Bestii blasfemiatoare la organizatia “The Gospel Coalition” (Coaliția Evangheliei)

“Aceştia, dimpotrivă, batjocoresc ce nu cunosc şi se pierd singuri în ceea ce ştiu din fire, ca dobitoacele fără minte”. Iuda 10

Ce este o bestie? 

Bestia este un animal salbatic, irational. Asa spune si Iuda in versetul de mai sus, “dobitoace fara minte”. Se poate pune acolo, animale fara minte. In engleza, termenul este bestie, dar merge si in romaneste.

Cine este animalul blasfemiator? 

Ed Shaw, este acest animal blasfemiator. El este prezentat ca unul care ii place sa bea cocktail de gin, si “pastoreste” o biserica din Anglia. O sa spun imediat despre blasfemia lui, dar pana atunci faptul ca e prezentat pe siteul de la Gospel Coalition fara probleme ca ii place sa bea, ne spune cine este aceasta organizatie decazuta. Seful de la Gospel Coalition este blasfemiatorul Tim Keller despre care am scris aici.

Blasfemia animalului Ed Shaw

Citez “I’m wanting the young people who come to this event to know that Jesus is the one person that they can fully trust with their sexualities, identities and gender because he is both their Creator God and a human being who knows what it is like to grapple with a sexuality, identity and gender.”

Tradus in romaneste: “Îmi doresc ca tinerii care vin la acest eveniment să știe că Isus este singura persoană în care pot avea încredere deplină în sexualitățile, identitățile și genul lor, deoarece este atât Creatorul lor Dumnezeu, cât și o ființă umană care știe cum este sa se lupte cu sexualitatea, identitatea și genul.”

Acest animal, Ed Shaw ataca puritatea perfecta a Domnului Isus, descriind-ul ca unul care s-a luptat cu probleme de sexualitate si identitate de gen ca orice deviat din timpul nostru. Domnul Isus a fost ispitit in toate felurile (Evreii 4:15), dar nu a avut o inima pacatoasa ca a noastra. Blasfemiatorul Ed Shaw il coboara pe Domnul nostru in randul pacatosilor. Cu un astfel de “mantuitor” salvarea noastra era imposibila.

Ce alte conectii are animalul Ed Shaw? 

Ed Shaw este mana dreapta a promovatorului miscarii “crestinul homosexual” pe nume Sam Allberry. Acest Allberry spune ca nu este o problema ca, crestinul sa aiba dorinte homosexuale, doar trebuie sa nu le indeplineasca. Domnul Isus spune foarte clar, ca pacatul cu gandul este tot una cu pacatul cu fapta (Matei 5:28).

ED Shaw, acest derbedeu spiritual afirma ca promovarea familiei cu copii este o idolatrie. El a avut o prezentare in Washington D.C., iar Mark Dever, idolul celor de la Magna Gratia l-a ajutat din umbra sa promoveze aceste doctrine odioase. Cand se vor trezii cei de la Magna Gratia ca sa isi ceara scuze public pentru ca l-au promovat pe decazutul Mark Dever, si organizatia lui 9Marks?

Sam Allberry, Ed Shaw, si altii ca ei deschid usa la LGBTQ ca sa invadeze biserica! Prin ce fel de educatie teologica/biblica vor pregatii liderii romani bisericile sa gandeasca corect in fatza acestor perversiuni si blasfemii?

 

21 thoughts on “Bestii blasfemiatoare la organizatia “The Gospel Coalition” (Coaliția Evangheliei)

 1. Pingback: Despre Darby și câteva idei care îl reprezintă – ARMONIA MAGAZINE – USA

   • Ed Shaw și Sam Allbery sunt doi pastori anglicani foarte buni. Sam Allberry este o persoană care toată viața a avut de-a face cu ispite în ce privește homosexualitatea dar trăiește o viață de celibatar și susține doctrina creștină despre sexualitate.

    • Mihai,
     Ai evitat sa raspunzi specific cand ti-am pus in vedere ca ocolesti blasfemia lui Ed Shaw care il portretizeaza pe Domnul Isus ca pe un pacatos de rand cu o inima perversa ca a noastra. Este bine ca ai scris. Ai nevoie de ajutor. Esti atins de virusul acesta pro-homosexual, de aceea le ei apararea. Domnul sa aiba mila de tine si sa te lumineze. Rog pe cititori sa se roage pentru tine.

