ACTUALIZARE: Conectii cu Papa! O alta mare cadere neocalvinista: Conferinta compromişilor “Impreuna pentru Evanghelie” John MacArthur, Mark Dever, Al Mohler si colegii lor

ACTUALIZARE: Toate drumurile duc la Papa? Va invit sa va uitati la un youtube la sfarsitul acestei postari. Va rog insa nu treceti peste articolul de mai jos daca nu l-ati citit. In ce consta actualizarea? Mark Dever, promovatul sectei Magna Gratia din Romania, are legaturi cu omul Papei. Acest om este Russell Moore , si vrea moschei construite in America!

John MacArthur va participa la conferinta numita Sing!
Aici printre altele, v-a canta rapperul Trip Lee si va 
vorbii si Tim Keller, alt om al Papei, iar Tim Keller este un individ complet compromis doctrinar vorbind. Cum poate John MacArthur, care a criticat declaratia Evanghelicii si Catolicii impreuna sa imparta podiumul cu Keller, omul Papei? La sfarsit veti vedea si alte conectii compromitatoare ale neocalvinistilor. Dar acum cititi articolul in caz ca l-ati omis. 

Russell Moore (poza de Theology147)
By Theology147

 

 

 

 

Tim Keller (poza de Frank Licorice)

 

 

 

 

 

Louie Giglio (poza de Jesario)

 

 

 

 

 

 

Mark Dever (poza de james.thompson)

 

 

 

 

 

Matt Chandler 

Vorbitorii de la conferinta “Impreuna pentru Evanghelie”
Primul din stanga randul din spate este Matt Chandler, carismatic de cea mai joasa categorie, despre care o sa vorbim in articol.

 


Conferinta “Impreuna pentru Evanghelie” care in engleza se numeste Together for the Gospel este una dintre cele mai mari compromisuri si ipocrizii intamplate chiar saptamana aceasta. In orasul Louisville, statul Kentucky, vineri este ultima zi a acestei intalniri. 

De ce compromis si ipocrizie? 

John MacArthur in 2013 a organizat conferinta Foc Strain in care a atacat cu toata puterea miscarea carismatica, impreuna cu ceilalti vorbitori. Ultra carismaticul si misticul John Piper a criticat conferinta lui MacArthur. Trec cativa ani, si iata pe John MacArthur alaturi de John Piper la conferinta de care vorbim. Intrebare: cand a fost MacArthur gresit- cand a facut conferinta, sau acuma cand participa alaturi de John Piper (aici si aici) la evenimentul descris? 

Este tragic, John MacArthur afirma lucruri corecte biblic iar mai tarziu vorbeste exact opusul. In engleza asta se numeste vorbind din ambele colturi ale gurii, dar facand afirmatii contradictorii. 

Dar compromisul este si mai grav!

Mark Dever, seful sectei 9Marks si eroul sectei Magna Gratia din Romania, face urmatoarea afirmatie grava aici la conferinta. “Fratele nostru Matt Chandler” (vezi aici la minutul 00:36-42).

Cine este ereticul carismatic Matt Chandler? Vom vedea imediat.

Matt Chandler, partener la blasfemie si abominatie impotriva lui Dumnezeu 

Chandler a afirmat ca vrajitoarea perversa Ann Voskamp devine scriitoarea lui preferata (vezi aici). Blasfemiatoarea Ann Voskamp spune (vezi aici) ca si decazutul Iosif Ton, ca poti sa faci dragoste cu Dumnezeu. Asemenea satanisme vin din adancul iadului! 

Deci, Mark Dever, John MacArthur, Al Mohler, si ceilalti impart podiumul la conferinta cu cazatura aceasta de Matt Chandler?!! Apropo, Matt Chandler este promovat si de disgratioasa vedeta evanghelica Andrei Croitoru. 

Alte lucruri grave din activitatea lui Chandler

 • Sustinand dialoguri interconfesionale cu grupuri extremiste islamice (vezi aici)
 • Rugaciunea “cultura lui Isus” peste biseric in a ta. Asta vine de la vrajitorul carismatic Bill Johnson
 • Promovarea “profetesei” Beth Moore care cade in transa 
 • Practicarea “legarii si dezlegarii” duhurilor
 • Sustinerea postul Pastelui in stil Romano-Catolic

Sursa: http://pulpitandpen.org/2017/11/21/we-need-to-have-a-talk-about-matt-chandler/#UwDe8oW9iRkcH51W.99

Fugitivul CJ Mahaney si el la conferinta ca vorbitor

Carismaticul CJ Mahaney, prieten cu John MacArthur, si protejatul lui Mark Dever si a lui Al Mohler s-a facut vinovat de acoperirea unor abuzuri impotriva copiilor la bisericile din miscarea unde era pastor senior. Cunoscuta revista TIME a abordat aceasta grava problema, alaturi de bloggeri crestini documentati.

