Andrei Croitoru minte din nou! Isteria pe Facebook a lui Croitoru si slujbasilor lui; abominatiile lui Cruceru

Nota importanta: ma rog constant pentru persoanele in discutie din acest articol

James White Crislamistul cu Andrei Croitoru


Ce am spus eu

In articolul trecut, eu doar am introdus pe scurt un video care deconspira infiltrarea islamista facilitata de James White, eroul lui Andrei Croitoru. Am mai spus că in video John MacArthur si Phil Johnson sunt mentionati indirect fiindca l-au aparat pe James White. Felul cum infiltrarea islamista se desfasoara este descrisa in video, nu o spun eu. Apropo, faceti-va o favoare si vizionati videoulEste una dintre cele mai bune documentari pe subiectul care il discutam. 

Minciuni si distorsionari stil Croitoru. Isterie pe Facebook ca in Efes in secolul I

Cuvintele acestea i-au umplut de mînie, şi au început să strige: ,,Mare este Diana Efesenilor!” Toată cetatea s’a tulburat. Au năvălit cu toţii într-un gînd în teatru... (Fapte 19:28-29)

Intr-un articol am aratat, cum Croitoru, fară nici o mustrare de constiinta a mințit cu privire la ce am scris despre crislamistul James White; iar acum pe Facebook o face din nou (vezi aici). Acum au navalit cu comentarii o multime de slujbasi a lui “Dimitrie” Croitoru, ca si efesenii in amfiteatru. 

Pentru servilii comentatori de pe FB a lui Croitoru, ADEVARUL nu are valoare ci ce decide Croitoru ca ei sa intelaga.

Au venit in apararea lui Croitoru chiar profesori de teologie de la Universitatea Emanuel Oradea. E o problema serioasa! Vom revenii asupra ei in articol.

Distorsiune Croitoru: “Dacă “Infiltrare islamistă” înseamnă John MacArthur și Phil Johnson atunci cineva are probleme de raționare foarte grave.”

Rapsuns: Nu a spus nimeni ca infiltrarea islamista este MacArthur si Johnson, ci ca ei l-au aparat pe J. White. Minti Croitorule! 

Manipulare Croitoru: “Nu mi-au mers nici mie toate lucrurile grozav dar nu o să-mi construiesc o lucrare pe eșecurile sau frustrările mele legate de niște indivizi care nu au reușit să mă înțeleagă sau să mă accepte.

Rapsuns: Ti-ai construit “o lucrare” prin autopromovare pe social media dusa la apogeu. Niciodata Croitoru nu va fi inteles sau acceptat in timp ce practica minciuna, distorsiunea, narcisismul si compromisul doctrinar.  

Minciuna Croitoru: “Sub aparenta corectitudine doctrinară (pentru care eu militez) se pot ascunde cele mai monstruoase păcate și cele mai mârșave motivații. Dar pe acestea le va judeca Dumnezeu.”

Raspuns: Minti cu obraznicie! Nu militezi pentru corectitudine doctrinara. Te faci ca uiti de marele adulterin si eretic Karl Barth, de oribilul carismatic Matt Chandler, de neomarxistul Tim Keller, crislamistul Emanuel Contac, si iconite; toate le-ai promovat pe Facebook. Teme-te sa vorbesti de judecata lui Dumnezeu! 

Vedeti dovezi la sfarsitul articolului.

Ce fel de decan este Marius Cruceru pentru Universitatea Emanuel din Oradea?

Am evitat sa-l expun pe Marius Cruceru deoarece ca si decan reprezinta Universitatea Emanuel din Oradea, o institutie pentru care am toata aprecierea. Dar toate au o limita. A uitat Marius Cruceru abominatiile verbale rostite impotriva lui Dumnezeu in predica sa din 2015? Vezi aici. Ma intreb de ce il mai tin ca decan si ca si cadru profesoral la Universitatea Emanuel. 

Cruceru a fost ucenicizat de apostatul crislamist Danut Manastireanu. Cruceru este prieten cu crislamistul Emanuel Contac. Cruceru continua sa foloseasca un limbaj scarbos asa cum a facut de multe ori pe postarile lui. De fapt Marius Cruceru este doar ziarist de Facebook. Asta o spun ca o realitate, nu ca o ironie.  

Marius Cruceru raspunde pe postarea FB lui Croitoru cu privire la mine: “Trebuie sa facem un club al indexatilor acestui adevarat rinichi al bisericii, organ filtrant de erezii si eretici, adevarat intestin gros eclesial” (sursa)

Comentariul meu: Cruceru nu a spus nimic despre faptul ca dovezile aduse pe blogul ioan8 despre James White si neocalvinisti sunt adevarate. Doar a facut un atac la persoana grotesc. Oare cand Domnul Isus si apostolii expun erezii si eretici, sunt bagati la categoria aceasta? Esti abominabil Marius Cruceru! Teme-te de Dumnezeu si pocaieste-te in sac si cenusa. 

De ce oare profesorul Corneliu Simuț se coboara la nivelul lui Cruceru si Croitoru? 