     In ce priveste eroarea grava a lui Ed Shaw si Sam Allbery, cand ei argumenteaza ca cei cu dorinte homosexuale sa ramana celibatari este complet nebiblic. In 1 Corinteni 6:9-11 se spune ca unii au fost homosexuali dar au fost eliberati, implicit s-au si casatorit. Deci solutia Biblica este eliberarea de homosexualitate prin lucrarea Duhului si a Cuvantului si pe urma casatorirea. Ed Shaw si Sam Allbery sunt agenti ai diavolului care infiltreaza biserica cu homosexualitate.

     • Ioan8, Isus a fost ispitit în toate dar nu a păcătuit. Afirmația lui Ed Shaw este în acest sens…. Iar ideea ta că toți trebuie să se căsătorească este cea mai mare inepție, având în vedere că însuși Pavel spune că în opinia sa celibatul este de preferat…

      • Draga Mihai,
       Vreau sa te ajut sa gandesti corect si sa te exprimi corect. Ed Shaw a spus urmatoarele: who knows what it is like to grapple with a sexuality, identity and gender. To grapple in romaneste inseamna a te lupta. Cand ispitele ne ataca pe noi, carnea noastra pacatoasa colaboreaza cu ispita si vrea sa ne doboare si atunci avem aceasta lupta care nu este usoara. Pe de alta parte, Domnul Isus nu a avut o carne pacatoasa, si atunci ispita nu a fost la nivelul nostru in care sa-l faca sa se lupte cu ispitele. Nici cand l-a atacat diavolul in pustie nu a fost intr-o agonie pentru ca el este omul perfect, al doilea Adam, care a castigat in pustie lupta pierduta de primul Adam. Shaw este un blasfemiator, facand-ul pe Domnul Isus un om obijnuit.

       Uite, eu nu spun ca esti inept cand nu intelegi contextul unde Pavel spune ca celibatul este preferat. Daca te uiti in text, vei vedea urmatoarea expresie, “Iată dar ce cred eu că este bine, avînd în vedere strîmtorarea de acum: este bine pentru fiecare să rămînă aşa cum este” 1 Cor 7:26 Deci Pavel recomanda celibatul in conditile sclaviei cand o familie de sclavi risca sa fie vanduta in mod separat, sotia data unui cumparator, copii dati altor cumparatori…Mihai, pocaieste-te! Aperi un prohomosexual si un blasfemiator, esti una cu ei.

    • AICI E INREGISTRAREA VIDEO IN CARE PREOTUL ANGLICAN HOMOSEXUAL, SAM ALLBERRY, SUSTINE URMATOARELE ABERATII SODOMITE:

     “Sunt o persoana care am ATRACTII SEXUALE FATA DE BARBATI si am fost asa toata viata mea… Prin asta vreau sa spun ca am ATRACTII SEXUALE, ROMANTICE si EMOTIONALE ADANCI pentru persoanele de acelasi sex (BARBATI)”

     Da, el vine mai apoi si sprijina in mod siret casatoria biblica heterosexuala. Dar asta e doar un mesaj de tip “cal troian” sau “lup imbracat in haina de oaie”. MESAJUL DE GENUL ASTA TREBUIE SA AIBA SI CAMUFLAJUL ADECVAT (el sustine casatoria biblica heterosexuala), dar tot el spune ca are S.S.A (atractie sexuala fata de persoanele de acelasi sex) si asta spune el ca NU E UN PACAT cat timp nu practica fizic relatiile sexuale sodomite. Sa fim seriosi! S.S.A (atractie sexuala fata de persoanele de acelasi sex) e un pacat, e impotriva FIRII si a LEGII DIVINE.
     ESTI HOMOSEXUAL DACA AI S.S.A (ATRACTIE SEXUALA FATA DE SEXUL OPUS).

 2. Evenimentul despre care vorbesti NU a avut loc si fusese o greseala a celor de la Living Out, incurcasera Del Ray Baptist Church, tot din Washington DC cu Capitol Hill Baptist Church.
  Este dat inclusiv pe Pulpit&Pen anuntul, chiar inainte de articol. Dar cine mai citeste sursele?

