Iohannis si Satan bisexualul cunoscut ca si Baphomet

Fiul lui Dumnezeu S’a arătat ca să nimicească lucrările diavolului. 1 Ioan 3:8

Cine este Baphomet?

Baphomet a fost descris de un ocultist francez pe nume Alphonse Louis Constant. Acesta a desenat o figura hidoasa, malefica, monsturoasa, care este o creatura hibrida parte ţap, parte barbat, parte femeie. In esenţa partea umana este bisexuala, dar integrata cu un animal. La aceasta reprezentare a iadului se inchina cei mai mari ocultisti ai lumii in prezent.

Baphoment este batjocorirea creatiei lui Dumnezeu, amestecul dintre barbat, femeie si animal. Aceasta abominatie execrabila se afla in spatele ideologiei de gen. Deaceea duhul Satanei vine si pune in mintea unora care sunt barbati ca vor sa fie femei, sau unelor femei ca vor sa fie barbati, iar altii vor sa fie hermafroditi- barbat si femeie in acelasi timp.

Multi dintre liderii lumii care promoveaza ideologia de gen stiu ca in spate este duhul lui Baphomet dar masele de oameni nu au idee.

Nu cred ca Iohannis stie ce face, dar cred ca Iohannis stie ce face 

Nu cred ca Iohannis stie relatia dintre ideologia de gen si abominatia Baphomet. Dar Iohannis stie ce face, adica el slujeste intereselor sefilor de la Uniunea Europeana care multi sunt adoratorii lui Baphomet. Faptul ca Iohannis a jignit brutal milioane de crestini arata clar cu cine Romania are de-a face. Rugati-va pentru Iohannis ca Domnul sa ii mantuie sufletul! 

Ideologia de gen este cea mai periculoasa amenintare la adresa umanitatii si a Romaniei

Natiuni cotropite de Nazism sau Comunism mai au sanse de recuperare. Oameni indobitociti de ideologia de gen (cu exceptii) nu se vor mai recupera niciodata. Ideologia de gen va fi una din doctrinele lui Anticrist in timpul necazului cel mare. A rezista pasnic ideologiei de gen in Romania este pur si simplu salvarea natiunii.

Replici pe masura date lui Iohannis

Pastorul Baptist Sami Tutac ia o pozitie ferma impotriva abuzului lui Iohannis. Indemn ca si ceilalti lideri evanghelici sa-si spuna cuvantul cu respect dar ferm.

M-a impresionat luarea de pozitie a purtatorului de cuvant B.O.R., Vasile BănescuFelicitari! Biserica Ortodoxa are oameni bine instruiti. La fel de documentat si articulat este si Episcopul Huşilor, Ignatie. Asociatia ProVita are un indemn excelent ca Iohannis sa nu fie votat ca presedinte la realegeri in noiembrie. Citez: “Pentru modul INFAM în care președintele României ne-a tratat, vom răspunde cum se cuvine la alegerile din noiembrie. Datoria creștinului este de a fi smerit și blând – nu de a fi prost. Dimpotrivă.”

11 thoughts on “Iohannis si Satan bisexualul cunoscut ca si Baphomet

 1. Pingback: Iohannis și Satan Bisexualul, cunoscut acum sub numele Baphomet – Revista ARMONIA – Saltmin Media

 2. web.archive.org/web/20190323145852/https://dininimapentrutine.com/2016/05/03/marsul-invierii-aduna-toate-confesiunile-laolalta/

  Samy tutac = ecumenism

  • Sunt câteva lucruri care ne îndreptățesc să luăm atitudine… pozitivă.
   Mântuitorul zicea într-o împrejurare “Vă spun că, dacă vor tăcea ei, pietrele vor striga.” Domnul se așteaptă ca noi creștinii să fim lumină, mai ales o lumină a învierii Domnului, îndeosebi acea zi de sărbătorire a evenimentului acesta, între oameni. Să fim acolo unde sunt “ei” și mai ales atunci când “ei” caută lumina. Acolo, în acel timp în care se proclamă Învierea lui Isus, e bine să fim la îndemâna oamenilor să ne vadă și să ne poată întreba sau/și să le putem spune un cuvânt din partea Domnului, din Evanghelia Sa.

 3. Uneori e dificil să avem un punct de vedere înțelept. Dar, fără îndoială, pentru majoritatea creștinilor noștri este destul de clar că chestiunea politicii de gen și a LGBTQ (impuse în mod arbitrar și abuziv în societate de mai marii U.E. și nu numai) are rădăcini satanice. De altfel, ca și demersul lor de a pune “pumnul în gură” democrației, a libertății de exprimare (îndeosebi creștinismului) prin instalarea unor pârghii instituționalizate gen Barnevernet, CNCD (vezi în România) a dictaturii “politically correct”, de tip “big brother”.
  Numai că acum, frate Paul, ai pus punctul pe i, identificând rădăcina acestor aberații în ocultism (un spiritism gen Baphomet), un idol satanic reprezentativ, “stăpân” peste unii slujitori sus-puși în diferite țări și foruri politice decizionale, orbiți sau atașați doctrinelor oculte, lucrând astfel împotriva propriilor lor popoare. Odată identificată mai bine situația secularizată în mijlocul căreia trăim, se impun niște măsuri strategice dpdv spiritual (Efeseni 6:12) la nivel de culte.

 4. Gând personal,
  … referitor la Catedrala franceză in flacări……. caricaturiştii francezi care au murit ziceau guvernele Europei la datorie .. il jignisera pe Mahomed .. dar este unanim cunoscut că ei au raspândit cea mai PROFANATOARE CARICATURĂ a tuturor timpurilor la adresa SFINTEI TRINITATI vizavi de HOMOSEXUALITATE … NIMENI din GUVERNUL FRANŢEI sau a UE nu a comentat, dar au fost toţi , inclusiv aşa zisul creştin Johannis de România, la înmormântarea acestor BATJOCORITORI de DUMNEZEU, pe care i-au declarat eroi ai umanităţii .. dar oare DUMNEZEUL CREŞTINILOR se lasă sa fie BATJOCORIT ??? NICIDECUM … ! Vai de cei ce nu se pocăiesc .. căci este scris: Dumnezeu este un foc mistuitor .. !

 5. Pastorul adventist, Cornel Darvasan, s-a casatorit cu fata care facea emisiune la televiziunea adventista, Ramona Ghioalda (32 de ani) si a facut o nunta ca in povesti:

  Nu de mult Cornel Darvasan a avut o emisiune la televiziunea ereticilor in care spunea ca omul nu are suflet…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s