De ce tacem cand Domnul Isus si Romania sunt batjocorite?

Şi pentru ei a proorocit Enoh, al şaptelea patriarh dela Adam, cînd a zis: ,,Iată că a venit Domnul cu zecile de mii de sfinţi ai Săi, ca să facă o judecată împotriva tuturor, şi să încredinţeze pe toţi cei nelegiuiţi, de toate faptele nelegiuite, pe cari le-au făcut în chip nelegiuit, şi de toate cuvintele de ocară, pe cari le-au rostit împotriva Lui aceşti păcătoşi nelegiuiţi….Cum vă spuneau că în vremurile din urmă vor fi batjocoritori, cari vor trăi după poftele lor nelegiuite. (Iuda v. 15-16,18) 

Hulitorii din Istanbul si primaria capitalei isi bat joc de jertfa lui Cristos si de natiune

Aflam din articolul de mai jos ca persoane de influenta din Turcia prin faptul ca nu au putut sa construiasca moscheia, au facut presiuni ca sa se blasfemieze Domnul Cristos si poporul roman prin asa zis-a expozitie de la Arcul de Triumf. Aceasta manifestare este un sacrilegiu si o insulta la adresa natiunii noastre. Iata articolul documentat:  https://razboiulinformational.ro/site/2019/08/arcul-de-triumf-desacralizat/

De ce nu facem nimic?

In primul rand chem la rugaciune pe aceia care cred in puterea lui Dumnezeu, ca El sa intervina si blasfemia de la Arcul de Triumf sa fie inchisa. Mai mult, sa ne rugam ca cei responsabili de la primaria capitalei sa fie dati afara. Ar trebui ca toata suflarea evanghelica sa iasa la un protest pasnic si sustinut pana cand primaria capitalei ia actiune imediata impotriva acestui sacrilegiu. Avem nevoie de o mobilizare pe social media. Stiu ca avem tineri foarte competenti. Cine este gata de actiune?

Doamne ajuta! Doamne da izbanda!

7 thoughts on “De ce tacem cand Domnul Isus si Romania sunt batjocorite?

  1. Pingback: De ce tăcem când Domnul Isus și România sunt batjocorite? – Revista ARMONIA – Saltmin Media

  2. “De ce nu facem nimic?” Pentru că mămăliga nu explodeză, nici cea de la amvoane, nici cea care stă pe bănci în biserici. Explozia ar însemna SĂ ÎȚI PESE.Dar CUI ÎI MAI PSĂ AZI DE CEVA, înafară de faptul cum să facă cît mai mulți bani ca să se poată distra??? Trăim cu adevărat zilele din urmă, la fel cum era pe vremea lui Noe înainte de POTOP…

  3. Pingback: De ce tacem cand Domnul Isus si Romania sunt batjocorite? – Blog Creștin Ardelean Viorel

  4. SOCANT!!! 🤯

    Am citit tot articolul de la linkul indicat. PARE O EXPOZITIE DEDICATA MARXISMULUI CULTURAL MENITA SA ATACE TOATE VALORILE MORALE SI SPIRITUALE ALE POPORULUI ROMAN! Pare un eveniment destinat fie oligofrenilor, fie satanistilor, fie neo-marxistilor / marxistilor culturali.
    Nu stiu ca undeva in mass-media sa fi aparut ceva despre acest eveniment bolnav.

Leave a comment