Conducatorul Islamic al Arabiei Saudite cere distrugerea tuturor bisericilor Crestine din Peninsula Araba

In ziarul Jerusalem Post a aparut stirea ca marele Mufti al Arabiei Saudite a emis un decret religios prin care cere distrugerea bisericilor Crestine din Peninsula Araba. Termenul “Mufti” se aplica la cel ma innalt oficial religios din Arabia Saudita. Decretul Islamist se numeste “fatwa”. O “fatwa” nu are putere de lege, dar are o influenta covarsitoare intre oficialii islamici si forumlarea legilor Islamice.

In Arabia Saudita nu sunt biserici, dar marele Mufti al Arabiei Saudite pe nume Abdulaziz ibn Abdullah Al al-Sheikh, se refera la tari din Peninsula Araba cum ar fi Emiratele Arabe Unite, Qatar, sau Yemen, care au biserici pentru minoritatile Crestine.

Benjamin Weinthal care a scris articolul in discutie din Jerusalem Post, il citeaza pe Giulio Meotti, un jurnalist Italian expert in Crestinismul din Orientul Apropiat, cu urmatoarele cuvinte: “Unde este Casa Alba? Unde este doamna Ashton? Unde este Vaticanul? Unde sunt agentiile ONU?” Toti acestia ar trebui sa raspunda official la decretul Muftiului Saudit. Dar in schimb au luat pozitie episcopii Romano Catolici din Germania si Austria cit si arhiepiscopul Marcu din Yegoryevsk al bisericii Ortodoxe Ruse.

Meotti lucreaza la o carte despre Vatican si Israel aratind ca decretul Islamic va avea consecinte pentru Crestinii din regiune, si ca Vestul ar trebui sa raspunda cu o campanie “anti-genocida” bazata pe conventia ONU pentru Prevenirea si Pedepsirea Crimelor de Genocid ratificat pe 12 Ianuarie 1951.

Mohammed Merah – omul Vestului” articol de Caroline Glick

Majoritatea stim de la stiri cine a fost Mohammed Merah. A fost un terorist Islamic din Franta care a ucis 7 persoane. Ceea ce agentiile de stiri nu au spus, a fost atrocitatea si sadismul lui Merah.

Iata ce a facut Merah: si-a legat o camera video la gat si s-a filmat alergand-o pe o fetita de 8 ani pe nume Miriam Monsonego, prin curtea scolii si impuscand-o in cap de trei ori.

Articolul lui Caroline Glick este in engleza si a aparut tot in ziarul Jerusalem Post. Merita citit. Continutul este cutremurator. Daca cineva ar putea sa il traduca ar fi foarte bine.

In articolul ei, Caroline Glick ne documenteaza cum Vestul este foarte incet in a actiona impotriva acestor teroristi. De aceea si titlul poarta numele Mohammed Merah- Omul Vestului.

De fapt, Europa de Vest din anii ‘60 incoace, a faciliat influxul de musulmani in asa mare masura incat demografia Europeana sa fie schimbata, iar Crestinismul sa nu mai fie majoritar.

“Noi Venim” este titlul cartii ce descrie avintul musulman in Europa

Cartea Noi Venim, este scrisa de un turc austriac in varsta de 25 de ani, pe nume Inan Turkmen. Acesta impune Austriei si Europei viziunea islamista si turca, spunind ca viitorul Europei este turcesc indiferent de ce zic europenii.

Teza cartii lui Turkmen este urmatoarea: “Indiferent de faptul ca voi (europenii) va place sau nu de noi (turcii), indiferent daca ne vreti in Uniunea Europeana, influenta noastra in Europa creste. No suntem mai numerosi. Suntem mai tineri. Suntem mai ambitiosi. Economia noastra creste mai repede ca a voastra. Noi suntem mai puternici.”

Turcul Inan a scris cartea ca raspuns la  “best-seller-ul” economistului german Thilo Sarrazin. Lucrarea lui Sarrazin se numeste “Germania se distruge singura”. Cartea lui de cind a fost publicata in August 2010, a ajuns la a 22-a editie. S-au vandut 2 milioane de exemplare, devenind cea mai citita carte in Germania dupa al doilea razboi mondial.