Cadouri (vezi aici) pentru cei care l-au ajutat pe CJ Mahaney 

In poza de mai jos cei trei (Al Mohler, Ligon Duncan, Mark Dever) care l-au spalat pe CJ Mahaney si l-au ajutat sa “planteze” o alta biserica chiar in orasul Louisville unde are loc conferinta de care vorbim. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iata cateva conectii tenebroase ale neocalvinistilor deconspirate in acest video. 

Phil Johnson, mana dreapta a lui John MacArthur il condamna pe carismaticul Michael Brown pentru ca are conectii cu carismatici extremisti, ca de exemplu Mike Bickle si Randy Clark. Dar cand vine randul lui John MacArthur sa participe cu Matt Chandler la conferinta T4G , Phil Johnson nu are nimic de spus.

Iata o conectie Papala la T4G: Matt Chandler a participat la conferinta Passion cu Louie Giglio. Tot aici a participat si John Piper. Cine-i Louie Giglio? Este cel mai apropiat om al Papei intre evanghelici. 

Tot in acest youtube veti auzii cum Paul Washer l-a promovat pe Piper si pe rapper-ul Lecrae, iar Washer nu a mai revenit niciodata asupra celor spuse. Washer nu mai e ce a fost. Este inghitit de neocalvinisti. 

 

Dovada: Croitoru promovand pe Matt Chandler

 

24 thoughts on “ACTUALIZARE: Conectii cu Papa! O alta mare cadere neocalvinista: Conferinta compromişilor “Impreuna pentru Evanghelie” John MacArthur, Mark Dever, Al Mohler si colegii lor

 1. Dar fratele Lazar nu mentioneaza nimic de Calvin sau de calvinism, si nici de MacArthur (e de fapt dispensationalist dansul, nu?) sau ceilalti. Mie mi se pare ca spune corect in mare, nu este anti-Israel, chiar s-a rugat pentru pacea Ierusalimului si a recunoscut ca e biblica o astfel de rugaciune. Nu stiu daca e bine sa catalogam repede pe cineva ca rau intentionat daca nu ne impartaseste opinia noastra despre sfarsitul lumii. Si fratele Cioboata a spus ca sunt opinii impartite despre Gog si Magog, ca unii iau literal, altii spiritual. Mie de exemplu mi-a placut ca a pus accent pe Domnul Hristos intr-un fel in care nu ii aud pe multi vorbind cand se refera la sfarsitul lumii. Noi avem totul in El! Coloseni 2:10

  • Sa incepem cu accentul pe Domnul Isus. Nu prea am vazut pe multi interpretand cartea Daniel cum am facut-o eu, slava Domnului, in care am aratat ca aceasta carte este centrata pe biruinta Lui asupra imperilor lumii. Da, in El avem totul deplin, dar calvinistii si alti nedispensationalisti gandesc reductionist. Noi avem totul deplin in El, adica avem si rapirea, avem si imparatia milenara, avem si victoria Lui asupra Lui Anticrist in necazul cel mare, si avem si starea vesnica. Asta inseamna totul. Oare degeaba Domnul Isus a vorbit de mini apocalipsa in Matei 24-25? Oare degeaba Domnul Cristos este revelat in cartea Apocalipsa ca biruitor si razbunator? Calvinistii, amilenistii si postmilenistii nu au totul deplin in El.
   Desigur ca Ninel nu l-a mentionat pe Calvin, dar aberatile care Ninel le spune sunt datorita calvinismului. El nu a vrut sa isi aprinda paie in cap sa arate cine este. Da, Ninel este antisemit in teologia lui. Intr-un articol din trecut am expus parerea lui despre Israel. Ninel este nesincer. Chiar nu ati observat din articolul prezent, gravele compromisuri ale neocalvinistilor si perseverenta lui Ninel in a continua sa publice scrierile sectei 9Marks? Ninel este un sectant impreuna cu Croitoru si alti neocalvinisti din Romania. Sper ca va faceti tema mai bine data viitoare; nu o luati ca un repros, ci ca un indemn.

