România spulberă poziţia UE în privinţa conflictului arabo-israelian !!!

Pentruce se întărîtă neamurile, şi pentruce cugetă popoarele lucruri deşerte? Împăraţii pămîntului se răscoală, şi domnitorii se sfătuiesc împreună împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său, zicînd: Să le rupem legăturile şi să scăpăm de lanţurile lor!“ –Celce şade în ceruri rîde, Domnul Îşi bate joc de ei. Psamul 2 v 1-4

Diktatura socialista a Uniunii Europene a primit o lovitura grea din partea Romaniei. Aici este mana Domnului care face ca politica internationala sa implinineasca planurile Lui! Mai departe sunt citate din acest articol interesant care merita citit in intregime.

“România îşi va muta ambasada la Ierusalim, a declarat Viorica Dăncilă spulberând poziţia UE în privinţa conflictului arabo-israelian în timp ce România deţine preşedinţia rotativă a Uniunii.

Anunţul ei a spart poziţia comună a UE şi ONU, conform căreia Ierusalimul aflat acum sub ocupaţia militară a Israelului trebuie să le revină deopotrivă Israelului şi Palestinei în cadrul unei viitoare soluţii a celor două state.

Decizia anunțată de prim-ministra de la București face din România primul stat UE care urmează exemplul preşedintelui american Donald Trump, care a mutat anul trecut ambasada SUA la Ierusalim.

EU observer susține că șefa guvernului român a adus daune suplimentare politicii UE, întrucât România deţine în prezent preşedenţia de şase luni a blocului, rol la care a făcut referire şi discursul lui Dăncilă. “Pasul admirabil şi curajos [al lui Trump] m-a impresionat”, a declarat Dăncilă.

În ceea ce-l priveşte, premierul israelian Benjamin Netanyahu a salutat promisiunea lui Dăncilă.

„O felicit pe prietena mea […] pentru anunţul ei de la AIPAC cum că va acţiona pentru a finaliza procedurile necesare pentru deschiderea ambasadei României la Ierusalim”, a declarat Netanyahu duminică.”

sursa: https://romania.europalibera.org/a/pre%C5%9Fedin%C5%A3ia-rom%C3%A2niei-spulber%C4%83-pozi%C5%A3ia-ue-cu-privire-la-ierusalim/29845482.html

22 thoughts on “România spulberă poziţia UE în privinţa conflictului arabo-israelian !!!

 1. Poate nu ați înțeles că acești oameni care fac un rău imens României, continuatori ideologici ai comunismului, nu fac declarațiile respective din dragoste pentru poporul Israel ci din dragoste de bani și pentru a se proteja pe toate căile posibile de justiție.

 2. Am un mesaj de la profetul Zaharia pentru toti pastorii romani aserviti politic care inca il mai sustin pe presedintele Iohanis si partidul acestuia PNL si deci pe cale de consecinta sustin politica neo-marxista si anti-Israel a Uniunii Europene:

  Căci aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „După slavă m-a trimis El la neamurile care v-au jefuit; căci cel ce se atinge de voi se atinge de lumina ochilor Lui.

 3. Pingback: România spulberă poziţia UE în privinţa conflictului arabo-israelian ! – Revista ARMONIA – Saltmin Media

 4. Dincolo de pozitia salutara a Romaniei v-a-v de ambasada, tara este intr-o criza profunda, in care va avea de ales intre un viitor presedinte (si guvern) (1) ultra-comunist, filo-rus, care va izola tara si care deja da semne ca face pact cu BOR spre interzicerea cultelor evanghelice (presiunea din parlament este imensa in favoarea unei legi de acest fel, cine nu stie vorbeste aiureli despre cat de curate sunt intentiile BOR) si (2) neo-marxist, ultra-liberal, caruia nu ii pasa de altceva decat de agenda globalista. Crestinii pur si simplu nu au ce vota intr-un astfel de peisaj. Nu stiu ce efecte concrete va avea mutarea ambasadei la Ierusalim, dar un lucru il stiu: daca iese Dragnea presedinte, adio miscare evanghelica in Romania, pe calea opresiunii si a restrangerii libertatilor religioase; iar daca iese Iohannis presedinte, adio miscare evanghelica in Romania, pe calea opresiunii neo-marxiste.
  Aici este marea criza a Romaniei, dar despre asta nu comenteaza si nu scrie nimeni, pentru ca bloggerii si liderii crestini evanghelici l-au adulat pe toate partile pe Iohannis cand a fost ales presedinte (si imi amintesc ca dvs erati printre acestia), insa e greu sa iti recunosti esecul si ca acela nu era un moment “profetic” de celebrat. Fiecare isi vede interesul si comenteaza din perspectiva a ceea ce vede el ca e important. Daca dvs sunteti pasionat de Israel, bravo PSD! Daca aceleasi persoane vor strivi miscarea evanghelica si Biserica lui Hristos in Romania, aaa, asta nu ne intereseaza. In fine, bine ca Imparatia lui Dumnezeu nu e din lumea asta, cum a zis si Mantuitorul, asa ca ea nu se instaureaza cu instrumente politice sau diplomatice.

