Papa Francisc, un huligan spiritual!

“…am văzut ridicîndu-se din pămînt o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, şi vorbea ca un balaur.” Apoc 13:11

Daca vrei sa vezi cum arata proorocul mincinos din cartea Apocalipsa, uita-te la anticristul de Papa Francisc. Nu zic ca el este proorocul mincinos dar actioneaza exact ca el. Acest huligan spiritual si comunist profita de autoritatea Papala ca sa desecreze Crestinismul, chiar si in forma lui Romano-Catolica. A adus un idol scarbos numita Pachamama, l-a pus la altar in Vatican, si a initiat o ceremonie si a mers dupa idol.
Este de remarcat cum veti vedea in al doilea link ca vreo 100 de clerici si autoritati scolastice Romano-Catolice i-au cerut lui Francisc sa se pocaiasca si sa isi ceara scuze public. In schimb, derbedeul de Francisc ii acuza pe ceilalti ca sunt “invidiosi”. Acest diavol Francisc a blasfemiat aducand o vrajitoare voodoo sa faca o ceremonie la Vatican idolului Amazonian, Pachamama. Mai mult, el da binecuvantarea crestina idolului.

CATI EVANGHELICI CER SOCOTEALA LIDERILOR LOR CAND ACESTIA FAC ABUZ DE PUTERE SAU PROMOVEAZA PAGANISMUL IN BISERICA? CE SE INTAMPLA CU BISERICA EVANGHELICA? Va amintiti ca Balanescu l-a invitat pe Romano-Catolicul Francisc Dobos la tineret la biserica Bunavestire, cu aprobarea pastorului Talos si a asistentului lui Victor.  Otniel Bunaciu l-a numit pe Papa Francisc “omul lui Dumnezeu”. Intrebarea este, care dumnezeu? Nu este prea tarziu ca Otiel Bunaciu sa isi ceara scuze. Pai, cum sa nu iasa romanii cu zecile de mii pe strada sa il salute pe diavolul Papa Francisc daca evanghelicii fac asemenea afirmatii in stilul lui Bunaciu? Ma rog pentru Balanescu si Bunaciu.

Mai jos este un video in engleza, si un link despre subiectul de care vorbim

 

Pope Francis urged to REPENT by clergy after participating in ‘idolatrous worship’ of pagan goddess

 

16 thoughts on “Papa Francisc, un huligan spiritual!

    • Draga frate,
      Apreciez intentia dvs buna. Numai ca este o problema. Nu am vazut sa scrieti in comentariu nimic impotriva acestui anticrist. Imi atrageti doar mie atentia. Aceasta este o problema grava a evanghelicilor romani in general. Nu au curajul sa ia atitudine impotriva ereziilor, ereticilor, apostatilor si abuzivilor. In ce priveste termenii “huligan” si “derbedeu” lucrurile sunt bine gandite. Ele nu sunt un atac la persoana, ci descriu actiunea lui Francisc care a actionat ca un huligan care sparge casa ca sa aduca idolul inauntru, folosind autoritatea care o are, iar “derbedeu” descrie felul in care el deformeaza cuvinte sacre si le foloseste cum vrea el. Va multumesc de interventie.

  1. care e deosebirea dintre un idol din creștinism sau adus din păgânism? nici una, părerea mea. așa că la câți idoli are vaticanul unul în plus adus din amazonia tot acolo e, tot curva cea mare se numește cu sau fără idol amazonian. degeaba fac pe sfinții clericii romei că tot idolatrii sunt, ca și francis. PACE multă!

    • Toti stim situatia bisercii catolice, tupeul papei este problema. De ce nu vezi ca s-a luat atitudine impotriva lui de catre catolici. De ce evanghelicii tac cand ei insusi au probleme grave?

      • frate drag, cu tot respectul, ce atitudine creștină au luat clericii? Domnul Isus spune să scoți mai întâi bârna din propriul ochi ca să vezi deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău, iar atăta timp cât clericii se închină și aduc tămâie oștirii cerurilor nu au cum să vadă deslușit să scoată paiul din ochiul papei. dumneata crezi că sunt mântuiți catolicii? oare nu zice Domnul: cine va crede și se va boteza? sunt iei botezați? au iei credință să îi ducă la botez?