   • Pace sora Petra, 🙂 o sa va raspund sub diferite sectiuni ale comentariului dvs

    Frate, cand am zis de accentul pus pe Domnul Isus, nu a fost deloc o critica mascata la adresa dumneavoastra.
    Nu m-am gandit ca ati criticat, dar a trebuit sa va arat o tratare corecta a cartii Daniel pe care urmasii lui Calvin nu o fac.

    Este corect ca in Domnul Hristos avem totul, inclusiv partea cu sfarsitul lumii, dar asta spune si fratele Lazar, cand zice ca orice profetie este garantata in El.

    Ninel a spus ca el are o intelegere spirituala a lucrurilor de care vorbim (pentru ca asa a invatat de la Calvin si scrierile puritane). Asa cum am spus in comentariul trecut, calvinistii sunt reductionisti cu privire la profetiile ce trebuie implinite in viitor. Ei reduct totul la secolul I.

    Eu insa trebuie sa va spun sincer ca ma surprinde intrucatva agresivitatea pe care o aveti fata de acest frate. Poate imi scapa ceva, dar nu stiu cum pot sa aflu eu daca dansul e sincer sau nu, eu judec niste afirmatii ale dansului si atat. Nu stiu cine e, nu vuieste internetul de dansul cum e cazul altor predicatori, dar probabil ca stiti mai multe despre dansul.

    Imi pare rau ca ati cautat intr-un loc gresit despre Ninel. Va intreb fara suparare, chiar nu ati citit articolele scrise despre Croitoru, Magna Gratia si Ninel pe ioan8? Cum am aratat, o activitate majora a sectei Magna Gratia este promovarea lui Mark Dever si 9Marks care sunt un sistem de control subtil si opresiv al credinciosilor. In America Mark Dever este mare vedeta intre neocalvinisti si promoveaza muzica satanica rap. Am scris aceste lucruri pe blog si l-am avertizat pe Ninel, dar nu vrea sa tina seama si continua sa insele pe cititorii romani, hranindu-i cu invatatura periculoasa a acestei secte 9Marks, printre alte lucruri.
    Va rog sa tineti seama ca sectantul Mark Dever este prieten cu Russell Moore de la conventia baptista de sud, care s-a vazut cu Papa Francis, si care Moore sustine construirea de moschei in America pe banii Americanilor. Ce lucru mai grav decat acesta vreti sa stiti despre Mark Dever, si iata de ce Ninel este complice prin propaganda lui Dever, la lucrurile acestea extrem de grave.

    Am cautat pe internet sa vad cine este, si tot ce am gasit a fost o singura predica a dansului (nu am ascultat-o, e drept) si nu stiu daca o sa imi pot face o parere doar pe o predica. Am gasit in schimb ca este misionar in organizatia fratelui Paul Washer si banuiesc ca nu ar fi tolerat acolo daca situatia dansului spirituala ar fi atat de grava pe cat o prezentati aici si in alte articole.

    Paul Washer este un exceptional evangelist, dar incet a fost atras in cercul neocalvinist. Sunt foarte ocupat, citesc biografia lui John Calvin din trei surse de exceptie, am si corespondenta lui; ca atare am amestecat lucrurile cand am facut acea afirmatie si iata corectia:
    Paul Washer a facut un film cu James White numit “Ne-popular” promovat de secta Magna Gratia https://www.facebook.com/MagnaGratiaRomania/posts/864988850340521
    Dar a scris si o carte unde este co-autor impreuna cu ipocritul Steve Lawson, numita “The New Calvinism” in care vor sa prezinte neocalvinismul ca fiind un lucru deosebit. Washer a participat la conferinta G3 impreuna cu James White anul trecut:
    http://g3conference.com/archives/2017/. Imi pare rau dar Paul Washer nu mai este o referinta. O sa mai revenim.

    Eu sunt o simpla cititoare, nu ma apuc sa fac eu investigatii dincolo de ce ma indeamna Duhul Domnului. Regret, dar nu pot fi de acord in acest punct cu dumneavoastra.
    Multa pace!

    Dupa ce veti citii informatile pe care vi le-am dat, sper sa va plasati de partea adevarului, nu de partea curentului neocalvinist.

