Manifest pentru Pocainta

Se stringe cercul de probleme in jurul nostru. Ereziile si apostatii invadeaza. Revolutii in lumea araba. Cutremur, tsunami si explozii la centrale nucleare in Japonia. Numai ramane nici un loc sigur pe pamant. Domnul Christos ne-a avertizat:

Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu, şi vor zice: ,Eu sînt Hristosul!` Şi vor înşela pe mulţi. Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă spăimîntaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întîmple. Dar sfîrşitul tot nu va fi atunci. Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocurea, vor fi cutremure de pămînt, foamete şi ciumi. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decît începutul durerilor. (Matei 24:5-8)

Va indemn sa cititi Manifestul pentru Pocainta si sa il dati si altora. Dumnezeu a folosit acest material in Arad si in Brasov pentru treziri autentice. Intr-o postare viitoare o sa dau marturiile celor de acolo. Dedicati-va total rugaciunii si postului pentru mantuirea celor dragi. Cred ca intru-n viitor nu prea indepartat nu va fi loc pe pamant fara probleme majore. E timpul ca noi ca si Evanghelici sa ne pocaim cu totii in fiecare zi!

Pastor Paul Dan

Manifest pentru Pocainta  (Word)

Manifest pentru Pocainta  (PDF)

8 thoughts on “Manifest pentru Pocainta

  1. Ptr multi manifestul acesta ii va deranja la culme si li se va parea ca este dus la extreme. Dar daca isi vor face timp sa studieze ce are de spus Dumnezeu in Scriptura, si daca isi vor lua timp sa asculte ce are de spus Dumnezeu, treptat , treptat vor ajunge sa inteleaga.
    Nu poti sa iubesti lumea si sa asculti de Dumnezeu.
    In zilele noastre, cei mai multi dintre noi nu mai suferim invatatura sanatoasa si cu tristete trebuie sa afirm ca Crestinismul zilelor noastre este plin de analfabeti biblici, adica multi nu mai cunosc Scripturile cu adevarat.Folosesc un limbaj de lemn propagandistic si traiesc doar din “lozinci crestine.”
    Multi dintre noi care astazi ne mai numim “copii de Dumnezeu”, avem doar o forma de religiozitate nefiind anchorati in Cuvintul lui Dumnezeu, astfel incit multi sint batuti de valurile lumii si ale apostaziei in toate directiile. Sa nu ne mire toate curentele liberale care apar, zi de zi. Traim zile din urma.
    Sfintenia lui Dumnezeu implica o separare si o curatire extrema si total de pacat, de a o rupe cu sistemul de valori ale lumii si de a trai curat conform standardelor lui Dumnezeu.
    Domnul Isus ne cheama la sfintenie, curatire si neprihanire. Lumea aceasta are capabilitatea de a ne murdarii zilnic, si de multe ori fara ca noi sa bagam de seama, mai ales atunci cind noi incetul cu incetul de departam de Dumnezeu si standardele lui din Scriptura.
    Nu degeaba ne spune Scriptura sa veghem si sa ne rugam. Cred din toata inima ca adevaratii copii de Dumnezeu in lumea aceasta sint doar o ramasita. Nu oricine imi spune Doamne, Doamne va intra in imparatia lui D-zeu spune cuvintul. Multi traim o viata duplicitara dar sa nu uitam ca Dumnezu nu se lasa inselat si nici batjocorit. Dumnezu sa ajute tuturor celor care vor sa traiasca o viata curata in Christos. Este posibil sa traiesti curat, victorios si sa ai putere in viata de credinta. Intrebarea este cit de de mult ne dorim noi lucrul acesta in viata noastra, aici si acum?

  2. Este timpul să ne trezim din somn!
    Interesant este ca toate aceste evenimente pe care le vedem, au fost distorsionate de televiziuni, iar omenirea nu vede in ele decat spectacol.
    Am inteles ca atunci cand va veni Antihristul, oamenii obisnuiti cu filme, cu sange, cu accidente, nu se vor mai teme deloc…

  3. Frate Dan, Domnul sa va binecuvinteze pentru materialul publicat. Intrebarea pusa la inceputul articolului este relevanta. Cum se face ca atunci cand bisericile erau “legaliste” nu existau problemele majore care le avem acum cand am ajuns sa intelegem “libertatea” in Christos? Daca lucratorii crestini ar intelege ca vor da socoteala inaintea lui Dumnezeu de sufletele oamenilor (Evrei 13:17), ar fi mai atenti cu promovarea “libertatii”!

  4. Acum nu mai este slobozenia pe care o da Duhul;
    ci ascultarea de poftele firii;
    Ne mai uraste pe noi lumea cum spunea Domnul isus ca ne va uri?
    Nu!
    noi ii chemam la evanghlizare si aducem “maestrii” in ale muzicii pop;
    dar cei care cauta altceva, pentru ca simt ca sufletul lor nu are liniste,
    nu sunt multumiti.
    “NU-mi place la voi, e prea mare galagie, nu e ca la biserica” zicea o prietena a surorii mele.
    Mi-e dor de zilele acelea in care se cinta” ca in biserica”
    Atit pot spune ” ca in biserica”, nu la club, nu la un concert de muzica simfonica, nu ca fanfara in parc…(chiar afnfara nu e tacuta pentru parc ?
    e pentru sanctuarul de inchinare a pacatosilor?
    hmmmm)

  5. Elisa… prietena surorii tale probabil are partial dreptate, caci noi in cultura noastra asa am fost obisnuiti. Dar ce se va face in cer cand va auzi tot felul de instrumente, tobe si alte alea? Va zice ca nu ii place ca nu e un loc prea linistit pe gustul mariei sale? Cred ca adevarul e undeva la mijloc, si accentul nu trebuie sa cada pe FELUL inchinarii ci pe SUBIECTUL ei, adica pe Domnul…

Leave a comment