  Update: Capitol Hill Baptist Church has been removed as one of the partnering churches. At this point, we are not sure why the change has been made and if Mark Dever has pulled his support for the event.

  • Relu,
   Tu nu ti-ai facut partea sa citesti totul, vorba ta oameni ca tine numai citesc sursele. Iata ce comenteaza un frate vigilent la baza articolului. Citeste bine comentariul de mai jos si data viitoare fa-ti datoria! Inca un lucru, eu am explicat ca Dever a ajutat din umbra, dar tu nu ai avut ochi sa vezi pentru ca dedicarea ta fatza de neocalvinisti este mai mare decat dedicarea ta fatza de adevar.

   Fred Butler
   I’ve been following this from the sidelines, because I wanted to see what happened with the seminar. It took place this past weekend at Del Rey Baptist church pastored by Garret Kell if memory serves, and he was once at Capitol Hill with Dever. Additionally, while CHB did not “officially” have their name on the conference materials, they were helping behind the scenes. So it is not entirely honest to suggest that CHB was uninvolved with this.

 3. Am auzit odată pe cineva care a zis o vorbă ilustră: “Nu sta să te cerți niciodată cu proștii. Te vor târî în jos până la nivelul lor, după care te vor bate la scor, pentru că ei au experiență acolo”.
  Îmi dau seama că lipsa de reacție a celor de la Magna Gratia, care sunt în realitate adevărata țintă, este perfect justificată.
  În sfârșit avem literatură bună, conservatoare (deși nu perfectă, după cum nici cărțile și articolele dumitale nu sunt perfecte, ba unele trase rău de coadă ca să pară argumente valide) în limba română, nu Rick Warren, Joel Osteen sau Beth Moore, dar evident că nici așa nu este bine, că trebuie să se găsească cineva care să arunce cu noroi. Dacă ați merge două duminici la orice biserică “evanghelică” din România, probabil că v-ați schimba radical părerea. Vă faceți dușmani din cine nu trebuie.
  Știu-știu, îmi veți răspunde că sunt neocalvinist, vândut celui rău, amăgit și probabil apostat, și asta pentru că, probabil, nu aveți argumente concrete. De regulă în spatele unui astfel mod de a dialoga și “argumenta” stau lașii și incompetenții teologic, sectarii și ipocriții. Scutiți-vă de timpul de a răspunde cu judecăți de la nu știu câte zeci de mii de mile. Mai bine ați face efortul onest de a evalua lucrurile cu un cântar cinstit. Dacă ați face asta cu onestitate, probabil ați recunoaște că problemele spirituale ale României nu țin nicidecum de Mark Dever sau de Magna Gratia. Atâta de aiurea sună lupta asta pe care o duceți, încât proverbiala nucă în perete pare mai degrabă o strategie viabilă decât ce faceți aici de o bucată de vreme. Să fiți sănătos!

  • Draga Sebi pastor,
   Vreau sa te ajut. Ai pornit cu o premiza gresita. Nu am spus niciodata ca neocalvinistii sunt “vanduti celui rau” si alte acuzatii ieftine pe care incerci sa mi le pui in gura. Nu te supara, limbajul tau da pe fatza lacune de caracter. Pe de alta parte, Magna Gratia stie bine gravele probleme ale sectei 9Marks printre care colaborarea cu blasfemiatorii organizatiei lui Sam Allbery. Dar tu ocolesti aspectul acesta iar Magna Gratia ca orice secta isi vede de treaba inainte deoarece pentru ei probitatea morala nu conteaza. Au si spus pe site-ul lor demult ca daca cineva scrie material Biblic, nu are importanta cum traieste. Cand le-am semnalat-o au sters dar nu si-au cerut scuze pentru ca sectele nu fac asta.
   Argumentele mele in articole si carti nu sunt trase de par, trebuia sa dovedesti, dar ce ai scris tu aici este jalnic. Domnul sa iti dea pocainta!

  • Sebi, eu traiesc in Romania de 43 de ani si cunosc din experienta directa situatia bisericilor evanghelice din Romania. Mai mult, in ultimii opt ani am studiat atent evolutia nefasta a bisericilor evanghelice din Romania si mai ales din occident (in special S.U.A, unde am fost de trei ori in ultimii ani). Am terminat acum doi ani a doua facultate, profil teologie neoprotestanta, in Romania si cunosc bine “inovatiile” teologice mai vechi si recente importate din S.U.A (in special) in lumea academica a seminarelor evanghelice din Romania.