    • Am sa va raspund sub diferite sectiuni ale comentariului dvs.

     Frate, sunt lucruri pe care eu nu le inteleg pur si simplu. Nu iau apararea nimanui si nu ma intereseaza nicio afiliere cu nimeni altul decat cu Domnul Isus si cu Biblia. De aia si v-am spus anterior ca sunt cateva lucruri din dispensationalism pe care nu le pot accepta pentru ca nu mi se par suficient argumentate din Cuvant. Cateva, nu toate.

     Daca ati citit cu atentie “Descifrand Apocalipsa” vedeti ca biserica nu intra in necazul cel mare. Asta este doar un aspect al dispensationalismului. In viitor vom trata pe larg aceste aspecte din Noul Testament.

     Vad legatura dintre Magna Gratia si 9Marks, ar fi culmea sa zic ca nu e. Inteleg si acuzatiile pe care le aduceti la acest Mark Dever si altii si am inteles pericolele neocalvinismului, cum i se zice.

     In final intelegeti. 🙂

     Ce nu inteleg de exemplu e ce legatura are acest Ninel Lazar cu Magna Gratia, ca tot ce am priceput eu din ce am citit e ca e misionar si evanghelist. Din marturia lui pe siteul fratelui Paul Washer zice ca a lansat cu ani in urma nu stiu ce misiune Coresi, dar daca o cauti, zice ca a fost preluata de Magna Gratia. Poate e un defect feminin, dar mie imi place sa fiu precisa si atenta la detalii. Poate omul n-o mai avea nicio treaba cu aceasta Magna Gratia, la urma urmei, si il ponegrim de pomana. Dar sa zicem ca e adevarat ce spuneti ca el promoveaza ideologia 9Marks.

     Ninel a fost in biserica plantata de Domnul prin noi in Romania prin anii 2003-2004, si acum cativa ani mi-a spus ca el traduce materialul 9Marks. Eu l-am avertizat ca nu este bine, dar nu i-a pasat. Am scris pe blog aceste lucruri daca va uitati in spate. Iata inca o dovada pe Ninel cu Magna Gratia in actiune: https://www.facebook.com/search/str/asociatia+magna+gratia%2C+nini+lazar/keywords_search

     Bun, dar asta nu il face automat vinovat de toate greselile si pacatele lui Mark Dever si cu atat mai putin de pacatele prietenilor lui Dever. Mi s-ar parea pur si simplu absurd ca eu sa fiu criticata nu doar de greselile mele, ci si de greselile prietenei mele, dar mai mult si de greselile prietenei prietenei mele.

     Stiti ce inseamna a fi complice, nu? Chiar daca nu esti faptuitorul principal, esti la fel de vinovat daca esti participant. Ninel este omul lui Dever in Romania. Scriptura spune asa: pot merge doi oameni impreuna fara sa se fi inteles? Dvs. numiti greseli, eu zic ca este un pacat grav promovand erezii si invataturi opresive in Romania. Va rog sa lasati sa va vorbeasca Scriptura cat si logica vietii de zi cu zi.

     Din critica pe care ati facut-o se intelege ca fratele Lazar, cine o fi, Domnul sa il binecuvanteze cu intelepciune, s-ar face vinovat pana la urma de construirea de moschei in America pe banii platitorilor de taxe. Aici, sa ma scuzati, cred ca exagerati. Nu ii iau apararea, daca nu scriati de el nici nu stiam ca exista, stiam ceva de noul calvinism, dar uite ca acum am aflat mai multe, dar sa nu ducem pendulul la extrema cealalta. Sunt totusi fratii nostri, cu toate greselile lor (si ale noastre).

     Dvs. comiteti o eroare de logica zugravind asocierea indirecta a lui Ninel cu Russell Moore ca si cand Ninel se face vinovat de fapta lui Moore. Ninel nu se face vinovat de fapta lui Moore, ci este complice indirect cu Dever la fapta lui Moore deoarece pentru Ninel si Magna Gratia, Dever este omul nr. 1 in privinta promovarii abuzurilor si ereziilor de la 9Marks. Va avertizez ca riscati sa scuzati prea mult oameni care in mod clar sunt vinovati doar pentru ca sunt fratii nostrii. Ninel este fratele nostru cel incapatanat si compromis care face mult rau fratietatii din Romania prin activitatea lui la Magna Gratia. Scriptura nu scuza pe nimeni, frate fiind, cand lucrurile devin cronice.