Il stiu pe profesorul Simuț din acreditarea postata pe website-ul Universitatii Emanuel. Sunt convins ca este un om integru si un teolog capabil. Are cateva doctorate: Prof. univ. dr. habil. Corneliu C. Simuț, PhD, ThD, DD.

Si totusi Simuț dezamageste prin comentarile facute pe Facebook a lui Croitoru. Un profesor de talia lui nici macar nu trebuia sa intervina in discutile lansate de mincinosul Croitoru. 

Am sa enumar cateva comentarii ale profesorului Simuț, insotite de raspunsul meu. 

Corneliu Simuț Dialogul cu musulmanii nu e interconfesional; asta în primul rând. În al doilea rând, se poate vorbi despre un dialog interreligios eventual care, apropos, nu e doar de dorit, ci absolut necesar.”

Raspuns: Conceptul de dialog interconfesional este definit corect deoarece fiecare religie are confesiunea ei. Se foloseste in mod curent termenul de confesiuni religioase. Asta presupune ca toate confesiunile nu sunt la fel. Nu este nevoie de dialog interconfesional/interreligios. Domnul Isus si apostolii nu au sustinut dialoguri interreligioase ci au combatut aberatii, devieri si erezii. Domnul Isus si apostolii nu au invitat niciodata pe oponentii lor sa tina expuneri la ucenici si biserica. 

Corneliu Simuț: Da, l-am primit între timp. Mulțumesc. Man, unii chiar vorbesc să se afle-n treabă.”

Raspuns: Ma asteptam la profesorul Simuț sa demonstreze ce afirmatii a facut Brannon Howse “doar ca sa se afle in treaba”. Eu stiu ca Simuț poate mult mai mult, dar sunt dezamagit ca a vorbit asa probabil ca sa placa audientei.  

Corneliu Simuț: “Păcat… Îl mai țineți minte pe Dan Senzaționescu? Na, avem și noi măcar unul…”

Raspuns: Il rog pe profesorul Simuț sa demonstreze mie si cititorilor in ce fel umblu dupa senzational. Domnul foloseste acest blog de apologetica intre romanii din lumea intreaga. Eu nu ii raspund profesorului Simuț cu epitete ci cu logica. 

Tu să rămîi în lucrurile, pe cari le-ai învăţat şi de cari eşti deplin încredinţat, căci ştii dela cine le-ai învăţat: din pruncie cunoşti Sfintele Scripturi, cari pot să-ţi dea înţelepciunea care duce la mîntuire, prin credinţa în Hristos Isus. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentruca omul lui Dumnezeu să fie desăvîrşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună (2 Tim 3:12-17). 

 

Dovezi postarilor lui Andrei Croitoru, Marius Cruceru si Corneliu Simut

 

 

 

Ereticii si apostatii promovati de Andrei Croitoru

 

7 thoughts on “Andrei Croitoru minte din nou! Isteria pe Facebook a lui Croitoru si slujbasilor lui; abominatiile lui Cruceru

 1. Pingback: De cine ascultăm și ce învățătură urmăm? – ARMONIA MAGAZINE – USA

 2. Draga frate Paul,
  Intervin rar cu comentarii, dar simt aici ca trebuie sa scriu. Am citit comentariile postate de dv. in articol intre diverse personaje, pe evitabilul FB. Ar fi trebuit sa ma revolt! Dar am zambit. De ce? Pentru ca stiu ca timpul este cel mai bun decantor. De aceea Domnul ne cere indelunga rabdare. Cu ani in urma am fost sunat la 10.30 seara de cineva care imi facuse un mare rau. M-a rugat sa il primesc in vizita cat mai urgent. Urma sa vina – nu singur – ci impreuna cu un alt frate si cu un om al lui Dumnezeu. La acea intalnire (in patru) mi-a cerut iertare cu lacrimi pentru miselia comisa fata de mine, spunand ca a fost manipulat si ca acum vede lucrurile clar. La fel mi-a spus si insotitorul sau, in fata omului lui Dumnezeu cu care venisera, si care stia toata povestea…
  Am citit in articolul dv. replici intre “derbedei evanghelici” – scuzati expresia. Pe unul il cunosc, dar – din teama de a gresi – nu l-am avertizat de aceasta la timpul potrivit. Nu cred ca am gresit, nu trebuie sa fim grabnici la mustrare.
  Frate Dan, nu exclud posibilitatea ca dv. sa “suflati in iaurt”. Dar traim vremuri in care apologetii nu prea dau gres… Dupa o ploaie de reactii viscerale la adresa apologetului, se dovedeste ca acesta a avut dreptate. Dar nimeni nu-si cere (macar) scuze…
  Va recomand sa zambiti! Domnul ne spune sa ne bucuram in prigoana. Si atunci cand ni se rapeste bunul nume…. Si cand suntem calomniati… Derbedeii care abuzeaza de Numele Domnului vor fi spulberati ca pleava… Cat de “civilizat” si cat de “politicos” a fost Fiul lui Dumnezeu in coborarea Sa pe pamant? Nici una, nici alta, El a fost – doar – plin de (neinteleasa) dragoste! Politetea invocata de “derbedeii evanghelici” este doar un jalnic si incompatibil substitut al dragostei… Nu putem sa iubim, suntem politicosi… 😦

  • Draga frate George

   Ma bucur sa mai aud de la tine. Te asigur ca Domnul Isus mi-a pus mijlocire pe inima; ma rog ca Domnul sa ii recupereze. Cand mai poti mai scrie-mi personal.

