Germania terorista? Rapirea copiilor Furdui

Povestea sumară a familiei Furdui și a tragediei răpirii celor 7 copii

Aşa vorbeşte Ezechia: ,Ziua aceasta este o zi de necaz, de pedeapsă şi de ocară Isaia 37:2

Să se risipească întocmai ca nişte ape cari se scurg! Săgeţile, pe cari le-aruncă ei, să fie nişte săgeţi tocite! Să piară, ca un melc, care se topeşte umblînd; să nu vadă soarele, ca stîrpitura unei femei! Psalm 58:7-8

Imi fierbe sangele in mine de manie vazand cum aceasta familie model si crestina este abuzata mai rau decat in atacurile tribale din jungla. De fapt trebuie sa intelegem ca Germania ca si tarile nordice sunt dominate de ocultism Norse, chiar daca aceasta nu apare oficial. Ce s-a intamplat familiei Camelia si Petre Furdui este un act terorist din partea asa zise-i organizatie de protectie a copilului din Germania care nu da socoteala nimanui. Rapirea copiilor de acasa sub ochii parintilor, in engleza se numeste child abduction si este mai grava decat rapirea adultilor.

Slava Domnului pentru frati si surori care se roaga si postesc! Aici este puterea noastra. Pe de alta parte, fac un apel la toti Romanii din toate partile lumii sa activeze orice forma de social media si sa deconspire acest act brutal de terorism impotriva crestinilor romani. Mesajul dat de Germani prin aceasta manevra salbatica este urmatorul: este toleranta zero fata de copii crestini, normali si care sunt un model social, iar in ce priveste drogatii, perversii, ciudatii si islamicii, toleranta totala.

Chem pe acei care pot contacta guvernul polonez, maghiar, si slovak, sa ceara sa se intervina in favoarea familiei Furdui. La Polonezi nu le este frica de amenintarea germanilor. Nu contez pe guvernantii romani absolut deloc.

Rog pe cei care pot activa orice organizatie neguvernamentala care le pasa cat de cat de copii, sa intervina la guvernul german.

Apelez la toti romanii din Romania si din afara sa organizeze proteste masive in fata ambasadelor germane.

Toti cei de la organizatia de protectie a copilului din germania care s-au facut vinovati de acest act de terorism trebuie sa ajunga in inchisoare! Trebuie facut un fond pentru familia Furdui ca sa plateasca si avocati de renume.

Fiecare biserica evanghelica ar trebuii sa dedice rugaciune cu lacrimi si strigate mari ca Dumnezeu sa elibereze pe copii Furdui si sa nu lase pe niciun deplasat mintal care au facut fapta respectiva sa scape fara pedeapsa.

15 thoughts on “Germania terorista? Rapirea copiilor Furdui

  1. Pingback: Germania terorista? Rapirea copiilor Furdui | Ciprian I. Bârsan

    • Aceasta este confruntare verbala, protest
      Isus i-a răspuns: ,,Dacă am vorbit rău, arată ce am spus rău; dar dacă am vorbit bine, dece mă baţi? Ioan 18:23

      Pe cînd îl legau cu curele, Pavel a zis sutaşului, care era de faţă: ,,Vă este îngăduit să bateţi pe un Roman, care nu este osîndit? Fapte 22:25

    • Orice creștin are de luptat și de lucrat cu darul primit:

      “Sunt felurite daruri, dar este același Duh; sunt felurite slujbe, dar este același Domn; sunt felurite lucrări, dar este același Dumnezeu, care lucrează totul in toți… fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora.” (1 Corinteni 12:4-7)

      Subliniez: fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora!

      Uneori, ca și acum, trebuie pe undeva lucrat ca și în cazul Bodnariu, până ce legile actuale ne mai permit asta. E ok postul și rugăciunea – dar ÎN PLUS (totodată) avem și de luptat conform Efeseni 6:12, din punct de vedere spiritual. Suntem și în ofensivă față de lucrările diavolului asupra copiilor Împărăției. Însă, mai întâi trebuie să luăm toată armura pusă la dispoziție de Domnul pentru ucenicii Săi, cf. Efeseni 6: 10-18. Lupta de bază e una spirituală, și de mare anvergură, care nu se vede dar trebuie să se simtă și să se manifeste, și fizic, prin noi, gen cum a “luptat” Ghedeon. Protestând cu folos, sub călăuzirea Duhului. Domnul se va lupta pentru noi, dar trebuie să ne facem partea.