     In fine, as avea o intrebare – tot la intrebari ajung 🙂 – despre ce carte vorbiti cand va referiti la Paul Washer si James White, ca am cautat si nu am gasit? Sunt curioasa din fire, cand imi fac o opinie, vreau sa ascult ambele pareri. Multumesc si multa pace, pacea care intrece orice cunostinta!

     Sunt foarte ocupat, citesc biografia lui John Calvin din trei surse de exceptie, am si corespondenta lui; ca atare am amestecat lucrurile cand am facut acea afirmatie si iata corectia:
     Paul Washer a facut un film (nu carte) cu James White numit “Ne-popular” promovat de secta Magna Gratia https://www.facebook.com/MagnaGratiaRomania/posts/864988850340521
     Dar a scris si o carte unde este co-autor impreuna cu ipocritul Steve Lawson, numita “The New Calvinism” in care vor sa prezinte neocalvinismul ca fiind un lucru deosebit. Washer a participat la conferinta G3 impreuna cu James White anul trecut:
     http://g3conference.com/archives/2017/

     Dvs. imi tot spuneti sa am pace; am mai multa pace decat puteti sa va inchipuiti pentru ca este pacea Lui, si bucurie in lucrarea care El mi-a dat-o. Eu va doresc pacea care vine din supunerea fatza de adevar fara a lasa subiectivismele sa se ridice deasupra rigorii Scripturii 🙂

     Asa cum ati vazut sunt foarte ocupat, de acum incolo o sa va raspund pe scurt. Va multumesc de intelegere!

     • Frate, eu nu v-am întrebat de Necazul cel Mare, ci de textul din Maleahi, despre care eu cred că vorbește despre vremea bisericii, nu despre Mileniu. De pildă, aici nu m-ați convins. ☺ Se poate să aveți dreptate, nu ştiu, dar eu nu pot trece peste ce este scris. Vă rog să nu vă simțiți ofensat. Omul nu poate primi decât ceea ce îi dă Duhul lui Dumnezeu.
      Linkul pe care l-ati dat pe Facebook cu asociatia magna gratia si nini lazar nu funcționează. Am căutat și eu cu aceiași keywords dar mie nu imi dă niciun rezultat. În fine, nu mai contează.
      Îmi cer iertare dacă vă ofensează să vă transmit un salut din Scriptură. O să fiu mai atentă pe viitor, deși eu pot spune ceva, și să vă închipuiți că aș fi bătut vreun apropo.

      • Sora,
       Asa cum v-am spus, am sa va raspund pe scurt. Vorbiti despre ce va da Duhul Sfant. Iata ce va da Duhul Sfant, va repet ce v-am spus mai inainte cu privire la cartea Maleahi. Daca sunteti sub calauzirea Duhului, veti intelege ca nu aveti darul de invatator si veti accepta lamuriri pe care vi le dau si care sunt in accord cu exegeza biblica corecta a multor autori recunoscuti. Cartea Maleahi trebuie luata in contextul istoric. Fiind ultima carte din Vechiul Testament, ea face tranzitia intre Vechiul si Noul Legamant, dar anunta si inaugurarea imparatiei milenare. Maleahi a fost contemporan cu profetii Hagai si Zaharia. Problema zilei atunci era tratarea cu dispret a slujbei la Templu de catre preoti si delasarea spirituala a poporului care se invatasera la divort si la casatoria cu femei pagane, plus minteau, furau, si opresau pe altii. Deci era o stare de apostazie.

       In capitolul 3 versetul 1 Maleahi anunta pe Ioan Botezatorul ca premergator a primei veniri a lui Mesia ca Mantuitor. In versetele 2 si 3 insa este descrisa a doua venire a lui Mesia ca Judecator. “Cine va putea să sufere însă ziua venirii Lui? Cine va rămînea în picioare cînd Se va arăta El? Căci El va fi ca focul topitorului, şi ca leşia nălbitorului. El va şedea, va topi şi va curăţi argintul; va curăţi pe fiii lui Levi, îi va lămuri cum se lămureşte aurul şi argintul, şi vor aduce Domnului daruri neprihănite.”

