Marea Resetare in conflict direct cu Dumnezeu si Biserica

Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit (indreptatit). Ilie era un om supus aceloraşi slăbiciuni ca şi noi şi s-a rugat cu stăruinţă să nu plouă, şi n-a plouat deloc în ţară trei ani şi şase luni. Apoi s-a rugat din nou şi cerul a dat ploaie şi pământul şi-a dat rodul. Iacov 5:16-18

Marea Resetare este o alta expresie pentru Noua Ordine Mondiala. Marea Resetare este initiata cum multi probabil deja stiti, de Klaus Schwab, o combinatie contemporana de Marx si Hitler. Schwab ca si Marx si Hilter vine din aceasi ţara care a facut cel mai mult rau umanitatii, si anume, Germania.

Forumul international prin care Schwab lucreaza cu eficienta, este Forumul Economic Mondial. Acest forum este ideea lui si tot el este si seful acestei organizatii. Marele apostat Miroslav Volf este unul din oficialii organizatiei, lucrand la unirea crestinismului cu islamul, adica Crislamul. Apostatul Emanuel Contac impreuna cu alti parteneri de erezie ca si Danut Manastireanu si Corneliu Constantineanu l-au promovat pe Volf in Romania. De ce cultul Penticostal tot il mai tine pe Contac la ITP?? Noi nu am utiat conferinta organizata de ITP cand Volf a vizitat Romania. Vezi aici .

Iata unul dintre citatele sadistice Neo-Marxiste a lui Schwab: “In zece ani nu vei mai avea nimic si vei fi bucuros.” Neohitleristul Schwab foloseste nu puterea militara, ci puterea economica pentru cucerirea lumii pentru Anticrist. Asa cum Hitler era delirant si obraznic in declaratiile care le facea cu privire la soarta Germaniei si a umanitatii, tot asa acest calau Schwab, face planuri pentru dizolvarea Bisericii si dizolvarea Americii, singurele obstacole care ii stau in faţa. Asociatii lui sunt seful Chinei, Xi, prinţul Charles al Angliei, sefii Europeni, Trudeau al Canadei, Soros si Gates.

Acum inţelegeti de ce China a lansat virusul dupa ce Presedintele Trump le-a spus in faţa ca globalismul nu are viitor. Vazand ca virusul nu a functionat asa cum se asteptau, acesti anticristi s-au amestecat direct in alegerile din America si au fraudat milioane de voturi. Biden este marioneta lor si el are in vedere desfintarea Bisericii si desfintarea Americii.

Ce este de facut?

In curand va urma partea II a acestui articol, cu ajutorul Domnului.

2 thoughts on “Marea Resetare in conflict direct cu Dumnezeu si Biserica

  1. Pingback: «Marea Resetare» este în conflict direct cu Dumnezeu și Biserica Sa – ARMONIA MAGAZINE – USA

  2. Pingback: «Marea Resetare» este în conflict direct cu Dumnezeu și Biserica Sa – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s