   Cu dragostea Domnului

   Paul

 3. Destul de trist ca acest Andrei C a inceput sa o ia pe aratura. Intr-una din postarile sale acesta spunea ca nu in modul in care actioneaza el se castiga popularitate intr-un cult. Lucrurile nu stau asa. Pentru ca, noi toti stim ca multi predicatori vor sa castige doar in ochii unui numar limitat de oameni din gruparea lor. Ori in gruparea respectiva castigi teren cand ataci persoane din alte alte grupari, fie ele si din denominatia ta. Sincer, cand am vazut prima data poza aceea cu doi barbati la profil, nu stiam ce sa cred. Apoi, am realizat ca e vorba de fratele Andrei Croitoru si “teologul” J. White si nu poate fi ceea ar putea crede cineva la prima vedere. In orice caz, e dezolant sa vezi ca un pretins slujitor il aduleaza atat de mult pe J. White incat isi pune poze cu el la profil, in loc sa-si puna cu familia…
  Apoi, o alta dezamagire. Citind aceasta postare remarc ca aici nu e vorba de acest Croitoru ci in discutie s-au amestecat si oameni precum Cornelius Simut, fost rector la Universitatea Emanuel pt o bucata de vreme.

  Nu credeam ca el ar putea emite astfel de puncte de vedere, expuse de dvs in aceasta postare. Domnul sa aiba mila de ei, faptul ca va rugati pentru ei este cel mai bun lucru pe care il puteti face, pe langa faptul ca mai trageti cate un semnal de alarma, cand unii frati de-ai nostri imbratiseaza doctrinele unor americani care nu predica intru totul adevarul Scripturii, ba uneori il si distorsioneaza cu buna stiinta.

 4. MAJORITATEA COVARSITOARE A LIDERILOR EVANGHELICI ROMANI SUNT APROAPE COMPLET IGNORANTI FATA DE TEMELE APOLOGETICE CONTEMPORANE SERIOASE SI DE MARE ACTUALITATE IN CONTEXTUL INTERNATIONAL.
  INSA UNII DIN EI, CA SI CEI PREZENTATI AICI, ISI ASCUND SEMIDOCTIA EVIDENTA, IN CEEA CE PRIVESTE APOLOGETICA CONTEMPORANA, IN SPATELE UNUI PENIL SI SCARBOS ATAC AD HOMINEM, FARA A PREZENTA NICI O TRATARE A FONDULUI PROBLEMEI INDICAT IN ARTICOLELE LUI PAUL DAN. Tipic, tipic pentru (neo)-farisei si carturari!

  Ceea ce ma socheaza nu este marlania si IMPOSTURA cu care pseudo-apologetul “PINOCCHIO” CROITORU manipuleaza si rastalmaceste ceea ce fratele Paul Dan a spus (lucru atata de clar si de simplu de inteles), ci ineptiile acestui “profesor universitar doctor, etc.” CORNELIU SIMUT de la Universitatea Emanuel Oradea!

  Cum adica, stimabile profesor CORNELIU SIMUT, dialogul cu musulmanii (mai ales in contextul prezentat aici!!!) NU e INTERCONFESIONAL…!?!? Pe ce planeta traiti ?!? Si un copil de clasa a IV -a pricepe asta!

  Profesorul universitar de teologie CORNELIU SIMUT spune despre prezentarea apologetului american Brannon Howse (cea postata recent de Paul Dan cu subtitrare in romana), ca “unii vorbesc sa se afle in treaba”! 😂😁😃 Normal ca fariseul, carturarul Corneliu Simut nu pricepe! Nici nu vrea! Va spun eu ca “profesorul” Corneliu Simut HABAR, dar HABAR nu are de temele pe care le-a prezintat apologetul Brannon Howse acolo!

  Corneliu Simut si daca mai traieste 100 de ani nu va avea citite atatea carti de teologie si apologetica cat a citit Brannon Howse intr-un sfert din activitatea lui de cercetare.

  Cat despre onorabilul “profesor” CRUCERU, ramanem fara cuvinte! Acesta are limbajul libidinos al unui autopsier de la Dorohoi, beat critza de la spirtul sanitar Mona. Dar sa nu ne mire! El este doar un discipol al maestrului MANASTIREANU, cel cu gura “aurita” 😉 cand e vorba de a-si revarsa frustrarile acumulate pe crestinii evanghelici sinceri care sunt fideli Bibliei si nu spiritului veacului si agendei companiei globaliste “VIZIUNEA LUMEASCA” (W.V.) !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s