Franklin Graham nu se va supune celor de la LGBTQ. Sa il sustinem in rugaciune!

Multi lideri crestini americani nici macar nu mentioneaza problema atacului ideologic al LGBTQ impotriva crestinitatii. Franklin Graham se dovedeste a fi un om de curaj si integritate biblica. Va rog mult sa ne rugam pentru el! Domnul sa dea acelas curaj liderilor evanghelici romani. Veti vedea ca Franklin Graham nu este nici fanatic, nici rau intentionat, nici acuzativ, ci biblic. 

6 thoughts on “Franklin Graham nu se va supune celor de la LGBTQ. Sa il sustinem in rugaciune!

  1. Ma bucur de astfel de frati care stau vertical pentru Hristos. Domnul sa-l binecuvanteze pe fratele Franklin. Fie ca si altii sa-i urmeze exemplul.

  2. Avand in vedere ca mesajul este adresat de un american catre populatia din USA, da, este un mesaj bun. Dar destul de “soft”. Prefer mesajul avocatului Tudor Ionescu (un om pe care il cunosc personal si il apreciez), care – de 15 ani – la Marsul Normalitatii pe care il organizeaza in fiecare an in Bucuresti spune raspicat la TV-urile mainstream ca Gay Pride (organizat in aceeasi zi in Bucuresti, dar la alta ora) nu este Marsul Diversitatii, ci Marsul Perversitatii. Punct!
    Folosirea denumirii de LGBTQ este de asemenea o cursa, ei sunt de fapt… SODOMITI!
    Dar – una peste alta – pentru USA mesajul lui F.G. este rezonabil.

  3. Slava Domnului, Romania are inca vigoare morala. Cu respectul cuvenit lui Franklin Graham, nu pot sa nu observ ca NEVER EVER nu ar fi avut curajul sa faca in USA ceea ce Tudor face de 15 ani in Bucuresti. Link catre un film despre istoria Marsului Normalitatii, realizat de prietena noastra, venerabila d-na prof. Alexandrinna Mihail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s