        • Draga frate,
          Întreaga intenție a acestui articol este de a demonstra cât de periculos este acest Papa, în măsura în care chiar și clericii care nu sunt nascuti din nou se opun lui.

          Vezi botezul ca o condiție pentru mântuire?

          • Marcu 16:16 Cine va crede și se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.
            Că sunt și excepții, asta e problema Domnului Isus, nu a noastră!

    • Problema nu e mai întâi că a adus un idol, operă de artă, ci un idol căruia i se închină; închinarea e problema primă; iar Papa e un model pe care îl urmează în gesturi și închinare milioane de oameni.
      Papa a fost cu o suită de prelați, i-a primit ca pe o mare delegație spirituală sau de STAT cu care s-a făcut UNA, în public – ecumenism de cea mai joasă speță, cu duhurile demonice, cu Diavolul însuși!

  2. Pingback: Papa Francisc în cădere liberă! – ARMONIA MAGAZINE – USA

  3. Cred ca e evident pentru orice om credincios cu minte limpede ca acolo sunt lucruri de sorginte demonica in cel mai pur grad. Si da, si eu cred ca se fac pregatiri intense pentru scena finala, asa ca legatura cu proorocul mincinos mi se pare absolut corecta. Problema grava este cu asa zisul “mediu evanghelic”, care sta si zambeste sagalnic la “omul lui Dumnezeu” si sferele lui de influenta (demonica). Dupa parerea mea, s-a instaurat o adevarata atmosfera de teama de a nu fi prins cumva contra-curentului si a cadea in rizibil, de a fi pus la colt si aratat cu degetul noii ideologii new-age. In aceasta cheie mi se pare si plecaciunea curtenitoare a domnului Bunaciu in fata “omului lui Dumnezeu”. Ce era sa spuna bietul de dansul in fata camerelor si a milioanelor de oameni entuziasmati propagandistic de venirea “sfintiei sale” pe plaiurile mioritice? Sa-L proclame pe Hristos si sa se alege cu ocara Lui? Greeeu! Asa ca a ales sa faca pact cu gloata. Tragic si dezonorant! Or, in lipsa unei reconsiderari (publice!) pe fond, domnul Bunaciu se dovedeste a fi, cel putin pana la proba contrarie, un complice al noii ideologii. Si cati lideri or fi la fel? Ma intreb: cati au avut curajul sa-l confrunte? Cati sunt dispusi sa aleaga in aceste vremuri ocara lui Hristos?

    In ce-l priveste pe Balanescu, aici lucrurile sunt putin diferite, desi scena e aceeasi. Dupa parerea mea, vina nu-i atat a lui, cat a celui/celor ce-l pun pe el si pe altii ca el pe piedestal si care, dovedind o lipsa crasa de discernament, ii invita in mod direct la “vina diavolului”. Adica la etalare si la mandrie! Bunaoara, asistam la un nou val de pastorasi scrobiti, care se inchipuie lideri de opinie, amorezati de ei insisi, cu verbul si nervul la ei, care cred ca daca au un abonament la Dilema veche, sau au citit Fratii Karamazov,sau l-au frunzarit pe Kierkegaard sunt demni de a fi lideri cu greutate in adunare. Ii vezi cum vorbesc cu patos despre lucruri inalte si devin tavnosi cu oricine indrazneste sa nu se alinieze cuminte ideilor lor reformatoare. Altfel, nu trebuie sa-l asculti mult pe Balanescu ca sa-ti dai seama ca e doar un prichindel dpdv spiritual. D-aia spun ca problema nu e neaparat a lui, ci a celor care, din dorinta de popularitate ieftina si de enoriasi la gramada, l-au umflat cu pompa si-l pun sa joace rolul de lider, desi el insusi are nevoie stringenta de crestere (presupunand ca e nascut din nou).

