ACTUALIZARE: Cine este Teodor Baconschi in realitate? Romani aparati-va familia! Iesiti la vot!

Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. Iacob 5:16

Actualizare! Teodor Baconschi arata a fi un agent al schimbarii graduale spre o directie vrută de elite. In plus, el pledeaza subtil pentru Roma. Trece drept crestin Ortodox conservativ si foarte erudit. Da, Baconschi este un mare erudit dar in acelas timp este un expert in nuanțarea lucrurilor pana acolo ca face afirmatii necrestine si neortodoxe. El a declarat ca este deacord cu parteneriatul civil homosexual la un moment critic cand urmeaza referendumul pentru familie. Vezi aici si aici.

El afirma in mod fals ca referendumul pentru familie va diviza si mai mult societatea, ca si cand Romania ar avea o minoritate semnificativa de homosexuali si asta va creea tensiune sociala. In realitate in Romania homosexualitatea nu este un fenomen in sine dar in Romania avem deaface cu o propaganda uriasa pro-homosexuala condusa de decazutii lui Soros

Baconschi a tradat crestinismul si a tradat Ortodoxia. Biserica Ortodoxa este impotriva parteneriatului civil homosexual. Lucian Balanescu este un ardent sustinator a lui Baconschi pe facebook. Se vor lepada Balanescu cat si multi tineri evanghelici de Baconschi?  

Votul in favoarea familiei traditionale de pe 7 octombrie anul acesta, este cel mai important vot in Romania de la Revolutie incoace. Folositi toate mijloacele de mediatizare pentru a chema oamenii la vot.

Cheama-ti prietenii la vot prin facebook, twitter sau instagram. Da link-ul acestui articol la toti cunoscutii tai!

Pastori si lideri de biserici, chemati la vot congregatiile unde slujiti. 

Romanii din diaspora cu drept de vot, faceti-va partea fatza de natiune si fatza de Dumnezeu. 

Frati si surori ai rugaciunii, rugati-va si postiti. 

Doamne ajuta, Doamne da izbanda! 

13 thoughts on “ACTUALIZARE: Cine este Teodor Baconschi in realitate? Romani aparati-va familia! Iesiti la vot!

 1. Pingback: Români, apărați-vă familia! Ieșiți la vot! | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”

 2. Mă bucur că i-ați dezvăluit caracterul urât lui Baconschi.
  Iată ce declara despre fosta ministră (sprijinită de Băsescu) Elena Udrea, ca să se pună bine cu conducerea de atunci a țării:
  “Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace”
  Sursa: https://www.cotidianul.ro/baconschi-catre-udrea-elena-trebuie-sa-fac-eforturi-monumentale-sa-nu-cad-sub-farmecul-tau/

 3. Pingback: Cine este Teodor Baconschi in realitate? Romani aparati-va familia! Iesiti la vot! – ARMONIA MAGAZINE – USA

   • Baconschi fiind un teolog “ortodox”, are ca si fariseii de alta data cunostinte de “teologie” (de “traditie” care denatureaza reinterpretand adevarul Scripturii), dar el NU are cunostinte de teologie biblica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s