Nu trada credinta la alegeri! Iata ce iti pregateste Iohannis!

 

Stiu ca acesta postare a sosit cam tarziu, totusi fa-ti partea dandu-l si la altii. Printre oamenii de valoare din Romania este si Adrian Papahagi. In cele ce urmeaza, public cateva randuri de-ale lui. Citeste-le si da-le la cat mai multi. Avem si un scurt video șocant cu marele regizor Andrei Serban care prin ceea ce spune, fara sa vrea deconspira agenda lui Iohannis. 

Creștinii din România, insultați de tabăra Boicot și de Președintele-Flit, nu pot vota Iohannis sau Barna fără să-și trădeze credința…

Nu exagerez spunând că Iohannis și Barna sunt vârfuri de lance ale descreștinării României.

Pentru cei ca noi, oameni de dreapta care își doresc în egală măsură progresul României și păstrarea tradiției creștine a națiunii noastre, singurul candidat votabil este Theodor Paleologu.

 

 

24 thoughts on “Nu trada credinta la alegeri! Iata ce iti pregateste Iohannis!

 1. Mă bucur că nu ești mason. Nu mi-ai răspuns la prima parte a întrebării…dar redau un fragment dintr-un dialog care m-a determinat să o pun:
  “-Familia Dvs. a prins, in cele cateva sute de ani de existenta, multe oranduiri, multe curente politice. Ce parere aveti despre masonerie, o institutie de data, oricum, mai recenta?
  -Nu am o opinie foarte ferma, in masura in care nu fac parte din aceasta societate. Banuiesc ca puneti intrebarea si pentru ca tata a fost mason. Cunoscut. Oricum, tata a scris cartea aceea despre Sadoveanu – mason notoriu – care este probabil cea mai importanta carte de gnoza masonica in a doua jumatate a secolului 20. Pe mine nu m-a tentat aceasta problema si pentru ca mi se pare ca avem destul in Ortodoxie pentru a cauta alte experiente.”
  https://www.crestinortodox.ro/interviuri/theodor-paleologu-70446.html

 2. Nici eu nu sunt de acord cu Iohannis, iar la lista doritorilor de a ajunge pe scaunul de președinte al țării, se potrivește bine versetul din Scripturi care zice că: nu este nici unul fără de păcat, nici unul măcar… Nu prea am chef să mă fac copărtaș cu niciunul din ei în fața Lui Dumnezeu prin votul meu! O zi binecuvântată de Dumnezeu!

 3. Din pacate pentru noi, alegem loje masonice de 30 de ani! Este folosit principiul hegelian de conducere prin teza si antiteza si rezulta sinteza! Lupta lor se bazeaza pe manipularea maselor si sunt maestrii aroganti si inteligenti in a manipula! Comparativ cu ei, biserica doarme! 30 de ani sunt o viata de om, si ar trebui sa ne facem lectiile!

 4. Frate Dan,te rog frumos să-mi scrii și mie un comentariu pe scurt despre David Wilkerson.Mi-a trimis cineva o predică de a lui…https://www.youtube.com/watch?v=-VNcKfGNAF8&feature=youtu.be. Nu am ascultat-o pe toată dar am impresia că este un evanghelist carismatic care se erijează în profet al lui Dumnezeu.Predica este din 1973 și ce spune despre persecuțiile teribile prin care va trece Biserica lui Hristos nu s-au împlinit.Desigur că persecuția creștinilor a fost de la început dar cum prezintă el lucrurile nu se potrivește cu ce spune Biblia.Despre vremurile de care vorbește,Biserica Domnului nu va mai fi pe pământ,deci nu va trece prin acele necazuri când diavolul va lucra cu o putere teribilă.Este vorba de acea perioadă globală nu de evenimente separate,în diverse locuri de pe pământ.Mulțumesc frumos pentru răspuns !

  • Nu sunt prea convins ca un crestin poate spune despre Yohanis ca ar fi un conducator al sau; iar de batjocorit nu-l batjocoreste nimeni Cica zicea undeva: caci faptele te urmeaza. tot asa si lauda sau nu!
   Cezare! Cezare!

 5. https://theworldnews.net/ro-news/pmp-s-neamtu-pmp-cannot-vote-for-dancila-iohannis-should-have-a-debate-at-least-with-media

  Neamțu ăsta nu se dădea drept creștin? nu că aș avea cu cine alege din cele două perle ajunse în turul 2, dar oricum Dumnezeu poate schimba inima oricăruia dintre candidațiI pe care EL îl va alege președinte, conform cu Daniel 2:20-21 și 4:17 (deci nu noi). așa că rog toată suflarea creștină din România la post și rugăciune pentru ca cel ales să conducă țara să o facă după voia CELUI PREAÎNALT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s