Iata cateva citate din cartea lui Sarrazin:
“In orice tara Europeana, datorita participarii lor slabe in piata muncii si dependentei mare de ajutor de la stat, imigrantii Musulmani costa statul pentru intretinerea lor mai mult decit ei produc…In ce priveste cultura si civilizatia, notiunile si valorile lor sociale sunt un pas inapoi.”

“Nici o alta religie in Europa nu este asa de solicitanta, si nici un alt grup de immigranti nu depind asa mult de ajutor de la stat, in acelasi timp fiind conexati asa de mult la criminalitate.”

“Majoritatea problemelor culturale si economice (in Germania) sunt concentrate intru-n grup de cinci sau sase milioane de imigranti din tari Musulmane.”

“Eu nu vreau ca nepotii si stranepotii mei sa locuiasca intr-o tara majoritar musulmana unde turca si araba sunt vorbite de foarte multi, si femeiile poarta broboade, iar ritmul zilei este determinat de strigatul muezzinului.”

3 thoughts on “Conducatorul Islamic al Arabiei Saudite cere distrugerea tuturor bisericilor Crestine din Peninsula Araba

  1. Frate Dan, am citit în urmă cu o luna în ziarul austriac Kleine Zeitung, despre acest autor tânăr, turc. I se făcea mare reclamă cu cartea lui: ˝Noi venim. ˝ Asta, bineînțeles, din rațiuni politice, pentru că oamenii obișnuiți gândesc altceva. Sunt îngrijorați de viitorul copiilor și al nepoților lor; de cultura lor ˝creștină˝ (ce a mai rămas din ea). În orice caz, problema mare nu-i faptul că se instigă la persecuție împotriva creștinilor în Arabia Saudită, ci că probabil în curând, în ritmul acesta, creștinii vor fi prigoniți la ei acasă, în lumea civilizată. Politicienii nu mai au capacitatea de a-și proteja cetățenii în fața influenței culturale și religioase a Islamului. Și asta mai ales când un bărbos, cu pedigree de măgar sălbatic avertizează că închide robinetul cu ˝Aurul Negru˝, se face tăcere in lumea ˝creștină˝. În parte, noi creștinii (unii din noi) susțin financiar, prin turism, țările arabe, în special Emiratele. O cunoștință de-a mea (frate de credință) a cheltuit în urmă cu doi ani vreo zece mii de euro!!! într-o excursie pe care a făcut-o cu familia în Dubai. E penibil să bagi bani în bugetul unor țări care persecută creștinismul și luptă împotriva lui Dumnezeu. Asta mă nedumerește tare mult. Fiți binecuvântat!

  2. If any other conservative pastors called publicly for the demolition of all the muslim mosques in America, it would be front-page news for weeks. It would be on every network and cable-news program. All the liberals and their media would be on the fences screaming of bigotry and total religious intolerance.

    Huge pressure and ridiculous demands would be brought upon the Christians to denounce that pastor, and believe me, they would either be quiet or they would denounce him in the harshest terms possible.

    The president of the United States, other world liberal leaders and even the US State Dept would be brought in to throw they weight around to intimidate that man, just as they did with the pastor who wanted to burn the quran in Florida.

    Did any of you hear any public condemnation, against the Abdulaziz ibn Abdullah Al al-Sheikh, the grand mufti of Saudi Arabia, who declared that it is “necessary to destroy all the churches in the Arabian Peninsula. ”
    Why these words can be tolerated? Why the double standard?

    Do the world liberals and secularists are so stupid to believe that if they are nice and tolerant to the jihadists, somehow the jihadists will be nice and be kind to them too. Don’t they know that the radicals would kill anyone for the simple fact that they exist and for not being muslim like them?

    Do any of us wonder why the liberal media does not see fit as even worth reporting this matter? Does anyone seem to take notice that this “character” said these inflaming message to the members of a terrorist group?

    The US government spends our tax payers dollars to restore mosques overseas and the radical Saudi gov. never done anything as such, not even as a public relation scheme to fool the West.
    Wake up people!!!

  3. “Unde este Casa Alba? Unde este doamna Ashton? Unde este Vaticanul? Unde sunt agentiile ONU?” Cum adica unde sunt ? Sunt la bursa, sa fie la minut cu progresul pretului barilului. Ce intrebare i asta ???? 😉

Leave a comment