   PROBLEMELE SPIRITUALE ale Romaniei tin si au directa legatura, fie ca tu sau altii ca tine vreti sa acceptati asta sau nu, de evolutia teologica nefasta de peste ocean. Si asta include mai ales evolutia dezastruoasa a celor de la TGC (The Gospel Coalition), si asta il includein mod direct si DEMONSTRABIL si pe domnul MARK DEVER caruia ii iei atat de disperat si nedocumentat apararea.

   TE PROVOC PE TINE SI PE ORICE OM CARE CITESTE ACEST ARTICOL SA DEMONSTRATI PUNCTUAL, CU DOVEZI DOCUMENTATE, CA FRATELE PAUL DAN (AUTORUL ACESTUI ARTICOL) A SUSTINUT INFORMATII FALSE / NEADEVARATE IN ACEST ARTICOL SAU IN ALTELE PE ACEASTA TEMA.

   Doar facandu-l indirect sau direct ca este “prost”, “lipsit de onestitate” si alte bazaconii, fara a trata si demonstra obiectiv fondul informatiilor sustinute de Paul Dan nu va dovediti prin asta decat defectele de caracter “crestinesc” din dotare.

 4. Un alt personaj pestritz, pseudo-evanghelic, care face jocul agendei sodomite LGBTQ+, personaj sustinut puternic de cei de la TGC (mai ales de liderii MARK DEVER, ALBERT MOHLER si LIGON DUNCAN) se adauga lui ED SHAW si SAM ALLBERRY mentionati in acest articol al lui Paul Dan.

  Este vorba ex-lesbiana “crestina”, dar care sustine ca inca mai are dorinte sexuale fata de femei, JACKIE HILL PERRY.
  J.Hill Perry sustine EXACT aceeasi erezie ca si cei doi homosexuali “crestini” de mai sus (Shaw si Allberry), confirmata si de experienta lor, si anume ca un homosexual sau lesbiana cand devine crestin isi pastreaza in continuare “ORIENTAREA SEXUALA”, adica “ATRACTIA SEXUALA FATA DE PERSOANELE DE ACELASI SEX” ( “SAME SEX ATRACTION”) si atat timp ca nu practica fizic sexul sodomit nu este nici un pacat ca au dorinte sodomite in inima si mintea lor. O ABERATIE TOTAL NEBIBLICA!

  Cei care inteleg ce presupune conceptul de “intersectionalitate” si “teoria victimologiei” de pe agenda marxismului cultural / neo-marxismului vor intelege motivul de ce cei de la TGC au nevoie de o “MASCOTA” ca si Jackie Hill Perry. J. Hill Perry este negresa (minoritate rasiala), este “ex”-lesbiana care desi acum “crestina” si casatorita cu un barbat inca are atractii sexuale fata de femei (minoritate sexuala). Ea este victima “perfecta”, fata de care au dovedit un comportament urat crestinii (conservatori / fundamentalisti), care sunt de rasa alba si heterosexuali in biserica si cari sunt astfel rasisti (suprematia albilor) si homofobi (au o frica patologica si abuziva fata de homosexuali).

  Sursa:
  https://pulpitandpen.org/2019/08/26/jackie-hill-perry-embraces-bethel-cult-discernment-leaders-silent/

 5. Neocalvinistii de la TGC (Mark Dever, Al Mohler, Tim Keller, etc.) promotori indirecti ai agendei LGBTQ. Oare chiar asa??? Sa fie adevarat??? Judecati singuri!

  Asa cum verti vedea mai jos TGC promoveaza ca vorbitori si / sau scriitori de articole pe retelele lor on-line si la conferintele lor oameni care au clar pe agenga lor PROMOVAREA SIREATA A AGENDEI LGBTQ in bisericile crestine conservatoare. Pe langa sodomitul “crestin” ED SHAW (analizat aici foarte scurt de Paul Dan) si
  JACKIE HILL PERRY ( fosta lesbiana care sustine ca acum e “crestina” dar desi casatorita cu un barbat in prezent inca mai are atractii lesbiene; am facut referire la ea intr-un comentariu aici la acest articol), TGC promoveaza ca editor, scriitor si vorbitor pe pastorul / preotul anglican sodomit SAM ALLBERRY (de care a amintit si fratele Paul Dan in acest articol).

