; ideea convertirii lumii la sfirşitul vremurilor este contrazisă de prezenţa neghinei printre grîu şi a peştilor răi printre cei buni chiar în împărăţie.

  Deşi adevărul biblic are o influentă morală binefăcătoare în lume, amestecul cu aluatul nu este metoda salvării divine sau a extinderii împărăţiei.

  NEGHINA NU VA DEVENI NICIODATĂ GRÎU.

  Pilda este deci o avertizare că adevărata învăţătură, reprezentată prin făină, va fi stricată prin învăţături false (1Tim. 4.1-3; 2 Tim. 2.17-18; 4.3-4; 2 Pet. 2.1-3).”
  *
  * *
  Astfel, tot ceea ce contrazice sau contraface mesajul Evangheliei intră în coliziune cu Însuși Domnul Isus Hristos, care a declarat în Ioan 10:35 „SCRIPTURA NU POATE FI DESFINŢATĂ”,

  dar NICI MODIFICATĂ ȘI NICI RĂSTALMĂCITĂ,

  fiindcă oricine îndrăznește s-o interpreteze conform impulsurilor și intereselor sale, de cele mai multe ori financiare, o face spre pierzarea sa (2 Petru 3:16).
  *
  * *
  Tot apostolul Petru ne îndeamnă în mod imperativ:

  „Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu!” (1Petru 4:11).
  *
  * *
  Iar Domnul Isus Hristos în Evanghelia după Ioan 7:18 avertizează:

  ”Cine vorbeşte de la sine, caută slava lui însuş…”

  Dar și mai dur este avertismentul Domnului Isus Hristos din Ioan 14:23,24:

  „DACĂ MĂ IUBEŞTE CINEVA, VA PĂZI CUVÂNTUL MEU, şi Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el, şi vom locui împreună cu el.

  CINE NU MĂ IUBEŞTE, NU PĂZEŞTE CUVINTELE MELE…”
  *
  * *
  Și în acest caz este valabil adevarul afirmat de Domnul Isus Hristos
  în „Parabola năvodului”:

  Cuvântul lui Dumnezeu ADUNĂ TOT FELUL de „ÎNVAȚĂTORI”,
  dar TRIEREA se va face la VREMEA HOTĂRÂTĂ de Dumnezeu.

  • Ovidiu, fie-mi cu iertare dacá supár – nu e cu intentie si nu doresc astfel.. Vizavi de ultimele ránduri ale comment-ului táu; “Parabola návodului”, cred cá o exprimi cumva gresit, confuz, prin textul: “Cuvântul lui Dumnezeu ADUNĂ TOT FELUL de „ÎNVAȚĂTORI”,dar TRIEREA se va face la VREMEA HOTĂRÂTĂ de Dumnezeu.”… Spui “se VA face”, prezentánd “o vreme hotárátá” in viitor.. Dacá ucenicii lui Hristos – “pescarii de oameni”, au inceput “pescuitul” in urmá cu circa 2.000 de ani, ce te face sá crezi cá “selectia” a ceea “ce au prins” nu s-a fácut si se face deja, in continuare?” ..(“pescarii îl scot la mal, şed jos, ALEG în vase ce este bun, şi ARUNCÁ AFARÁ ce este raü”) . Deci, iatá, conform citatului din parantezá,”selectia” o fac si au fácut-o tot “pescarii” – fiecare in timpul vietii lui, ci nu a fost lásatá pentru “o vreme hotárátá” in viitor.. Apoi, aceiasi “pescari de oameni” sunt si “secerátorii” pe care i-a trimis Domnul la “secerat”, (“Eu V-AM TRIMIS SÁ SECERATI acolo unde nu voi v-aţi ostenit; alţii s-au ostenit, şi voi aţi intrat în osteneala lor.”), tot in urmá cu vreo 2.000 de ani, pe cánd “holdele” erau deja “albe”.. (“ridicaţi-vá ochii şi priviţi holdele care sunt albe ACUM, GATA PENTRU SECERIS. Cine secerá primeşte o plată şi strânge rod pentru viaţa veşnică”)… Dar, ce trebuie exact sá facá cel care secerá?! Secerá el oare si neghina si grául impreuná, punándu-le pe amandouá impreuná in acelasi hambar, lásánd sá se facá “selectia” mai tárziu , precum tu zici “la o vreme hotárátá” in viitor?!… Ce zice dar, Domnul;(“Lăsaţi să crească împreună şi grâul şi neghina, până la seceriş, şi LA VREMEA SECERISULUI voi zice secerătorilor: Pliviţi INTÁI NEGHINA şi legaţi-o în snopi ca s-o ardem, iar grâul adunaţi-l în jitnita mea”).. Iatá dar, cá si de data asta “selectia” este facutá tot de “secerátori” – fiecare in timpul vietii sale pe pámánt – ci nu la “la o vreme hotárátá” in viitor.. Sá-mi fie cu iertare dacá nu am reusit sá explic 100% corect sau nu m-am exprimat corect gramatical – am doar 9 clase, si alea trecute “ca ratza prin baltá”, cá, deh, nu mi-a plácut scoala – dar sper cá intelegeti ce vreau sá spun.. Domnul sá ne dea tot este nevoie spre a ne desávársi in sfintenie.. Slavá lui Dumnezeu, Tatál nostru, si Fiului Sáu, Isus Hristos, Domnul nostru, in vecii vecilor

 7. ANDREI CROITORU, alias “PINOCCHIO CALVINIST” de România!

  Am urmărit cu mare atenție articolele mai recente despre cazul John MacArthur prezentate de Paul Dan pe blogul său. Despre majoritatea lucrurilor prezentate de Paul Dan despre John MacArthur știam deja (cu tristețe) fiindcă l-am ascultat și citit în limba engleză cu pasiune pe MacArthur în trecut.

