BREAKING NEWS! SUA se retrage din pactul nuclear cu Iran- posibile implicatii profetice

Posibila aliniere profetica Ezechiel 38-39? 

Statele Unite se retrage din pactul nuclear cu Iran
răsturnand lucratura murdara anti-Israel a lui Obama si Uniunii Europene facuta in 2015

In timp ce multi evanghelici din Romania si din alte parti se delecteaza pe Facebook cu mancaruri alese, filozofii umaniste, pedalari pe bicicleta, si aventuri montane, scena mondiala fierbe cu evenimente riscante. De curand Israelul a scos din Iran, spre stupefactia Iranului, doua masini pline de documente care dovedesc ca Iranul a calcat acordul international de neproliferare nucleara (vezi aici).

Pe de alta parte, Statele Unite a rupt astazi acordul de neproliferare nucleara cu Iranul (vezi aici). Bineinteles ca Obama anticrist si Uniunea Europeana obiecteaza. 

Mai mult, Israelul este gata de razboi cu Iranul pe teritor sirian deoarece acesta inainteaza incet dar sigur spre Israel prin agresiunea teroristilor Hezbolla din Liban si prin trupele care le au in Siria (vezi aici). 

Posibile implicatii profetice, dar cui ii pasa?

Daca cititi cu atentie acest subtitlu veti vedea ca am scris posibile implicatii profetice. Uratorii de profetii biblice de abia asteapta sa te acuze ca faci speculatii profetice. Zic din nou, cui ii pasa de ce spune Scriptura cu privire la Orientul Apropiat, cand ascultarea de Calvin a dus o mare parte din biserica la ignorarea voita a profetiilor! Pe deasupra, viata este frumoasa cand ai ce iti trebuie, te lauzi pe Facebook si mai ai si servili admiratori de vedete evanghelice. 

Totusi asistam la o aliniere a Iranului cu Rusia, Siria si Turcia in prim plan impotriva Israelului. Sultanul Erdogan al Turciei este cel mai mare dusman personal al Israelului. Este posibil sa se alieze cu ei Libia, Etiopia.

Este vreun text profetic care vorbeste despre o invazie a Israelului de catre confederatia de tari aratata mai sus? Da, in Ezechiel capitolele 38-39. Sper ca la inceputul saptamanii viitoare sa public pe blog un rezumat explicativ acestor doua capitole profetice.

Iti sugerez sa te uiti pe aceste articole in weekend. Descifrand Apocalipsa, Descifrand cartea Daniel

Cuvîntul Domnului mi -a vorbit astfel:  ,,Fiul omului, întoarce-te cu faţa spre Gog, din ţara lui Magog, spre domnul Roşului, Meşecului şi Tubalului, şi prooroceşte împotriva lui!
Şi spune: ,Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: ,Iată, am necaz pe tine, Gog, domnul Roşului, Meşecului şi Tubalului! Te voi tîrî, şi-ţi voi pune un cîrlig în fălci; te voi scoate, pe tine şi toată oastea ta, cai şi călăreţi, toţi îmbrăcaţi în chip strălucit, ceată mare de popor, care poartă scut şi pavăză, şi cari toţi mînuiesc sabia;
împreună cu ei voi scoate pe cei din Persia, Etiopia şi Put, toţi cu scut şi coif:  Gomerul cu toate oştile lui, ţara Togarmei, din fundul miază-noaptei, cu toate oştile sale, popoare multe împreună cu tine!

Pregăteşte-te dar, fii gata, tu, şi toată mulţimea adunată în jurul tău! Fii căpetenia lor!
După multe zile, vei fi în fruntea lor; în vremea de apoi, vei merge împotriva ţării, ai cărei locuitori, scăpaţi de sabie, vor fi strînşi dintre mai multe popoare pe munţii lui Israel cari multă vreme fuseseră pustii; dar, fiind scoşi din mijlocul popoarelor, vor fi liniştiţi în locuinţele lor.
Iar tu te vei sui, vei înainta ca o furtună, vei fi ca un nor negru care va acoperi ţara, tu cu toate oştile tale, şi multe popoare cu tine.” Ezechiel 38:1-9

4 thoughts on “BREAKING NEWS! SUA se retrage din pactul nuclear cu Iran- posibile implicatii profetice

 1. Ma infior de precizia profetica a celor relatate mai jos cand ma gandesc doar la evenimentele importante din istoria poporului evreu de la Holocaust, infiintarea Statului Israel in 1948, exodul evreilor din toata lumea spre Israel, etc. si pana azi.

  “După multe zile, vei fi în fruntea lor; în VREMEA DE APOI, vei merge împotriva ţării, ai cărei locuitori, SCAPATI DE SABIE, vor FI STRANSI dintre MAI MULTE POPOARE pe munţii lui Israel cari MULTA VREME fuseseră PUSTII; dar, fiind SCOSI DIN MIJLOCUL POPOARELOR, vor fi LINISTITI în locuinţele lor.
  Iar tu te vei sui, vei înainta ca o furtună, vei fi ca un nor negru care va acoperi ţara, tu cu toate oştile tale, şi multe popoare cu tine.” Ezechiel 38:1-9”

 2. Pingback: BREAKING NEWS! SUA se retrage din pactul nuclear cu Iran! – ARMONIA MAGAZINE – USA

 3. R zice: Imi place asta la matale.
  Unii petrec cum pot, iar dumneata stai sa cauti ce fac ei.

  ioan8 raspunde: Ai citit versetele astea de mai jos? Cui ii pasa ca oamenii o duc bine. Dar celor treziti ne pasa ca cei credinciosi o duc bine fara sa realizeze momentele istorice in care se afla, neglijand profetiile, evenimentele viitoare si revenirea Domnului.
  “mâncau, beau, se însurau şi se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie; şi a venit potopul şi i-a prăpădit pe toţi. Ces-a întâmplat în zilele lui Lot, se va întâmpla aidoma: oamenii mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, zideau, dar, în ziua când a ieşit Lot din Sodoma, a plouat foc şi pucioasă din cer şi i-a pierdut pe toţi. Tot aşa va fi şi în ziua când Se va arăta Fiul omului” (Luca 17:27-30).

  “In timp ce multi evanghelici din Romania si din alte parti se delecteaza pe Facebook cu mancaruri alese, filozofii umaniste, pedalari pe bicicleta, si aventuri montane, scena mondiala fierbe cu evenimente riscante.”

  R zice: Riscante pentru cine?

  ioan8 raspunde: riscant in primul rand pentru tine, pentru ca dupa cum scrii dovedesti ca nu esti in Duhul. Te deranjeaza adevarul. Vezi, sa vii cu noi obiectiuni, dar iti spun dinainte nu am timp sa iti mai raspund mai ales ca esti rau intentionat.

  R zice: Daca nu mai serveste cineva creveti la gratar, crezi ca Rusia isi va inceta actiunile?

  ioan8 raspunde: Rusia va fi desfintata in acord cu ce spune Ezechiel 38-39. Pana atunci e bine sa fim documentati, ca asa vrea Domnul.

  R zice: La 3, scoatem barna din ochi: 1, 2, 3…

  ioan8 raspunde: A cui barna? Cred ca ai un moment de incoerenta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s