  Asa cum veti putea vedea in citatele de mai jos preotul /pastorul anglican gay Sam Allberry a afirmat in mod LITERAL ca Isus avea DISFORIE iar despre David a afirmat ca era EFEMINAT conform cu ceea ce el spune ca Biblia afirma despre David, si a lasat clar sa se inteleaga ca astfel se poate intelege in contextul contemporan ca David a suferit de DISFORIE. [completarea mea : un barbat efeminat care are disforie, cel mai probabil are disforie de gen; vezi definitiile mai jos].

  Definitii:

  DISFORIEI: Tulburare a dispoziției psihice, caracterizată prin tristețe profundă și nemulțumire de sine, [in special aspectul fizic al corpului

  DISFORIA DE GEN : Disforia de gen se referă la alienare şi la insatisfacţia faţă de propriul aspect exterior. O persoană disforică de gen se simte ca o FEMEIE într-un corp MASCULIN sau ca un bărbat într-un corp feminin.

  Asa cum specifica si articolul trimis, incepand de la minutul 1.18.00, pastorul anglican gay Sam Allberry afirma despre David ca si cum Biblia l-ar descrie intr-un mod EFEMINAT (barbat care are aspect, caracter feminin). In CONCRET vorbitorul afirma ca:

  “Cand Biblia ni-l prezinta prima data pe David in 1 Samuel, ea foloseste adjectivul ebraic care e uzitat doar pentru FEMEI pentru a descrie aspectul fizic FRUMOS al lui David… si David e descris de Biblie ca unul care petrecea foarte mult timp cantand la harpa si scriind poezii despre sentimentele lui”.

  Apoi preotul / pastorul anglican gay, Sam Allberry, FOARTE SIRET insinuiaza urmatoarea afirmatie:

  “Ingrijorarea mea este ca oamenii de azi s-ar putea uita la David [prin intermediul a ceea ce afirma Biblia despre el] si sa afirme ca David avea cu siguranta DISFORIE DE GEN.”

  De la minutul 1.23.00 vorbitorul (Sam Allberry) afirma ca:

  “Isus a avut ‘BODY ISSUES’ (ce se traduce in romana cu ‘probleme in legatura cu tristetea si insatisfactie legata de propriul corp’) fiindca scrie in cartea Isaia ca ‘oamenii si-au intors fata de la el’ din cauza ca ar fi fost urat/ne-atragator la aspectul exterior.” (ASTA E CITAT)

  SI ACUMA VINE BOMBA BOMBELOR!! :
  De la minutul 1.23.56 (adica la cateva secunde dupa ce a afirmat cele de mai sus), Sam Allberry afirma IN MOD LITERAL ca:

  “Nu este o mai mare DISFORIE decat cea pe care a simtit-o Isus pe cruce, cand Cel care nu a cunoscut pacatul a devenit pacat pentru noi, aceasta-i EXPERIENTA SUPREMA sa fii intr-un trup GRESIT…”

  Q.E.D.! (Quod erat demonstrandum).

  SURSA: https://pulpitandpen.org/2019/02/16/gay-priest-at-ravi-zacharias-event-jesus-had-dysphoria-body-issues/

 6. Pentru neocalvinistii romani care inca mai cred in naivitatea lor ca liderii TGC sunt nevinovati in legatura cu contaminarea cu agenda LGBTQ ii rog sa citeasca urmatoarele:

  Al Mohler, intelectual si teolog baptist (neo)calvinist de inalt nivel, lider in TGC, presedinte al SBS, in anul 2005 a afirmat corect urmatoarele lucruri importante legate de chestiunea infiltrarii sirete a agendei LGBTQ in biserica, specificand ca aceasta se va face prin adoptarea unui limbaj deconstructionist menit sa nege in mod siret adevarul biblic legat de CONDAMNAREA BIBLICA clara a pacatului sodomiei.
  Al Mohler a subliniat atunci ca, conceptul de “ORIENTARE SEXUALA” (care in cazul sodomitilor presupune “ATRACTIA FATA DE PERSOANELE DE ACELASI SEX”) va fi utilizat in acest scop de subminarea a adevarului biblic:

  “By employing circumventions, circumlocutions, and contortions the text’s MEANING is REVISED so as to NEGATE its judgement upon homosexuality. The CRITICAL ISSUE used as a HERMENEUTICAL DEVICE by the REVISIONIST is the concept of SEXUAL ORIENTATION. The modern “discovery” of sexual orientation is used to DENY the TRUTH claim clearly and inescapably made within the biblical text.”

