Șocant! Infiltrare islamistă intre evanghelici!

Dialogul interconfesional cu musulmanii este marea cursa intinsa evangheliclor. 

Mai jos este o prezentare pe care te rog sa o vizionezi de cateva ori deoarece sunt multe date, iar vorbitorul este foarte rapid. Personajele cheie de data aceasta sunt crislamistul James White si confratii lui neocalvinisti ca Phil Johnson si John MacArthur care sunt mentionati indirect. 

Omul lui James White in Romania este nepocăitul Andrei Croitoru. Secta Magna Gratia si Ninel Lazar sunt prieteni apropiati a acestui impostor spiritual, Croitoru. 

Dar iata prezentarea video cu Brannon Howse care a avut curaj sa dea lucrurile pe faţă. 

 

6 thoughts on “Șocant! Infiltrare islamistă intre evanghelici!

 1. Pingback: Farsa dialogului interconfesional – ARMONIA MAGAZINE – USA

 2. Foarte, FOARTE, bine ca s-a tradus aceasta emisiune a apologetului american Brannon Howse. Asa vor putea si credinciosii evanghelici romani sa inceapa sa inteleaga ce se intampla in REALITATE azi in lume si in Crestinism, din perspectiva averizarilor Bibliei.

  CINEVA TREBUIE SA FIE COMPLET IGNORANT SAU RAU INTENTIONAT CA SA POATA NEGA CRUDUL ADEVAR, IN FATA AVALANSEI URIASE DE DOVEZI PALPABILE SI OBIECTIVE PE CARE LE PREZINTA BRANNON HOWSE SI ALTI APOLOGETI AMERICANI DE TOP CA SI EL IN CARTILE SI DISCURSURILE LOR!

 3. Recent mi-am cumparat un set de 7 carti apologetice excelente a lui Brannon Howse la incredibilul pret de 25 $. Carti noi cu coperta tare…😉

  Daca ar intelege si bietii credinciosi evanghelici / neoprotestanti din Romania la ce agenda ECUMENICA si de “EVANGHELIE” (politizata) SOCIAL – GLOBALISTA au subscris, treptat, CONSTIENTI sau INCONSTIENTI, mai ales incepand cu ultimul deceniu, chiar si majoritatea covarsitoare a liderilor lor din Romania (pastori, profesori de teologie, teologi, etc.) care-si urmeaza modelele din elita neo-evanghelica de peste ocean, n-ar mai avea liniste pana nu s-ar scapa de acesti CARIERISTI OPORTUNISTI, fara chemare si fara ungere si intelepciune divina!

  Pentru credinciosii evanghelici romani sinceri, cei care vor sa GANDEASCA si sa ANALIZEZE BIBLIC lucrurile, le sugerez sa studieze acest material relevant in limba romana:

  GEORGE SOROS și legătura financiar-ideologică cu unii lideri neo-evanghelici americani…
  http://apologeticindex.info/wpn/2017/03/07/george-soros-si-legatura-financiar-ideologica-cu-unii-lideri-neo-evanghelici-americani/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s