  Am urmărit cu mare atenție articolele apologetice americane de pe bloguri serioase despre cazul JAMES WHITE și asocierea lui cu imamul (radical) Abu Ammaar Yasir Qadhi, chiar înainte ca Paul Dan să semnaleze acest aspect grav pe blogul lui apologetic!

  DAR ADEVĂRUL ESTE CĂ ATÂT MACARTHUR CÂT ȘI WHITE, DEȘI AMÂNDOI SUNT FOARTE BINE PREGĂTIȚI TEOLOGIC, AU GREȘIT ȘI SUNT VINOVAȚI ÎN ASPECTELE DOCUMENTATE CORECT ȘI OBIECTIV DE PAUL DAN ÎN LIMBA ROMÂNĂ ȘI TREBUIE SĂ SE POCĂIASCĂ DE ASTA! URGENT!

  Însă păstorașul Andrei Croitoru, deși mi-a fost simpatic în trecut și mi-a plăcut câteva lucruri în mesajele lui trecute (fiindcă erau biblice), totuși acum își bate joc chiar și de măria sa minciuna și astfel îl întrece chiar și pe legendarul Pinocchio, atunci când afirmă cu un tupeu rar întânit că Paul Dan “l-a tradus GREȘIT pe James White și apoi l-a tradus TENDENȚIOS pe John MacArthur,…etc.”.

  UNDE-I DOVADA CĂ PAUL DAN A FĂCUT ACESTE LUCRURI, DOMNULE PINNOCHIO DE ROMÂNIA?!?

  Paul Dan, este fluent în limba engleză (vorbit, scris și citit). El a terminat facultatea de teologie la Biola în S.U.A (evident în limba engleză), cu magna cum laude. Paul Dan are cu mult mai multe cărți teologice citite în limba engleză de câți ani de viață are Andrei Croitoru.

  Am verificat și eu personal, în mod direct, ceea ce a afirmat Paul Dan despre MacArthur și White. Am făcut-o inclusiv pe bloguri apologetice serioase ale unor vorbitori nativi de engleză și lucrurile stau cum le-a relatat Paul Dan!

  VĂ ROG VERIFICAȚI-L PE PAUL DAN CEI CARE VORBIȚI ENGLEZA DACĂ SPUNE ADEVĂRUL SAU NU!

 8. Daca se uita cineva la postarile lui Andrei Croitoru nu poate sa nu observe tenacitatea cu care el, ca si calvinist, baptist reformat, se straduieste sa lupte impotriva doctrinelor si practicilor carismatice contemporane. Si bine face!!!

  Insa problema e ca o face cu naivitate (in cel mai fericit caz), cu foarte mult subiectvism si fara sa-si fi facut foarte bine temele. Apologetica adevarata nu se invata pe bancile facultatilor de teologie (o stiu din proprie experienta). Iti trebuie ani seriosi de studiu pentru asta, identificarea surselor de informare serioase si necompromise, apoi foarte multa dedicare si pasiune si mai ales chemare speciala de la Domnul.

  Asa cum a aratat si Paul Dan in articolul acesta al lui, tanarul Andrei Croitoru il elogiaza fara pic de discernamant pe liderul neocalvinist Matt Chandler. Croitoru o face fiindca Chandler este un popular predicator american de orientare calvinista, dar Croitoru se pare ca este complet ignorant de faptul ca aceste este IN ACELASI TIMP si un carismatic convins si declarat. Croitoru se pare ca nici macar nu are cunostintele de ABC referitoare la apologetica contemporana. El se pare ca nu intelege si nu cunoaste ce presupune tabara si doctrina postmoderna a NEOCALVINISMULUI (carismatism + calvinism).

  La linkul de mai jos veti putea vedea care sunt unele din problemele teologice grave ale popularului pastor neocalvinist Matt Chandler referitoare la simpatia lui adanca pentru scriitoarea misitica ANN VOSKAMP care scrie literatura “cre(s)tina” teo-erotica in care sustine o perversiune mistica cu referire directa la a face dragoste cu Dumnezeu. La fel veti putea observa tot in linkul de mai jos simpatia pe care Matt Chandler si-a exprimat-o public fata de trupa de muzica “cre(s)tina” hiper-carismatica JESUS CULTURE de la biserica shamanului carismatic Bill Johnson, mare lider eretic din N.A.R.

  http://pulpitandpen.org/2017/11/21/we-need-to-have-a-talk-about-matt-chandler/

  • iti trebuie o stransa legatura cu Dumnezeu sa observi capcanele satanice ce unii le ambaleaza cu idei sau cuvinte din Sfanta Carte.Nu ma refer la grosolanii si mizerii ca dansul in jurul unui cap de porc,ma refer ca oameni,lideri religiosi care par loiali lui Dumnezeu iar apoi ii vezi ca vin ci idei spurcate sub numele dragostei,a tolerantei ,reformei si liberalismului.”cercetati duhurile”

 9. What a bunch of lies on so many levels. You should be ashamed of yourself to even call yourself a follower of Christ the way you are perpetrating lies and slandering these guys.

  • Michael,
   How can you afford to expose yourself in such a disgraceful manner? You pile up all kinds of ad hominem attacks without any proof. I will not say that you should be ashamed of yourself. I say repent! You take yourself too seriously and disregard the truth.

  • LIES…?!!? Where and what are THE lies?!?

   You HYPOCRITE, have ever read this verse?!?:
   ISAIAH 5:20
   “Woe to those who call evil good, and good evil; Who put darkness [LIE] for light [TRUTH], and light [TRUTH] for darkness [LIE]; Who put bitter for sweet, and sweet for bitter!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s