       Oare la prima Lui venire El a fost “ca focul topitorului”? Dar in Apocalipsa se spune despre mania Mielului. Imparatia va fi inaugurata printr-o judecata fara crutare. Iata deci ca, cartea Maleahi nu este numai pentru vremea bisericii, ci adreseaza trei faze: apostazia israelului, tranzitia spre vremea bisericii prin Ioan Botezatorul si Mesia, si inaugurarea Imparatiei prin judecata.

       Nu ma ofenseaza salutul dvs., nu va cereti atat de multe scuze ca nu este cazul. Va sugerez sa primiti invatatura care Domnul va-o da prin acest blog.

       Linkul de la Facebook nu merge daca nu aveti accont de Facebook sau daca nu sunteti inscrisa in Facebook pe calculatorul care il folositi.

      • Frate, v-am respectat si va respect pana in ultima clipa. Insa cred ca ceea ce incercati sa faceti de cateva mesaje incoace este sa intrati cu bocancii peste constiinta mea, transmitandu-mi, cand mai voalat, cand pe fata, ca daca nu accept fara sa mai comentez ce ziceti pe blogul acesta sunt de partea neocalvinistilor, si ca e imposibil sa va contrazic sau sa va cer lamuriri fara sa ma impotrivesc Duhului Sfant. Sigur ca eu nu am darul de invatator, dar am invatator si acasa, si la biserica mea. Fata de ei dau socoteala, dar in materie de credinta, nici macar acolo nu imi permite Dumnezeu sa ma fac sclava omului si cu atat mai putin sclava unui blog, al dumneavoastra sau al oricui.
       Daca dumneavoastra astfel de cititori va doriti (am constatat, din putina lectura a acestui blog ca nu sunt singura cu care tratati astfel), atunci drum bun. Am unde citi si unde pune intrebari, daca as avea nelamuriri, dar ma gandeam ca sunt altii mai priceputi. Constat ca priceperea poate exista bine-mersi, dar daca nu e asezonata cu bunul simt, nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Sanatate!

      • Ce spuneti nu este adevarat! Dovada este faptul ca v-ati exprimat liber si v-am raspuns la obiectiuni. Hiperbolizati! Va suparati cam tare si cam repede 🙂 Din ce denominatie faceti parte?

    • Frate, va urmaresc blogul de aproximativ 1 an. Deci am citit articolele mentionate mai sus.
     Ati vazut declaratia lui Kenneth Copeland cu privire la reforma? Cum ca ar fi fost o curare demonica? Chiar a declarat ca s-a terminat cu reforma!
     Miscarea carismatica a atras multi in lume si s-a apropiat foarte periculos de biserica catolica.

     • Kenneth Copeland este o ruina, este un vrajitor gata pentru orice compromis. Este un blasfemiator. Nu merit nici o atentie, dar este bine ca l-ai semnalat.

 2. imi puteti va rog da titlul carti scrisa de Paul Washer si James White? Imi pare rau sa aud aceste lucruri despre Paul Washer.

 3. Pingback: Atenție la otrava duhurilor necurate! – ARMONIA MAGAZINE – USA

 4. Când astfel de predicatori si alte persoane doresc construcția de moschei și promovează rasul sfant căderi pe spate dragoste cu Dumnezeu e foarte clar ca sunt distrugătorI ai Cuvântului Lui Dumnezeu semănând în rândul credincioșilor confuzie și dorinta mascata de atragere spre agenda antihristului de uniformizare a religiei. Însă Domnul Isus Hristos ne-a promis ca aleșii lui nu vor fi înșelați sau dacă se rătăcesc și își pierd tăria Domnul îi va cerceta și vor fi păziți și păstrați pentru El. Ce har ca Dumnezeu îi demasca pe cei care se prefac în slujitorii Săi. Nu e de mirare ca Domnul Isus ne spune sa veghem. Și sa invatam o data pentru totdeauna sa trecem totul prin filtru Scripturii. Sa cautam sa cunoaștem pe Domnul și sa ne lipim cu toată inima de El. Suntem noi disperați după El?

 5. Pace, va rog sa-mi indicati ceva material de studiu despre John Bevere si sotia lui, care va avea o conferinta in Bucuresti in iunie 2018! am citit ca promoveaza invatatura de tip new age! Multumesc

 6. Pingback: Actualizare – Roagă-te, nu va fi degeaba! – ARMONIA MAGAZINE – USA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s