Uite Balanescu, nu e Balanescu!

Lucian Balanescu, asa zis pastor de tineret, dispare de pe facebook cand face vreo prostie. Spre exemplu acum contul lui de facebook nu este accesibil. El si copii mici si rai cand fac ceva urat se ascund. Balanescu nu este un copil dar se manifesta ca un adolescent caruia ii s-a dat prea multa importanta. Pentru acum, va recomand acest articol foarte relevant. Voi revenii sper cat de curand asupra cazului Balanescu.

Red. NewsNet Creştin: Domnule pastor Tony Berbece, sunteţi un slujitor al Evangheliei cunoscut cititorilor noştri şi nu numai, atât prin prisma articolelor pe care le scrieţi aproape zilnic, cât şi prin stilul dinamic în care păstoriţi biserica Profides, prin implicarea în activitaţi de evanghelizare stradală sau prin prezenţa la tot felul de evenimente muzicale în Bucureşti şi în alte localităţi. Spuneţi-ne când, cum şi mai ales de ce credeţi că aţi ajuns să fiţi persiflat public de pastorul Lucian Bălănescu pe pagina acestuia de Facebook, să fiţi menţionat atât de des de acesta cu tot soiul de etichete başcălioase ca “pastor lăutar”, “pastor fanatic” şi lista poate continua? Aţi avut vrodata vreun conflict cu acesta, ceva mai vechi care s-a “reactivat” în ultima vreme?

Tony Berbece: Aș dori să încep acest interviu, ce-i drept nedorit, dar necesar, prin a vă mulțumi și prin a vă felicita pentru implicarea în “înmulțirea pâinilor”, așa cum numesc eu misiunea de a răspândi Cuvântul, fie scris, fie vorbit. Cu privire la domnul Lucian Bălănescu aș dori să vă spun că nu-l cunosc personal, nu-mi aduc aminte să-l fi întâlnit vreodată. M-am trezit efectiv cu o mulțime de jigniri și denigrări din partea lui, pur și simplu din senin. Doresc să afirm că am o relație foarte bună cu credincioșii din Buna Vestire, Biserică în care acesta este implicat. Două proiecte foarte dragi mie, videoclipurile pieselor “Dragostea” și “Orice copil” sunt create cu oameni frumoși ai acestei Biserici, am colaborat pentru seri de tineret și pentru cel puțin un eveniment organizat pentru tot Bucureștiul. Deci, nu sunt în niciun conflict nici cu Lucian, nici cu Biserica din care face parte. Așadar nu-i înțeleg ieșirile în decor în ceea ce privește persoana mea.

Continuare aici: http://newsnetcrestin.blogspot.com/2018/12/despre-jocurile-murdare-si-la-propriu.html

2 thoughts on “Uite Balanescu, nu e Balanescu!

  1. Inca o dovada ca istetimea, cunostintele si slefuirea intelectuala sunt nimic in comparatie cu smerenia. L. B. este unul din copiii teribili care au sarit peste faza de ascultare / ucenicie, fiind propulsati / unsi ca mici sefi in biserica. Impetuozitatea acestor creatii ale neoprotestantismului modern se manifesta in diferite forme: doborarea pastorului senior, cultul personalitatii, dorinta de dominare, sfasierea celor pe care ii percepe slabi (ex. Berbece), batjocorirea ortodoxiei, etc. Individul este pe val. Dar ce e val, ca valul trece…
    Peste cateva zeci de ani, nimeni nu isi va aduce aminte de el. Va disparea si experimentul de biserica initiat de seful lui, V.T. Catedrala si ortodoxia insa vor putea fi regasite in acele vremuri viitoare, ca simbol al perenitatii. Personal, sunt satul de inovatiile, mancatoriile si dezonorarea Numelui Domnului pe care le vad prin bisericile “mantuitilor”…
    Proba timpului va va convinge…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s