  Dar, din pacate, tot Al Mohler vine in 2014 (9 ani mai tarziu) si afirma lucruri total CONTRARE fata de ce a spus in 2005:

  “The concept of SEXUAL ORIENTATION is not only HELPFUL, it is in some sense ESSENTIAL. Even those who argue against its existence have to describe and affirm something tantamount to it.”

  Sursa:
  https://pulpitandpen.org/2018/09/16/albert-mohler-erlc-redefining-family-and-focusing-lgbtqui-inclusion-audit/

  Sam Allberry, popa anglican sodomit promovat recent de TGC, face exact acelasi joc in discursurile sale:

  “ATRACTIA fata de persoanele de ACELASI SEX, definita ca ORIENTAREA SEXUALA fata de persoanele de ACELASI SEX, NU este un PACAT”

  Sursa:

 7. Ar trebui să fim atenți când folosim surse precum „Pulpit and Pen”. Jordan Hall e cunoscut pentru retorica rasistă și aduce o mare defavoare creștinilor prin faptul că asociază gruparea evanghelică cu o anumită orientare politică. Dacă vreți să știți poziția celor de la TGC, ascultați podcast-ul recent al lui John Piper pe acest subiect.

 8. Uniunea Baptistă din România la cheremul 9 Marks ( a lui Mark Dever) sau cum organizațiile inchizitorii socialiste își fac loc în Bisericile baptiste din România

  Sigur că dacă ești un om duhovnicesc sau dacă pretinzi că ești un slujitor de frunte a Uniunii Baptiste din România, imposibil să nu-ți dai seama sau să nu te asiguri că atunci când promovezi o învățătură sau un anumit curent doctrinar este greșit.
  Mă întreb oare cei care conduc Uniunea Baptistă nu cunosc cine-i Mark Dever, nu cunosc că Magna Gratia este o trambulină a învățăturilor nocive ale lui Mark Dever, mă întreb oare ei nu știu direcția organizației parabisericești 9 Marks și a conducătorului ei Mark Dever? Oare Uniunea Baptistă nu știe implicarea lui Dever în Gospel Coalition și pe preotul gay Sam Allberry care-i parte a acestei organizații?
  Păi nu cred că nu știu, cu ani în urmă în discuția avută cu președintele Uniunii baptiste referitoare la o sumă de bani ajunsă în România pentru investiția într-o lucrare de misiune, el mă lua la întrebări privitor la limba română care o vorbesc, adică nu înțelegea vorbirea mea mai de la țară probabil. Mă gândesc că răspunsul astăzi a celor care au promovat această carte și au împrăștiat-o pastorilor baptiști ar putea să fie unul de tot râsul, la fel ca cel dat mie legat de gramatică.
  Eu bănuiesc și mă gândesc, că cei care au promovat această carte, nu vor altceva decât controlul bisericilor baptiste și abuzul membrilor care mai există prin bisericile baptiste și așa într-o scădere drastică. Mi-ar părea bine să greșesc și să nu fie așa. Nici nu aștept un răspuns de la vreun pastor din conducerea Uniunii, având în vedere „înălțimea” la care sunt cocoțați acolo. Totuși mă gândesc că în comunitatea baptistă mai sunt mulți pastori și lucrători, care citind acest material să se dezică de 9 Marks și cartea lui Dever și să continue să predice Evanghelia lui Hristos și să-și bazeze viața pe învățăturile minunate ale Sfintei Scripturi, indiferent de directivele trasate de „ierarhii” de la Uniunea Baptistă.

  Citiți tot materialul aici:
  https://paginacrestina.wordpress.com/2019/10/30/uniunea-baptista-din-romania-la-cheremul-9-marks-a-lui-mark-dever-sau-cum-organizatiile-inchizitorii-socialiste-isi-fac-loc-in-bisericile-baptiste-din-romania/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s