Romania NU ESTE un lagar de reeducare sexo-marxista al Uniunii Socialiste Europene!!!

El zice în inima lui: ,,Dumnezeu uită! Îşi ascunde Faţa şi în veac nu va vedea!“
Scoală-Te, Doamne, Dumnezeule, ridică mîna!
Nu uita pe cei nenorociţi!

Psalmul 10:11,12

Uniunea Europeana este lagar socialist mai periculos ideologic decat fosta Uniune Sovietica

Fosta Uniune Sovietica impunea un ateism primitiv care nu a putut sa cotropeasca complet mintile oamenilor. Cetatenii obijnuiti s-au refugiat in cultura populara, altii in literatura si filozofie, iar credinciosii s-au refugiat in partasia reala cu Domnul Isus si cu fratii. 

Pe de alta parte, odioasa anticrista Uniunea Europeana prin ideologia de gen vrea sa demoleze identitatea data de Dumnezeu omului prin creatie. Aceasta identitate nu este o vorba in vant ci garantia ca fiecare persoana sa poata functiona normal in familie si societate. Demonii socialisti europeni vor sa desfigureze componenta psihologica umana pentru ca cei invinsi de ideologia de gen sa poata fi directionati dupa cum vor acesti monstrii, si mai mult, sa faca posibila posesiunea demonica in masa.   

Iohanis nu a facut absolut nimic bun pentru Romania, dar acum este mare ideolog de gen 

Nu cred ca in istoria conducerii Romaniei a fost cineva mai absent si incapabil ca si Klaus Iohannis. Dar acest om absent si incapabil, un Obama al Romaniei, este lacheul Uniunii Europene. Prin mica armata de mercenari sexo-marxisti cu care se lauda in clipul de mai jos, Iohannis este pus pe reeducarea fortzata a romanilor in acord cu diktatura sexo-marxista de la Bruxelles. 

Orban maghiarul a dat o lectie usturatoare diktaturii socialiste europene din care ar trebuii sa invete si Romanii 

https://www.foxnews.com/world/hungary-bans-gender-studies

Perversii de la Uniunea Europeana impreuna cu anticristul Soros au primit o palma zdravana de la Ungaria prin Orban, cand acesta a suspendat studiile de gen in Ungaria in numai 24 de ore! Deci se poate oprii decimarea psihologica a populatiei cand cineva slujeste țara lui si nu putreziciunea morala a Uniunii Socialiste Europene. Orban a spus-o foarte simplu, pe intelesul oricui; promovarea egalitatii de gen in stil contemporan este o ideologie si nu o stiința. Ca atare, fondurile pentru astfel de aberatii au fost redirectionate pentru studii stiințifice reale. 

Rezistați in mod pasnic la nivel național diktaturii ideologiei de gen impusa de Uniunea Socialista Europeana!

4 thoughts on “Romania NU ESTE un lagar de reeducare sexo-marxista al Uniunii Socialiste Europene!!!

  1. Bravo, frate Paul Dan! Tot ce ai spus in articol este adevarat. In sfarsit un om care gandeste, si intelege situatia. Majoritatea pastorilor din Romania sunt azi doar niste marionete ametzite, niste tonomate de scos pe banda discursuri si predici motivationale, atot-pozitiviste, presarate cu glume idioate si povestiri oligofrenice siropoase si plangacioase pentru nivelul pre-scolar. NU mai vor sa gandesca, si imprima cultura aceasta postmodernista a irationalului , indobitocirii in masa, a cultivarii emotionalului, pragmatismului cultural, pana si enoriasilor lor ca ca astfel, cica, “Biserica sa impacteze societatea contemporana”.

    Pai i-o impactat agenda marxismului cultural al U.E. de le-o zburat si penele si fulgii! DAR TOT NU REALIZEAZA MAJORITATEA DIN EI CE ESTE U.E. SI CARE E AGENDA EI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s