Operatiunea Estera! Rugati-va intens!

Loveşte -i ca pe nişte vinovaţi, Dumnezeule! Fă -i să cadă prin înseşi sfaturile lor. Prăbuşeşte -i în mijlocul păcatelor lor fără număr! Căci se răzvrătesc împotriva Ta. Psalm 5:10

Pronounce them guilty, O God! Let them fall by their own counsels; Cast them out in the multitude of their transgressions, For they have rebelled against You. Psalm 5:10

Am promis continuarea articolului trecut, dar este urgent sa stiti ce urmeaza in acest articol, si in weekend voi avea si partea a doua al articolului promis.

Globalistii mana in mana cu democratii demonici din America, lucreaza intens la o lovitura de stat indirecta prin fraudarea a milioane de voturi de care deja stiti. In caz ca aceasta crima impotriva umanitatii le merge, deja se vorbeste ca ei vor sa infiinteze lagare de concentrare de re-educare in care sa ii arunce pe crestini in primul rand, si pe conservatori. Deci asistam la complotul lui Haman impotriva Esterei si poporului ei.

Presedintele Trump a pus un nou ministru de razboi, Christopher Miller, care are in subordinea lui directa toate trupele de elita ale Americii, pe langa restul armatei. Se spune ca aceste trupe de elita sunt gata sa actioneze impotriva teroristilor din interior si tuturor criminalilor care au manipulat voturile alegerilor presidentiale. Vom vedea ce se va intampla, dar in caz ca va fi o operatiune la nivel national, ca si in cartea Estera, va rog mult sa ne rugam intens ca Domnul sa protejeze biserica Lui si Haman sa fie osandit, oricare ar fi acel Haman sau Hamani.

Va rog uitati-va si la aceste doua importante video-clipuri care sunt si in limba romana.

2 thoughts on “Operatiunea Estera! Rugati-va intens!

  1. Pingback: Operațiunea Estera! Rugați-vă intens! – ARMONIA MAGAZINE – USA

  2. Pingback: Operațiunea Estera! Rugați-vă intens pentru America! – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s