  2. Pingback: Germania terorista? Rapirea copiilor Furdui – CrestinTotal.ro

  3. Pingback: Să susținem Familia Furdui din Germania – Statul i-a furat cei 7 copii ! – ARMONIA MAGAZINE – USA

  4. Da, frate Paul, ne rugam pentru reintregirea familiei! Si nu numai. Recuperarea copiilor familiei Furdui nu este suficienta.
    – sa ne rugam pentru ca ei sa ia o decizie inteleapta si sa paraseasca acel teren periculos (Germania). Familia Bodnariu a luat o decizie foarte buna reintorcandu-se imediat in Romania dupa recuperarea copiilor. Altfel, la prima “abatere” (adica o simpla palma la fund) copiii ar fi fost imediat confiscati din nou de catre statul norvegian.
    – sa ne rugam pentru ca toti parintii romani sa inteleaga faptul ca – odata emigrati – au “semnat” un contract social cu statul respectiv. Beneficiile (venituri, confort, cariere, etc.) vin “la pachet” cu legi strambe, care trebuie respectate. Este imposibil sa faci selectie intre ofertele statului-gazda. Totul trebuie luat “la pachet”. Asadar, parintii romani trebuie sa inteleaga ca disciplinarea biblica (severitate, inclusiv corectie fizica) este inacceptabila acolo. Iar loc de educatie sanatoasa nu prea exista, decat cu riscul pierderii copiilor.
    Romanii din tara ar obosi sa iasa in strada cu miile pentru fiecare parinte naiv din Occident, caruia i se rapesc copiii. Cazurile Bodnariu, Nan, Smicala, etc. au fost suficiente, pentru cei care stiu sa ia invataminte.
    – sa le dea Dumnezeu onestitate si sa ne prezinte cinstit situatia. Si in cazul Bodnariu si in cazul Furdui ni s-a “aruncat praf in ochi” – sustinandu-se ca motivul rapirii este religiozitatea copiilor. Recent fam. Furdui a recunoscut intr-o scrisoare publica ca motivul rapirii a fost lovirea copilului de un an de catre un parinte. Credeti-ma ca nu pot merge in fata Ambasadei Germaniei la Bucuresti sa sustin ca in Germania parintii romani au dreptul sa isi corecteze fizic copiii… Chiar nu pot – si nu vreau – sa fac ordine la altul in “curte”! Am fost de multe ori la Ambasada Finlandei pentru cazul Smicala, dar acolo nu exista acest motiv invocat de autoritati. Situatia este realmente delicata, nu putem sa ii ajutam prea mult in felul acesta… Daca familia respectiva ar fi fost la noi in “ograda” (in Romania), am fi avut infinit mai multe “parghii” de actiune.
    Doamne ajuta!

    • Doua lucruri: 1) Disciplinarea fizica la un copil de un an este total nejustificata si neinteleapta. Din nefericire, părinții nu au tinut cont de regulile germane. Ma intreb daca si adunarea si conducerea ei din care faceau parte i-au atentionat sau nu cand au ajuns acolo…Unele lucruri iri chiar trebuie invatate in Diaspora asta crudă…
      2) Masura legală este cred eu exagerata si disproportionata cu interesul copiilor. (Ma rog doar ca Dumnezeu sa aiba mila de parinti si copii si sa le dea un gand de clemență celor ce iau decizii. Si ca deciziile sa nu fie ireversibile. In situatii asemanatoare, un tata a fost obligat sa-si caute alt domiciliu vreo 6 luni, interdictie de apropiere de familie si cateva zeci de ore de munca comunitara. Insa “Protectia” copilului are autoritatea enorma, zice-se chiar deasupra judecatorilor, uneori. Domnul este insa milostiv si Poate schimba situația. De accea ne rugam.
      Si invatam!

      PS : atașez cateva opinii legate de acest subiect)
      Hans-Christian Prestien, fost judecător de familie: “… Autoritatea AR TREBUI să consilieze și să ajute părinții”

      Uwe Jopt-profesor de Psihologie, recenzor: tragedii precum Cazul lui Kevin din Bremen sau cazul Chantal din Hamburg, care au dus la critici masive impotriva autorităților, au contribuit în mod natural la faptul că “serviciile de tineret” de astăzi preferă să intervină mai degraba prea devreme decât prea târziu. Problema este însă că multe birouri sunt extrem de reticente în a anula preluarea copiilor. Deși cele mai înalte instanțe au subliniat că întoarcerea copiilor în familiile lor AR TREBUI să fie scopul final al acțiunii oficiale. (subl.. mea)
      (din articol de presa germana din 2015 de aici https://sz-magazin.sueddeutsche.de/familie/in-fremden-haenden-82012)

Leave a comment