Suntem sub asediu, ajutati-ne cu rugaciune!

Mana lui Soros, se pare

Un politist alb cu figura de dezaxat a omorat cu sange rece un negru pe nume Floyd George in timpul unei arestari. Aceasta s-a intamplat in orasul Minneapolis din America. Dupa un timp au inceput lupte de strada si huliganii au trecut la devastarea magazinelor si incendierea vehicolelor. Insa a aparut un aspect foarte suspect; multi protestatari erau dinafara statului Minnesota. Fenomenul se repeta si in alte orase americane unde grupurile de protestanti straini conduc ostilitatile. Presa aici vorbeste despre posibilitatea foarte mare ca Soros sa fie in spatele a tot ce se intampla. De ce? Pentru ca nu i-a mers lui si lui Bill Gates blocada cu COVID-19 si acum ataca in felul acesta marsav.

Te rog frumos roaga-te pentru situatia din America ca Domnul sa linisteasca lucrurile, pentru ca in final Soros si huliganii lui tintesc Biserica si aici si in alte parti ale lumii. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cred ca se poate spune ca de binele Americii depinde binele multor biserici din lume.

Un alt subiect fierbinte de rugaciune este acesta. Va amintiti ca judecatorul Brett Kavanaugh de la Curtea Suprema a venit in ajutorul bisericilor din Chicago si a reusit sa il puna la punct pe guvernatorul Pritzker. Numai ca s-a intamplat ceva. Seful Curtii Supreme, John Roberts a facut doua lucruri foarte rele. L-a criticat aspru pe Kavanaugh (vezi aici) pentru ajutorul dat bisericii din statul Illinois si deasemenea a hotarat in favoarea guvernatorului Californiei, pe nume Newsom, care limiteaza biserica in acest stat. Roberts are la activ si alte lucruri anti-biblice in activitatea lui de judecator.
Va cerem ajutorul in rugaciune ca prietenul bisericii, Kavanaugh, sa fie protejat deplin de Dumnezeu.

Va multumim mult pentru dorinta de a ne ajuta cu rugaciune!

5 thoughts on “Suntem sub asediu, ajutati-ne cu rugaciune!

 1. Pingback: America, sub asediu! Ajutați-ne cu rugăciune! – ARMONIA MAGAZINE – USA

 2. Am urmarit cateva inregistrari video incepand cu momentul preluarii suspectului, un zdrahon cu un cap mai inalt decat politistii, beat mort. Dupa infatisare si costumatie, se impunea clar vigilenta din partea politistilor. Acestia au fost extrem de politicosi cu el, pana in momentul introducerii acestuia in masina politiei, unde se pare ca a avut loc o mica lupta intre suspect si politisti (conform video de la camerele de supraveghere). Evident ca se impunea imobilizarea. Se pare ca a fost un exces de zel din partea politistilor. Era aproape imposibil ca acestia sa anticipeze deznodamantul tragic, avand in vedere robustetea si varsta suspectului.
  Lucrez de 15 ani in Bucuresti, dar nu am vazut sau auzit de astfel de scene (indivizi dubiosi care se opun arestarii). Bucuresti este unul din cele mai sigure orase din Europa, conform statisticilor.
  Eu m-as feri sa ii acuz pe politisti in astfel de cazuri.

 3. Pentru comparatie, iata ce consider eu abuz al politiei. S-a intamplat in fata unui magazin Kaufland din Bucuresti cu o saptamana in urma. Patru (4!!!) politisti din trei (3!!!) masini de politie imobilizeaza un domn onorabil (nu interlop!!!) cu parul alb (expert TS), cu un cap mai scund decat politistii (nu cu un cap mai inalt!!!), de doua ori mai firav ca acestia (nu zdrahon!!!) care a si-a aparat sotia jurnalista (fara a fi agresiv, fara jigniri la adresa politistilor!!!). In momentul arestarii, sotia acestuia sesiza pasnic sefului magazinului si politiei incalcarea Constitutiei si a legilor Romaniei (nu comitea infractiuni!!!). A fost culcat la pamant si lovit cu capul de asfalt, apoi incatusat si amendat (si el si sotia), fara sa fi comis nicio contraventie (dar’mite infractiune!).
  Va rog sa observati cine s-a dezlantuit impotriva bietului om dupa incident! Ati ghicit, presa romaneasca SOROS-ista mainstream, care ne vrea termoscanati, vaccinati, injectati si controlati ca pe vite, pe motiv de COVID!
  Filmul incidentului aici: https://www.youtube.com/watch?v=Zsx2i2N6K2I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s