  • Ai facut o analiza buna a situatie din Romania. In ce priveste suportul initial pentru Iohannis, a fost un comentariu omenesc pe care l-am facut pe blog, vazand ce afisa el. Am gresit, si Iacov spune ca toti gresim in multe feluri. In acelasi timp Iohannis a fost cel care a tradat asteptarile oamenilor sinceri.

   Generalizezi si pacatuiesti asociindu-ma cu PSD in privinta mutarii ambasadei la Ierusalim. Pe mine ma intereseaza doar aspectul profetic. Aminteste-ti ca Domnul l-a folosit pe paganul Cir Persanul ca sa dea un decret in favoarea reconstruirii Templului la Ierusalim. Domnul sa iti dea o intelegere obiectiva.

  • Daca poporul continua sa se hraneasca cu informatii fanteziste si manipulatoare de genul: un guvern majoritar PSD este “ULTRA-COMUNIST” si “FILO-RUS” si el va aduce “PERSECTIA” peste evanghelicii romani in stilul “moscovit” actual, nici nu-i de mirare ca vor ALEGE ca alternativa un guvern neo-marxist / liberal-socialist. Normal! Le va pasa de in primul rand de interesul lor actual, nu de cel al Israelului in planului profetic divin. Ei nu vor ca vreo persecutie sa le apulbere visul lor tihnit neo-evanghelic.

   Numai ca PERSECUTIA impotriva crestinilor (de care Biblia vorbeste clar si suficient) pe care o va aduce in viitor globalismul neo-marxist si religia New Age a ecumenismului radical sub conducerea lui Anticrist nu se va putea compara cu cele mai teribile persecutii ale BOLSEVISMULUI.

   Cat de “FILO-RUS” este guvernul actual PSD daca ei au decis mutarea ambasadei la IERUSALIM mergand pe linia politicii lui Trump, anti-O.N.U /U.N., caruia “cezarul”/tzarul pitic judokan Putin s-a OPUS PUBLIC VEHEMENT (fiindca mama Rusia este in ADN-ul ei bolsevic anti-Israel si pro-palestiniana si pro-iraniana).

 5. Nu sunt suficient de informat, asta e clar. Cert e că mutarea Ambasadei la Ierusalim e o treabă bună; și o apreciez și o aprob pentru oricine ar dori asta. Cu atât mai mult când o fac cei care trebuie s-o facă. Adică nu mă mai interesează motivația lor, ci mutarea! Nu discutăm acum decât oarecum politic/creștin, pentru că realizarea își are pașii ei, iar Iohannis (care se pronunță cum zice Germania și Franța), e bine să fie “ajutat” să spună și ce e bine pentru România.
  Însă pot să-i suspectez că e doar o intenție verbală, nu una de fond, deoarece ministrul Meleșcanu cu ceva timp în urmă când mai fusese asemenea declarație din partea PSD, dumnealui a dezmințit trecerea la fapte (ceva de genul) etc –
  și astea le aveam în vedere, repet, deși m-a bucurat declarația și mesajul optimist din articol.
  Probabil e inoportun să fie etichetați “continuatori ideologici ai comunismului, nu fac declarațiile respective din dragoste pentru poporul Israel ci din dragoste de bani”, logica cam lipsește din peisaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s