    In concluzie, cred ca “mediul evanghelic” a devenit orice, doar evanghelic nu. Privind conglomeratul de invataturi si practici nesanatoase, multe contrare fatis Scripturii, nu imi e de mirare ca se indreapta vartos spre apostazia finala. Si vai de cei care se incoloneaza in aceasta religie moarta, avand doar o forma de evlavie, insa fara nicio putere!

  4. Domnul sa te binecuvinteze frate drag si pentru acest atricol in care cititorul poate vedea inca o data ca Papa Francisc este slujitorul celui rau. Chiar foarte multi oameni din Romania (colegi, vecini) au fost orbiti in timpul vizitei din Romania a lui Francisc, vorbind foarte frumos de el, insa adevarul iese la iveala si anume ca acest papa (ca si altii inaintea lui) este aservit celui rau. Domnul sa se indure de fratii evanghelici care au cuvinte de lauda la adresa lui Papa Francisc.

  5. Motto: Efeseni 6:12 Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.
    **************************

    Autorul prezentului articol, într-un articol anterior din 2018 „Cum trebuie abordata cartea Daniel?”, a scris un adevăr fundamental, necunoscut multor oameni, „Imperiile sunt conceptul diavolului”.
    **************************
    Astfel, întotdeauna SCOPUL Diavolului a fost și este de a crea un SISTEM – un IMPERIU- care să fie „rival Împarației lui Dumnezeu şi care să Îl lasă în afară”. În constrast cu valorile divine Satan umărește „promovarea unei ordini contrafăcute. În esenţă, [Sistemul- Imperiu] este rău pentru că este independent de Dumnezeu. El poate să cuprindă atît aspecte bune, cît şi aspecte în mod evident rele, dar răul său inerent constă în faptul că este independent de Dumnezeu şi rival Lui. […] Satan încearcă deci să-și realizeze scopurile încercând să ne schimbe PRIORITĂȚILE (eul mai întâi) și PERSPECTIVA (aici și acum mai întâi). În realitate Dumnezeu este Cel dintâi și eternitatea este cel mai important lucru”.
    **************************
    Apostolul Ioan a scris în Întâia epistolă 2:17 „…lumea şi pofta ei trece; dar cine face voia lui Dumnezeu, rămâne în veac.”
    **************************
    În decursul istoriei omenirii, pentru a-și realiza scopurile în IMPERIILE create Satan a promovat și va promova în fiecare generație de oameni un „Antihrist”, un premergător al ultimului Antihrist.
    **************************
    Va veni vremea când după Răpirea Bisericii din SISTEMUL deja creat, din „marea” Imperiului Roman Renăscut (conform profeției apotelesmatice* din cartea lui Daniel 8:9-12; 23-25; 9:24-27; 11:21-45) Satan va propulsa și promova pe scena lumii Fiara descrisă în Apocalipsa 13:1-2. În versetul 2 este scris că „Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie şi o stăpânire mare.”

    Satan îi va da Fiarei, lui Antihrist, guvernarea lumii și Antihrist va fi permanent sub autoritatea, puterea și energizarea lui Satan.
    **************************
    În contextul zilelor din urmă în care trăim în mod imperativ se impun două întrebări:
    – Cine este Premergătorul lui Antihrist din zilele noastre propulsat și energizat de Satan?
    – Cine sunt Premergătorii Proorocului Mincinos care amăgesc pe locuitorii pământului?
    **************************
    Dacă știm să rămânem în Hristos vom rezista ereziilor doctrinare care afectează pe credincioși și subminează bisericile, fiindcă Domnul Isus ne-a avertizat: „Cine rămâne în Mine, şi în cine rămân Eu, aduce multă roadă; căci despărţiţi de Mine, nu puteţi face nimic.”
    **************************
    Explicație
    * apotelesmatic = profeţie care poate avea una sau mai multe împliniri în timpul istoriei umane, termen complex format din trei entităţi distincte: apo = din, de , la + telos= sfârşit, împlinire, terminare, scop + maticos= repetabil, care se repetă, (Anatole Bailly, Dicţionar grec-francez. pag. 247).

Leave a comment