Actualizare: Guvernatorul a pierdut! Victoria Bisericilor din Chicago aproape asigurata! Numai rugaciunile o pot finaliza!

Actualizare: Guvernatorul statului Illinois care are autoritate si peste Chicago, a dat repede inapoi ridicand toate restrictile impotriva bisericilor cand a fost tras la raspundere de judecatorul suprem Brett Kavanaugh. Guvernatorul Pritzker intentiona sa tina bisericile inchise un an jumate ca sa vaccineze cu fortza pe toti credinciosii. Vedeti aici detalii foarte importante. In ce priveste guvernatorul Californiei, lucrurile nu s-au miscat inca. Continuam sa ne rugam. Sa mijlocim inaintea Domnului ca victoria din statul Illinois sa ramana permanenta. Va sugerez sa ajutati financiar Liberty Counsel cu ce va pune Domnul pe inima. Ei asista persoane si biserici pe gratis! 

Sa va spun cum stau lucrurile 

Domnul a daruit un om de exceptie cauzei Lui in America, si acesta este avocatul roman Harry Mihet. Cum stiti, guvernatorul statului Illinois, Pritzker, a facut abuz de putere trecand peste prevederile Constitutiei. Pe de alta parte, primareasa orasului Chicago este dezlantuita impotriva bisericii, specific bisericii Elim, Chicago. In aceasi directie a mers Newsom, guvernatorul Californiei depasind cu mult ce avea voie sa faca. 

Prin demersurile avocatului Harry Mihet, guvernatorii abuzivi Pritzker si Newsom au intrat in vizorul Curtii Supreme. Un judecator suprem pe nume Brett Kavanaugh pe care l-a pus Presedintele Trump in oficiu, il trage la raspundere pe guvernatorul Pritzker. O judecatoare adjuncta de la Curtea Suprema pe nume Elena Kagan il cheama la ordine pe guvernatorul Newsom. 

Nu o sa credeti!

Cand cu cateva luni in urma judecatorul suprem Kavanaugh a hotarat impotriva avorturilor, un important om politic democrat, urator de Dumnezeu pe nume Chuck Schumer, a avut obraznicia sa il ameninte pe judecatorul Kavanaugh. Democratii au trecut de normal si pur si simplu au manifestari demonice, sunt cei mai vocali, cei mai mari mincinosi, si cei mai abuzivi ori de cate ori pot scapa fara inchisoare. De ce va spun toate acestea? Rebelii guvernatori Pritzker si Newsom sunt in stare de a incita la revolta masa de manipulati democrati.

Ce-i de facut?

Iata un verset de aur pentru vremurile acestea. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit, Iacov 5:16. 

Va rog frumos sa va rugati fierbinte. Faceti-ne favoarea si rugati-va si cu bisericile unde mergeti, cat si cu cercurile de rugaciune. Daca bisericile castiga in lupta aceasta spirituala, vor beneficia de aici crestinii din intreaga lume, inclusiv dumneavoastra cei din Romania.

Cu respect si toata dragostea frateasca,
Paul

8 thoughts on “Actualizare: Guvernatorul a pierdut! Victoria Bisericilor din Chicago aproape asigurata! Numai rugaciunile o pot finaliza!

    • Nu il cunosc personal pe avocatul Harry Mihet. Nu mi-a scris nici odata, si nu i-am scris. Dar astazi am participat cu o contributie la Liberty Counsel, si indemn pe cititori sa faca la fel. Asa ca el nu plateste pe nimeni, ci il platim noi pe el. Cat priveste faptul ca guvernatorul ar fi redeschis bisericile, te prefaci ca nu stii ca el intentiona sa tina bisericile inchise in jur de un an si jumatate. De aceea acest incalcator al constitutiei trebuia sa-si primeasca lectia, si si-a primit-o.

    • Nu inteleg pentru ce nu ne-ati spus mai repede,dac ati stiut deznodamintul…ne-ati fi scutit de atitea emotii,rugaciuni…etc.

      Daca ne spuneti acuma,pareti asemeni vitejilor care apar pe cimpul de lupta dupa ce s-a facut pace!
      Nici nu amintesc de impolitetea rudimentara cu care fara nici o proba, incercati sa murdariti un demers care slujeste tuturor,pana si dumneavoastra!

  1. Slava Domnului pentru frati ca fratele Mihet. Nu degeaba a primit de la Dumnezeu harul sa fie avocat. Caci si pentru vremuri ca acestea l-a ridicat Dumnezeu asemenea Esterei. Dumnezeu sa se indure si de acea doamna primar si de acel guvernator caci nu e de joaca cu Dumnezeu. Apreciez foarte mult astfel de credinciosi care cu curaj si dragoste pentru Domnul si Biserica Lui stand n spartura. Razboiul se castiga pe genunchi. Doamne ajuta-ne ,Doamne de izbanda si intareste lucrarea mainilor noastre in Numele Domnului Hristos.

  2. Pingback: Victoria Bisericilor din Chicago aproape asigurata! Numai rugaciunile o pot finaliza! – ARMONIA MAGAZINE – USA

  3. Dumnezeul Cel Veșnic ii face face de Rușine nu numai pe potrivnicii Lui antici, ci și pe vrăjmașii “moderni”!
    Am citit ieri:
    Habacuc 1.2:
    Pînă cînd voi striga către Tine, Doamne, fără* s’asculţi? Pînă cînd mă voi tîngui Ţie, fără să dai ajutor?
    1:3 Pentru ce mă laşi să văd nelegiuirea, şi Te uiţi la nedreptate? Asuprirea şi sîlnicia se fac supt ochii mei, se nasc certuri, şi se stîrneşte gîlceavă.
    1:4 Deaceea legea este fără putere, şi dreptatea nu se vede, căci cel rău* biruieşte pe cel neprihănit, de aceea se fac judecăţi nedrepte. –
    1:5 Aruncaţi-vă ochii* printre neamuri, şi priviţi, uimiţi-vă, şi îngroziţi-vă! Căci în zilele voastre voi face o lucrare, pe care n’aţi crede-o dacă v’ar povesti-o cineva!
    Doamne, nu eşti Tu* din vecinicie, Dumnezeul meu, Sfîntul meu? Nu vom muri! Doamne, Tu ai ridicat pe … acesta ca să-Ţi împlineşti judecăţile Tale**; Tu, Stînca mea, l-ai ridicat ca să dai prin el pedepsele Tale!
    1:13 Ochii Tăi sînt aşa de curaţi* că nu pot să vadă răul, şi nu poţi să priveşti nelegiuirea! Cum** ai putea privi Tu pe cei mişei, şi să taci, cînd cel rău mănîncă pe cel mai neprihănit decît el?

Leave a comment